Steve-O onthulde de ergste blessure van zijn carrière

Inhoudsopgave:

Steve-O onthulde de ergste blessure van zijn carrière
Steve-O onthulde de ergste blessure van zijn carrière
Anonim

MTV is al sinds de jaren 80 een populair televisienetwerk en hoewel ze veel veranderingen hebben ondergaan, zijn ze nog steeds in staat om populaire shows te lanceren. Of het nu gaat om muziek of reality-tv, MTV weet het een en ander over het maken van een succesvolle show.

Jackass is een van de grootste shows in de geschiedenis van MTV en heeft geleid tot Johnny Knoxville, Steve-O en Bam Margera. Steve-O heeft een geweldige carrière gehad, die hem een fortuin en een hoop blessures heeft opgeleverd.

Dus, wat is de ergste blessure die Steve-O heeft gehad? Laten we van de man zelf horen en erachter komen!

Steve-O steeg naar roem op 'Jackass'

In oktober 2000 maakte Jackass zijn debuut op MTV, en hoewel er wilde en gekke shows voor waren, verhoogde Jackass de lat en werd in een mum van tijd een sensatie. De stunts waren van een ander niveau en de cast van personages in de show zorgde ervoor dat mensen terugkwamen voor meer.

Steve-O was al snel een van de meest populaire namen die uit Jackass voortkwamen, en terwijl de franchise zelf zijn carrière in de stratosfeer lanceerde, deed Steve-O nog steeds veel dingen alleen. Hij had een aantal soloprojecten waardoor hij nog wilder werd dan hij was met de Jackass-jongens, en het gaf mensen een kijkje in zijn leven, weg van de MTV-camera's.

Door de jaren heen is Steve-O veel veranderd en zijn persoonlijke leven opgeruimd, wat geweldig was om te zien. Desondanks blijft hij bereid en klaar om gevaarlijke stunts uit te voeren voor het vermaak van miljoenen.

Natuurlijk brengt een carrière als die van Steve-O een zware fysieke tol met zich mee.

Hij heeft veel blessures gehad

Iedereen die enige vorm van inhoud heeft geconsumeerd met Steve-O of een van de andere Jackass-jongens, weet heel goed dat deze waaghalzen tijdens het filmen veel verwondingen oplopen. Het lijkt misschien veel te pittig voor normale mensen, maar deze jongens hebben een fortuin verdiend dankzij hun wilde manieren.

Steve-O is vrij openhartig geweest over alle aspecten van zijn leven, vooral zijn carrière met stunts die teruggaan tot aan de universiteit. Veel van dit soort dingen zijn natuurlijk gedocumenteerd, maar Steve-O is er nooit voor teruggeschrokken om de harde details te geven over wat er echt is gebeurd en de volledige omvang van de verwondingen waarmee hij te maken heeft gehad.

Op zijn YouTube en op zijn podcast heeft Steve-O een aantal van zijn verwondingen beschreven. Volgens LADBible kwam een van Steve-O's ergste verwondingen voort uit die "tijd dat een auto - meerdere keren - door een houten Porta-Potty reed waarop Steve-O bovenop stond." Een andere ernstige verwonding deed zich voor toen hij "een balkonsprong deed die hij deed terwijl hij dronken was op een fustfeestje. Hij probeerde indruk te maken op een meisje. Het ging niet goed - hij landde met zijn gezicht eerst op beton."

Deze twee stunts alleen al zijn krankzinnig, maar ze zijn niet te vergelijken met de stunt die leidde tot de ergste blessure van zijn carrière.

Zijn ergste blessure ooit

Dus, wat is de ergste blessure van Steve-O's wilde carrière? Volgens de stuntman zelf kwam deze vervelende blessure voort uit het opblazen van zijn eigen woonkamer. Ben je zelfs maar een beetje verrast dat het van zoiets geks kwam?

Volgens He alth Digest: "Hij was bezig met het opnemen van een seizoensfinale voor een comedyspecial, en een van de stunts zou zijn dat Steve-O zijn woonkamer ontplofte… terwijl hij erin zat. Helaas (of gelukkig?) hij bleef met succes de stunt uithalen zonder gekwetst te worden, wat blijkbaar niet een dramatisch genoeg conclusie was - het is tenslotte de grote finale."

"Dus, Steve ging op pad om "een beetje gewond" te raken en zijn hele woonkamer op te blazen. Hij leunde achterover en deed wat sneeuwengelen in een bed van raketbrandstof. Nadat hij voldoende bedekt was, staken zijn vrienden de raket aan brandstof in brand en Steve-O, nou ja, hij vloog ook in brand, " vervolgde de site.

Het is waanzinnig dat Steve-O zoveel moeite deed om elke vorm van blessure op te lopen, maar de stuntman kreeg veel meer dan hij had verwacht toen hij zichzelf "met succes" verwondde door zijn woonkamer op te blazen.

"Hij moest uiteindelijk huidtransplantaties ondergaan op 15% van zijn lichaam vanwege de ernst van de brandwonden", schreef He alth Digest.

Zelfs de mildere verwondingen van Steve-O zouden meer dan genoeg zijn om een verstandig persoon te laten stoppen, maar de legende zelf doet al jaren zijn ding. Met Jackass Forever aan de horizon kunnen fans niet wachten om te zien wat hij deze keer in petto heeft.

Aanbevolen: