Hoe Gordon Ramsay zijn nettowaarde van $ 220 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Gordon Ramsay zijn nettowaarde van $ 220 miljoen vergaarde
Hoe Gordon Ramsay zijn nettowaarde van $ 220 miljoen vergaarde
Anonim

Beroemde chef-koks hebben het geweldige vermogen om een wereldwijd publiek te bereiken met hun vermogen om te entertainen terwijl ze met gemak heerlijk eten bereiden. Beroemde chef-koks zoals Emeril en Alton Brown, bijvoorbeeld, gebruikten hun tijd op Food Network in hun voordeel en maakten het groot in entertainment.

Gordon Ramsay is tegenwoordig zo groot als het wordt, en de man heeft een vermogen vergaard dat ongeëvenaard is door veel van zijn collega's. Natuurlijk zijn fans nieuwsgierig geworden naar de veelgeprezen chef-kok en hoe hij dit niveau van rijkdom heeft weten te bereiken.

Laten we de carrière van Gordon Ramsay eens onder de loep nemen en kijken hoe hij het deed.

Gordon Ramsay heeft een nettowaarde van $ 220 miljoen

Als misschien wel een van de beroemdste mannen op televisie, is Gordon Ramsay een naam die miljoenen mensen kennen. Of hij nu mensen aan flarden scheurt op Hell's Kitche n of zelfs mensen aan het lachen maakt op Uncharted, het v alt niet te ontkennen dat deze man iets speciaals op tafel brengt als de camera's draaien.

Chef Ramsay heeft op dit moment jarenlang onvermoeibaar werk verzet en deze arbeidsethos heeft geleid tot wijdverbreid succes dat hem een leven lang heeft gevormd. Natuurlijk gaat dit soort succes gepaard met een aantal adembenemende betaaldagen.

Bij het bekijken van een overkoepelend beeld van Ramsay's meest indrukwekkende financiële jaren, rapporteerde Celebrity Net Worth enkele schokkende cijfers.

"Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende Gordon meer dan $ 60 miljoen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende hij $ 65 miljoen. Medio juli 2019 verkocht Gordon een belang van 50% in zijn Noord-Amerikaanse houdstermaatschappij aan Lion Lion is van plan om tussen 2020 en 2025 100 miljoen dollar te besteden aan de lancering van 100 Gordon Ramsay-restaurants in de Verenigde Staten", meldt de site.

Fans zijn zich al lang bewust van het feit dat Gordon Ramsay een rijke man is, maar velen willen een duidelijker beeld van hoe hij beroemd werd en hoe hij het grote geld binnenbracht.

Hij maakte bank in het restaurantspel

De meeste mensen denken aan Gordon Ramsay's televisiewerk als hij een interessant onderwerp is, maar de waarheid is dat de veelgeprezen chef-kok zijn tanden brak in de culinaire wereld voordat hij een grote ster op het kleine scherm werd.

"Gordon Ramsay brak in 1993 door in de culinaire scene van Londen en werd chef-kok van het beroemde Aubergine-restaurant van de stad toen hij nog geen 30 was. Binnen drie jaar had hij twee Michelin-sterren gekregen. In 1998 vertrok hij om zijn gelijknamige eetcafé, Restaurant Gordon Ramsay, dat drie Michelin-sterren ontving - en die sterren langer heeft vastgehouden dan enig ander restaurant in Londen", schrijft Mashed.

Dat is ronduit indrukwekkend, en sindsdien heeft Ramsay een massale expansie doorgemaakt waardoor hij veelgeprezen restaurants over de hele wereld heeft geopend. Hij heeft een culinair imperium kunnen bouwen dankzij wat hij in de keuken kan doen, en fans reizen van heinde en verre om te zien waar het allemaal om draait, wat ongetwijfeld zijn zakken is blijven vullen.

Uiteindelijk zou Ramsay de kans krijgen om op televisie te verschijnen, en vanaf dat moment was het leven voor hem nooit meer hetzelfde.

Zijn tv-shows hebben hem miljoenen opgeleverd

Gordon Ramsay is het gezicht geweest van talloze hitshows, die allemaal hebben geholpen zijn vermogen met grote sprongen te laten groeien.

Dus, hoeveel verdient Gordon Ramsay per aflevering? Per Celebrity Net Worth: "Gordon Ramsay's salaris per aflevering is $ 225.000."

Dat is een hoop geld voor elke aflevering, en het is nog indrukwekkender als je kijkt naar het aantal shows waarin hij te zien is geweest. Het is duidelijk dat de man het een en ander weet over het maken van het grote geld.

Als hij combineert wat hij doet op het gebied van eten en televisie, verdient Ramsay "meestal ongeveer $ 45 miljoen per jaar aan zijn media- en restaurantimperium", meldt Celebrity Net Worth.

Aangezien er elk jaar miljoenen dollars worden gegenereerd, krijgt Gordon Ramsay de kans om zijn vermogen te laten stijgen, en hij zal ongetwijfeld een van de rijkste gezichten in entertainment worden in dit tempo.

Toen hij sprak over zijn rijkdom, zei Ramsay: "Ik heb enorm veel geluk gehad met die carrière van de afgelopen 15 jaar in de VS. Serieus, het heeft een fortuin verdiend en ik heb veel geluk gehad, dus ik respecteer alles wat ik heb."

Gordon Ramsay's fortuin is enorm, en dat is allemaal te danken aan wat hij heeft gedaan in investeren, koken en entertainment.

Aanbevolen: