Hoe Jimmy Kimmel zijn nettowaarde van $ 50 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Jimmy Kimmel zijn nettowaarde van $ 50 miljoen vergaarde
Hoe Jimmy Kimmel zijn nettowaarde van $ 50 miljoen vergaarde
Anonim

Zeggen dat Jimmy Kimmel een wilde carrière heeft gehad, zou een waar understatement zijn. Van het maken van hitshows tot het uithalen van geweldige grappen en zelfs het hebben van hilarische vetes, het is gemakkelijk in te zien waarom de presentator al zo lang als hij op televisie kan gedijen.

In dit stadium heeft Kimmel een enorm fortuin, en eigenlijk heeft hij niets meer te bereiken. Hij kan ervoor kiezen om weg te lopen, of hij kan blijven en doorgaan met het binnenhalen van miljoenen per jaar.

Laten we eens kijken naar Kimmels carrière en zien hoe hij meer dan $50 miljoen kon verdienen.

Jimmy Kimmel heeft een nettowaarde van $50 miljoen

Als een van de meest populaire presentatoren op televisie en als iemand die al jaren in de entertainmentindustrie zit, is Jimmy Kimmel een ster die miljoenen tv-fans kennen. Kimmel heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en volgens Celebrity Net Worth is hij momenteel maar liefst $ 50 miljoen waard.

Natuurlijk had de gastheer niet altijd zo'n vermogen. Kimmel heeft jarenlang aan zijn carrière gewerkt en hij heeft op het juiste moment de juiste stappen gezet, die allemaal hebben opgeteld.

Televisiewerk terzijde, Kimmel's vermogen is ook toegenomen dankzij wat hij heeft gedaan in de wereld van onroerend goed.

"Jimmy bezit een aantal huizen in de omgeving van LA. In 2004 betaalde Jimmy $ 2,175 miljoen voor een huis op een steenworp afstand van het strand in Hermosa Beach, Californië. Hij kocht in 2014 een tweede huis in Hermosa voor $ 2,25 miljoen Op een gegeven moment droeg hij dit huis over aan de zus van zijn vrouw. In 2018 liet hij $ 8,2 miljoen vallen op nog een ander huis in Hermosa. Het huidige huis op dit perceel is een bescheiden structuur van 2.200 vierkante meter. Volgens de verkoopplannen zou een toekomstig huis zou 20.000 vierkante voet kunnen zijn. Buiten Hermosa bezit Jimmy een $ 7.1 miljoen huis met twee percelen in de Hollywood Hills boven het beroemde Chateau Marmont, "schrijft Celebrity Net Worth.

Dat gezegd hebbende, laten we onze focus verleggen naar zijn werk op tv. Dit is tenslotte waar hij het meest bekend om staat, en het is wat de rekeningen beta alt.

Hij ruimde op in 'The Man Show'

In 1999 maakte The Man Show zijn debuut op het kleine scherm. Het was een show die razend populair was, en Kimmel, die de show samen met een aantal anderen creëerde, was de gastheer voor het grootste deel van de tijd in de lucht.

Dankzij het succes van The Man Show begon Kimmel veel geld te verdienen. Niet alleen dat, maar er begonnen zich steeds meer kansen voor hem te openen. Dit is aanvankelijk hoe hij een hoop geld verdiende in de industrie.

In diezelfde tijd co-creëerde en leende Kimmel ook zijn stem aan de hitserie Crank Yankers. Die show zou op zichzelf een succes worden, en dit was weer een belangrijke poging om geld te verdienen voor Kimmel.

Die eerdere jaren hebben echt geholpen de weg vrij te maken voor het fortuin dat hij nu heeft, maar in 2003 gebeurde er iets dat het spel voor de entertainer volledig veranderde.

Hij verdient een fortuin met hostingtaken

In 2003 maakte Jimmy Kimmel Live het officiële debuut. Kimmel host die show al bijna 20 jaar, en dit is de belangrijkste drijvende kracht achter zijn huidige vermogen.

Volgens Celebrity Net Worth is "Jimmy Kimmel waarschijnlijk het meest bekend vanwege het hosten van de late night comedy talkshow "Jimmy Kimmel Live", waarvoor hij een jaarsalaris van $ 15 miljoen verdient. Hij presenteert de show sinds 2003."

Dat klopt, Jimmy Kimmel verdient jaarlijks $ 15 miljoen voor het hosten van zijn show. Combineer dit met het geld dat hij heeft verdiend voor het hosten van grote prijsuitreikingen en voor het verschijnen op verschillende shows door de jaren heen, en je hebt een recept voor groot financieel succes.

Niet lang geleden begon Kimmel echter met openhartigheid over de toekomst van zijn hitshow en deelde hij er enige onzekerheid over.

"Ik wou dat ik wist wat ik ging doen. Ik heb momenten waarop ik ga, 'ik kan dit niet meer doen.' En ik heb momenten waarop ik ga, 'Wat ga ik doen met mijn leven als ik dit niet meer doe?' Het is een heel ingewikkeld iets. En er zijn praktische overwegingen, en er zijn overwegingen van familie en vrienden en collega's. En uiteindelijk zal ik hiermee moeten stoppen. Ik ga dit niet voor altijd doen. Ik zou helemaal niet eerlijk zijn als ik zeg dat ik op de een of andere manier heb besloten. Ik denk er echter veel over na, "zei hij.

Als Kimmel het een dag noemt, kan hij achterover leunen en van zijn fortuin genieten.

Aanbevolen: