Wat zijn de geruchten over Britney Spears die van plan is nooit meer op te treden?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de geruchten over Britney Spears die van plan is nooit meer op te treden?
Wat zijn de geruchten over Britney Spears die van plan is nooit meer op te treden?
Anonim

Voor de veelgeprezen zangeres en entertainer Britney Spears was vorige week een van de grootste overwinningen van haar leven. Weg was haar vader Jamie, en zijn ijzeren greep op haar via de wettelijke voogdij. Voorbij waren alle onnodige en verontrustende beperkingen op haar leven en vrijheid. Voorbij waren haar oude carrièreverplichtingen, inclusief de noodzaak om te blijven optreden - vaak tegen haar wil - onder leiding van haar vader.

Britney is al druk bezig geweest met het omarmen van haar nieuwe vrijheden, meest recentelijk viert ze haar verloving met een oude vriend Sam Asghari En een van haar nieuwe beslissingen kan verrassend genoeg zijn om nooit weer optreden op het podium. Hoewel het nieuws zeker een teleurstelling is voor toegewijde Britney-fans, wordt aangenomen dat de zangeres de beslissing heeft genomen voor haar eigen persoonlijke welzijn, na jaren van zware schema's, shows onder hoge druk en rigoureuze repetities.

Dus is Britney echt serieus om nooit meer op te treden? Of neemt de zangeres van '…Baby One More Time' even pauze van optreden?

6 Britney zei dat ze niet zou optreden onder haar conservatorium

Terwijl ze deze zomer online schreef terwijl ze nog steeds onder de controle was van haar vader en het conservatorium, verklaarde Britney dat ze 'binnenkort' niet zou optreden terwijl ze eronder zat. "Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen mijn dansvideo's te bekritiseren… kijk, ik ga niet snel op podia optreden terwijl mijn vader bepa alt wat ik draag, zeg, doe of denk. Dat heb ik de afgelopen 13 jaar gedaan." Spears zei dat alle 'uitvoeringen' op sociale media zouden worden vrijgegeven vanuit haar huis, en niet vanaf het podium, en schreef: "En nee, ik ga geen zware make-up opdoen en proberen het opnieuw op het podium te proberen en niet in staat zijn om de echte jarenlang met remixen van mijn liedjes omgaan en smeken om mijn nieuwe muziek in mijn show voor MIJN fans te plaatsen … dus ik stopte.”

5 Ze beschreef haar laatste tour als traumatisch

De Circus-zangeres heeft niet meer op het podium gestaan sinds het einde van haar zeer succesvolle Britney: Live in Concert Tour eindigde op 21 oktober 2018. De tour legde een enorme druk op de zangeres en ze beweerde dat ze leed enorm trauma, waarbij ze de ervaring rond haar live-optreden omschreef als meer dan genoeg om pensioen als vrijheid te laten voelen. In haar rechtbankgetuigenis in juni verklaarde Spears dat ze haar management had geïnformeerd dat de residentie Britney: Pieces of Me in Las Vegas, die ze al vier jaar had uitgevoerd, overweldigend was geworden en dat ze heel graag wilde stoppen.

4 Britney wil niet per se haar oude leven terug

Britney viert haar vrijheid van het conservatorium, en hoewel ze de nieuwe kansen die de verhuizing van haar vader haar biedt waardeert, ziet ze niet noodzakelijk een terugkeer naar haar oude leven, althans niet meteen. Ze schreef op Instagram: "Hoewel er verandering is en dingen te vieren zijn in mijn leven, heb ik nog veel genezing te doen. Gelukkig heb ik een goed ondersteuningssysteem en neem ik de tijd om te begrijpen dat het oké is om te vertragen en te ademen."

3 Touring legde een enorme druk op de ster

Het is geen mysterie dat internationale touring artiesten onder ongelooflijke druk zet. Veel beroemde zangers en muzikanten zijn eerlijk geweest over het feit dat ze niet genoten van de uitvoeringskant van hun carrière. Michael Jackson had er een beroemde hekel aan en beschreef toeren als 'door de hel gaan'. Britney, die sinds 1999 af en toe optreedt, is geen onbekende in de ontberingen van het touren, en het is duidelijk dat ze nu haar gezondheid en welzijn belangrijker vindt dan de behoeften van fans en tourmanagers om aan haar verplichtingen te voldoen..

2 Britney heeft andere dromen dan alleen optreden

De ster is eerlijk geweest over haar verlangen om verder te gaan in haar leven, en zich te concentreren op het volgen van haar eigen dromen en het koesteren van haar gezinsleven, nadat ze zich in het verleden had opengesteld over haar verlangen om meer kinderen te krijgen, en onlangs aankondigde haar verloving met vriend Sam. Veel fans maakten zich vorige week zorgen toen Britney nauwelijks aangeklede foto's van zichzelf online plaatste terwijl ze op vakantie was, met als onderschrift: 'Een mooie dag hier in het paradijs om te vieren.' Verloofde Sam heeft echter aangegeven voornemens te zijn om voor Britney te zorgen. De twee hebben samen grote plannen en zullen ongetwijfeld druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het huwelijk.

1 Waar gaat Britney nog meer aan werken?

Het lijkt erop dat Britney geen grote muzikale plannen voor het leven heeft nu het conservatorium van haar vader voorbij is. Sterker nog, ze neemt allerlei andere hobby's op zich! Ze heeft vlieglessen genomen - die symbolisch zijn voor haar hervonden vrijheid en 'haar vleugels vinden' - en schrijft op Instagram: 'Op cloud 9 nu !!!! De eerste keer dat je een vliegtuig bestuurt en de eerste keer in een propvliegtuig !!! Jeetje ik was bang!!! Pssss het schip naar huis brengen, JL … Blijf stijlvol mooie mensen !!!! Binnenkort nieuwe foto's!!!!'

Britney heeft dus veel in de pijplijn voor de toekomst, maar het is niet noodzakelijk muziekgerelateerd.

Aanbevolen: