Brad Pitt kocht een kasteelhuis van $ 40 miljoen dat nooit op de lijst stond

Inhoudsopgave:

Brad Pitt kocht een kasteelhuis van $ 40 miljoen dat nooit op de lijst stond
Brad Pitt kocht een kasteelhuis van $ 40 miljoen dat nooit op de lijst stond
Anonim

Brad Pitt is een van Hollywood's grootste sterren, en hoewel zijn carrière gestaag aan het aflopen is, heeft hij een aantal grote projecten op stapel staan. Voor nu zullen we gewoon moeten waarderen wat hij op het scherm doet, want op een gegeven moment zal hij voorgoed klaar zijn.

Dankzij zijn filmwerk heeft Pitt een enorm fortuin vergaard. Hij heeft onlangs een deel ervan uitgegeven aan een prachtig huis van $ 40 miljoen dat behoorlijk mysterieus is.

Laten we de ster zelf eens bekijken en zijn prachtige huis in Carmel, Californië bekijken.

Brad Pitt is een rijke ster

Dankzij het feit dat hij een van de grootste filmsterren van de afgelopen 30 jaar is, is Brad Pitt een van de beroemdste en rijkste sterren in heel Hollywood. De man is sinds de jaren negentig een machine en tegenwoordig heeft hij een nettowaarde van $ 300 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

De site doet dat en uitgebreide berichtgeving over hoe Pitt zo rijk is geworden, en zijn filmsalarissen hebben een belangrijke rol gespeeld bij zijn accumulatie van $ 300 miljoen.

"Tegen het einde van de jaren negentig was zijn basissalaris voor films gestegen tot $ 17,5 miljoen, wat hij verdiende voor Meet Joe Black, Fight Club, Spy Game en Troy. Hij verdiende $ 20 miljoen voor Mr. & Mrs. Smith en heeft verdiende $ 20 miljoen voor de meeste hoofdrollen dat hij geen producer is ", schrijft de site.

Het merkte ook op dat hij af en toe zijn salaris heeft laten zakken, met name slechts $ 10 miljoen verdienend voor films als Inglorious Basterds en Once Upon a Time in Hollywood.

De man heeft een hoop geld en onlangs heeft hij een groot deel ervan uitgegeven om een gloednieuw huis te kopen.

Het huis van $ 40 miljoen werd nooit vermeld

Volgens E!, "Brad Pitt heeft een paar nieuwe oude opgravingen."

De 53-jarige acteur heeft naar verluidt $ 40 miljoen neergezet voor een historisch huis met uitzicht op de oceaan in de Carmel Highlands langs de centrale kust van Californië, volgens openbare registers, volgens de Wall Street Journal.

Dat is een enorme hoeveelheid geld om op een huis te laten vallen, maar dit is geen gewone plek. Het huis heeft een verbluffende weergave van architectuur en stijl, en het is gelegen op een van de mooiste plekken in heel Noord-Amerika.

E gaf toen wat historische informatie over het nieuwe huis van Pitt.

"Het pand aan de buffelzijde, genaamd het DL James House naar de oorspronkelijke eigenaar, dateert van rond 1918 en is ontworpen door de 20e-eeuwse architect Charles Sumner Greene, volgens The Gamble House, een organisatie die zich inzet voor het werk van architectenbureau Greene & Greene, "schreef de site.

Het is niet ongebruikelijk dat een beroemdheid van Pitts statuur een fortuin uitgeeft aan een nieuw huis, maar wat dit bijzonder interessant maakt, is dat het huis naar verluidt nooit op de lijst stond.

"Lokale agenten vertelden de WSJ dat de verkoop van $ 40 miljoen een van de duurste is die ooit in het Carmel-gebied is gesloten. Uit de outlet-notities blijkt echter dat het onroerend goed nooit publiekelijk te koop is aangeboden" E! schrijft.

Voor dat prijskaartje kun je maar beter geloven dat Pitt waar voor zijn geld krijgt.

Het is te vergelijken met een middeleeuws kasteel

Dus, wat levert $40 miljoen in Carmel, Californië je op? Nou, best veel.

"Wat Greene uiteindelijk bouwde, lijkt meer op een middeleeuws kasteel dan op wat dan ook, met overal gedetailleerd metselwerk en een ingewikkelde indeling van kamers met torentje-achtige ramen. Gelegen bovenop een gevaarlijk steile en rotsachtige klif aan de oceaanzijde van Californië beroemde schilderachtige Highway 1, de structuur is ook enigszins een technisch wonder, "schrijft Dirt.

Interessant genoeg is veel over het huis gehuld in mysterie.

"Zelfs belastinggegevens zijn vaag over de grootte van het huis en het aantal slaapkamers en badkamers op het terrein. Eerdere rapporten zeiden dat het huis ongeveer 3.000 vierkante voet meet, hoewel het vanuit sommige hoeken groter lijkt. Er zijn een servicevleugel voor inwonende hulp en een bibliotheek op kelderniveau op het terrein, "vervolgde de site.

Dat is niet veel informatie om door te gaan, maar het historische karakter van het huis, evenals de gewenste locatie, dreef de prijs op tot een waanzinnig bedrag. Gelukkig is Brad Pitt een van de rijkste sterren in Hollywood, dus hij had er weinig problemen mee om een fortuin uit te geven voor een nieuwe plek om te wonen.

Na verloop van tijd zou dit huis aanzienlijk meer waard kunnen zijn dan het nu is. Als dat het geval is, zal het te zijner tijd het vermogen van Pitt opdrijven.

Aanbevolen: