Hoe vergaarde Benji Madden zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 40 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe vergaarde Benji Madden zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 40 miljoen?
Hoe vergaarde Benji Madden zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 40 miljoen?
Anonim

Hij is misschien getrouwd met de megarijke (en mega-beroemde) Cameron Diaz, maar dat betekent niet dat Benji Madden zijn vrouw voor de gek houdt. Tegen de tijd dat ze elkaar ontmoetten, had hij zelfs al een gezond eigen vermogen. Hij is tenslotte een soort rockster, en een beetje een slechte jongen vergeleken met Cameron.

Hoewel Cameron een paar jaar geleden stopte met acteren, heeft ze andere ondernemingen nagestreefd die haar vermogen hebben opgebouwd.

Wat Benji betreft, zijn aanspraak op roem is duisterder dan het traject van Cameron. Toch suggereren bronnen dat hij tegenwoordig ongeveer $ 40 miljoen waard is. Het klinkt niet veel vergeleken met de 140 miljoen dollar van Cameron Diaz, vooral als ze het equivalent van Madden's nettowaarde heeft verdiend met één enkel project.

Maar er zijn een paar redenen waarom Maddens verdiensten zo indrukwekkend zijn.

Om te beginnen liep Benji achter het vermogen van zijn broer Joel Madden aan, ook al werden de twee samen beroemd in de band Good Charlotte. Maar nu is Benji bijna het dubbele waard van zijn broer, en fans begrijpen niet waarom.

Wat doet Benji Madden voor de kost?

Beide tweelingen zijn nog steeds actief als de band Good Charlotte, en ze hebben een indrukwekkende zeven studioalbums en een heleboel andere projecten uitgebracht. Hoewel ze officieel niet uit elkaar zijn gegaan, was het laatste volledige album dat het paar met hun bandleden uitbracht in 2018 (hoewel ze in 2020 wel een nieuw nummer uitbrachten).

En fans kunnen raden dat Benji wat meer tijd zal nemen van artistieke bezigheden nu hij en Cameron hun kleine meisje hebben. Joel heeft natuurlijk twee kinderen met Nicole Richie, dus het is duidelijk dat de jongens van hun gezin een prioriteit maken.

Ze streven echter nog steeds naar tal van professionele kansen, en er zijn een paar manieren om Benji's verdiensten door de jaren heen te verklaren. Ten eerste is hij natuurlijk zanger en gitarist, maar hij is ook platenproducent en CEO.

Benji en Joel Madden bezitten een bedrijf

Benji Madden is de CEO van het bedrijf van de tweeling, MDDN, een artiestenmanagementbedrijf. De tweeling werkt blijkbaar aan publicatie en productie en heeft met verschillende (en wat minder bekende) artiesten gewerkt zoals Zakk Cervini, Poppy en Sleeping with Sirens.

Hoewel Benji de CEO van MDDN is, werkten de broers ook samen voor andere projecten als zakenpartners. In een interview uit 2020 sprak Joel Madden over hun "digitale tourplatform" voor artiesten, dat een uitloper is van MDDN.

Joel legde uit dat het project, dat gebruikers als Jesse McCartney, Hot Chelle Rae en Evan Rachel Wood aantrok, bedoeld is om artiesten te helpen contact te maken met hun fans. Het voordeel is dat er geen overheadkosten zijn, dus artiesten hebben managementmogelijkheden zonder commissies.

Het platform, Veeps genaamd, is ook een tool die Good Charlotte gebruikt om contact te maken met fans. Zelfs terwijl Joel zijn kinderen tijdens de quarantaine thuisonderwijs gaf en Benji en Cameron hun quarantainebaby verwelkomden, vonden de twee nog steeds manieren om met muziek te spelen - en hun inkomsten te vergroten.

Wat doet Benji Madden nog meer?

Het addertje onder het gras met Benji's gerapporteerde nettowaarde - hoewel veel bronnen het niet eens zijn over de vraag of hij ergens tussen de $ 15 miljoen en $ 40 miljoen waard is - is dat hij niet veel zichtbaar werk doet. Hoewel hij nog steeds actief is bij Good Charlotte, vragen fans zich af hoeveel hij aan die bronnen verdient.

Als zijn inkomen de afgelopen jaren echt is gestegen, met ongeveer $ 20 miljoen, waar komt die cashflow dan vandaan? Het kan zijn dat MDDN gewoon het deeg binnenha alt van hun verschillende professionele projecten. Maar Benji heeft ook andere interesses.

Zijn Instagram benadrukt dat hij een echtgenoot, vader en broer is, maar hij zegt ook dat hij een schilder en maker is. Hoewel hij tagt in MDDNco, Veeps, Good Charlotte en meer, linkt Madden ook naar Painted Flowers, een bedrijf dat kleding en sieraden lijkt te verkopen.

Het is duidelijk dat Benji's vermogen om verschillende bezigheden te beoefenen (dankzij zijn lucratieve lot eerder in het leven) ook helpt om zijn vermogen te laten groeien. Maar fans kunnen zich afvragen of hij ook betrokken is bij de creatieve bezigheden van Cameron Diaz.

Per slot van rekening heeft Cameron niet alleen twee boeken geschreven en betrokken geweest bij verschillende projecten achter de schermen naast Hollywood, maar is ze ook begonnen met het produceren van wijn met haar eigen zakenpartner.

Wie weet, misschien beginnen Benji en Cameron in de toekomst samen aan een soort zakelijke onderneming, mogelijk als hun dochter wat ouder is. Er is tenslotte genoeg ruimte voor meer bedrijven die eigendom zijn van beroemdheden op de markt, en tonnen fans zouden bereid zijn om een Benji-Cameron-onderneming te steunen.

Aanbevolen: