Dit zijn de ergste filmvetes tussen acteurs en regisseurs

Inhoudsopgave:

Dit zijn de ergste filmvetes tussen acteurs en regisseurs
Dit zijn de ergste filmvetes tussen acteurs en regisseurs
Anonim

De Hollywood-filmindustrie is absoluut een van de meest lucratieve sectoren ter wereld. Het is echter misschien niet de meest stabiele plek om te werken, vooral als mensen op de set niet met elkaar overweg kunnen. Omdat de filmindustrie een van de meest lucratieve industrieën is, leven mensen die op de filmset werken waarschijnlijk ook in rijkdom en luxe. Dat gezegd hebbende, is het soms moeilijk om je voeten op de grond te houden als je met geld rondzwemt.

Met alles gezegd, de vijandige omgeving op de set kan worden veroorzaakt door de slechte houding van een hoofdrolspeler of vete tussen co-sterren of vete tussen acteurs en regisseurs. Deze vetes worden meestal veroorzaakt door een andere kijk op de personages, een opgeblazen ego of gewoon een slechte houding. Vete op de set kan drama en roddels veroorzaken in Hollywood en soms proberen de betrokkenen het niet eens te verbergen en praten ze er zelfs in het openbaar over. Vaker wel dan niet, zijn het meestal de acteur en regisseur die in een verhitte ruzie verwikkeld raken. Bekijk de ergste vetes tussen de regisseur en de acteur in de geschiedenis van Hollywood.

8 Bruce Willis en Kevin Smith in Cop Out

Aanvankelijk was Kevin Smith een grote fan van Bruce Willis, totdat hij eindelijk in staat was om met de acteur samen te werken. Voor Kevin Smith is het altijd een droom geweest om met Willis te werken, helaas veranderde die droom in een nachtmerrie toen de twee begonnen samen te werken. Regisseur Smith beweerde dat Willis niet meewerkte en weigerde te gaan zitten voor een posterfotoshoot. De regisseur vertelde de pers dat als Tracy Morgan er niet was geweest, die ook deel uitmaakt van de cast, hij zelfmoord zou hebben gepleegd of iemand anders. Natuurlijk is het publiek nu goed op de hoogte van Willis' degeneratieve hersenziekte die de spraak en communicatie in het algemeen afasie aantast, maar in die tijd dachten mensen dat hij gewoon een slechte houding had. De regisseur heeft zich sindsdien verontschuldigd voor zijn opmerkingen nadat de ziekte van de acteur bekend was bij het publiek.

7 Edward Norton en Tony Kaye in de Amerikaanse geschiedenis X

American History X is waarschijnlijk een van de meest in het oog springende films in Hollywood. Het is absoluut een van de onderschatte juweeltjes in Hollywood. Ondanks de grootsheid van de film en het gewelddadige verhaal, zijn er ook enkele botsende verhalen achter de camera's. Regisseur Tony Kaye had meer succes kunnen hebben na de eerste speelfilm American History X, maar door het conflict tussen hem en veel acteurs, waaronder Edward Norton, werd hij buitenspel gezet. De vete begon toen de regisseur bezwaar maakte tegen de wens van het distributiebedrijf, New Line Cinema, om iets in de film te veranderen. Het bedrijf besloot Kaye's final cut-privileges weg te nemen en Norton te laten deelnemen aan de montage van de film. Om te zeggen dat de regisseur hier niet blij mee was, is een understatement, aangezien de regisseur zelfs een gat door een muur heeft geslagen en er zelfs wat hechtingen uit heeft gehaald.

6 Katherine Heigl en Judd Apatow In Knocked Up

Het is een soort publiek geheim dat Katherine Heigl een houding heeft en een reputatie heeft in de branche waar ze niet gemakkelijk mee om kan gaan. Die reputatie begon echter nadat ze speelde in Judd Apatow's film Knocked Up. Ze haalde de krantenkoppen nadat ze in een van haar interviews zei dat de film een beetje seksistisch is en de vrouwen afschilderde als spitsmuizen. De regisseur was geschokt door haar uitspraken en zelfs de acteur die haar partner in de film speelde, Seth Rogen, was gekwetst met haar uitspraak. De regisseur en Rogen hadden het gevoel dat ze door haar waren verraden.

5 Ray Fisher en Joss Whedon in Justice League

Toen Zack Snyder de regiestoel verliet voor de film Justice League, kwam Joss Whedon naar binnen en maakte af wat gedaan moest worden. In plaats van een ridder in een glanzend harnas te zijn om de mensen en de film te redden, werd de filmproductie echter veel stressvoller en moeilijker. De acteur die als Cyborg in de film speelde, Ray Fisher, verklaarde dat de vervangende regisseur zich bezighield met onprofessioneel en beledigend gedrag. Hij voegde eraan toe dat de president van DC-films W alter Hamada met de producer Jon Berg dit gedrag van Whedon mogelijk heeft gemaakt. De genoemde controverse leidde zelfs tot enig onderzoek naar de filmproductie en Ray Fisher besloot te weigeren Cyborg opnieuw te spelen.

4 George Clooney en David O'Russell in Three Kings

Net als Katherine Heigl heeft regisseur David O'Russell ook een reputatie opgebouwd in Hollywood dat hij een van de moeilijkste regisseurs is om mee samen te werken in de filmindustrie. Er zijn bonnetjes voor deze claim, zoals blijkt uit de opnames van de film Three Kings onder leiding van George Clooney. Russell is vaak uitgebroken met zoveel woede jegens de bemanningsleden en de extra's op de film. Aardige kerel George Clooney is meerdere keren tussenbeide gekomen om de bemanningsleden en figuranten te verdedigen tegen de woede van de regisseur. Dit heeft ertoe geleid dat Russell en Clooney in een fysiek gevecht zijn geraakt omdat ze allebei verhit zijn. Dit is niet de enige keer dat Russell dit soort incidenten heeft gehad, maar dit is zeker het ergste.

3 Faye Dunaway en Roman Polanski in Chinatown

Beide prominente persoonlijkheden in Hollywood zijn om verschillende redenen berucht in de branche. In de film Chinatown hadden de twee een explosieve botsing tijdens het filmen van de film. Polanski zou zelfs aan het haar van Dunaway hebben getrokken omdat haar haar in de weg stond voor de ideale opname van de regisseur. Natuurlijk huilde Dunaway vies over de acties van de regisseur en was daar begrijpelijkerwijs niet blij mee. Sommigen denken misschien dat dit er niet goed uitziet, maar het werd nog erger, toen Dunaway aan het filmen was voor een autoscène, liet de regisseur haar de badkamer niet gebruiken. Omdat ze een klein, wraakzuchtig persoon is, plaste ze in een beker en gooide die in Polanski's gezicht.

2 Maria Schneider en Bernardo Bertolucci in laatste tango in Parijs

Last Tango in Paris is een controversiële film, vooral met de meest beruchte scène waarin Paul, het personage van de Amerikaanse acteur Marlon Brando, het personage Jeanne van Maria Schneider seksueel heeft misbruikt. Tijdens de scène besloot Bernardo Bertolucci boter als smeermiddel te gebruiken, hoewel de scène slechts gesimuleerd was en Schneider de scène goed kende, kreeg ze geen waarschuwing over het gebruik van boter. Toen ze erachter kwam, was ze begrijpelijkerwijs woedend en beweerde ze dat ze werd vernederd en misbruikt op de set. Tot op de dag van vandaag heeft de actrice nooit geprobeerd zich te verzoenen met de regisseur.

1 Val Kilmer, Richard Stanley en John Frankenheimer in The Island of Dr. Moreau

Van alle vete op deze lijst is dit waarschijnlijk de meest chaotische vete omdat er veel mensen bij betrokken zijn. De productiemensen hebben veel geleden omdat er heel veel problemen en conflicten op de set waren. Val Kilmer hoorde destijds net dat hij werd aangeklaagd wegens echtscheiding, waardoor Richard Stanley moeite had om met hem samen te werken. De regisseur worstelde zo erg dat hij besloot het project te schrappen, en toen nam John Frankenheimer het over. De regisseur kon het gedrag van Kilmer echter nog steeds niet in bedwang houden. Voeg daarbij de houding die Marlon Brando ook in de mix brengt. Afgezien van de botsing met de regisseur, hebben de twee acteurs ook hun eigen vete die de set extreem vijandig maakte.

Aanbevolen: