Hoe Idina Menzel haar man Aaron Lohr ontmoette

Inhoudsopgave:

Hoe Idina Menzel haar man Aaron Lohr ontmoette
Hoe Idina Menzel haar man Aaron Lohr ontmoette
Anonim

Idina Menzel, bekend van haar rollen op Broadway in zowel Wicked als Rent, en ook van het uiten van het ongelooflijk populaire personage Elsa in Disney's Frozen, was ongeveer tien jaar beroemd getrouwd met Taye Diggs voordat de twee hun splitsing aankondigden in 2013. De twee delen samen een zoon, Walker Diggs, die werd geboren in 2009. Diggs en Menzel leerden elkaar kennen via Rent, omdat ze allebei originele castleden waren in de populaire Broadway-show. Sinds hun splitsing heeft Menzel liefde gevonden met een andere man genaamd Aaron Lohr.

Lohr en Menzel trouwden in 2017, en verrassend genoeg was Lohr in de Rent-film samen met zowel Menzel als haar voormalige echtgenoot, Diggs, die nog steeds getrouwd was op het moment van het filmen van de film. Laten we eens kijken hoe Menzel en Lohr elkaar ontmoetten en uiteindelijk verliefd werden.

8 Idina Menzel was eerder getrouwd met Taye Diggs

Menzel trouwde in januari 2003 met Diggs, nadat ze al enkele jaren een relatie hadden. Het paar ontmoette elkaar in 1995 nadat ze waren gecast in de musical Rent. De twee delen samen een zoon, Walker Diggs, die werd geboren in september 2009. Ze kondigden hun splitsing aan in 2013 en hun scheiding werd in 2014 afgerond. In een recente verschijning op James Corden's Carpool Karaoke, verklaarde Menzel dat haar ex-man vroeger wees echt "oordelend" met haar wanneer ze lijnen met hem zou voeren, wat haar "zeer zelfbewust" zou maken. Misschien slechts een van de redenen waarom de twee niet werkten.

7 Aaron Lohr was in de huurfilm

Aaron Lohr speelde de rol van Steve in de Rent-film die in 2005 werd uitgebracht. Zowel Menzel als Diggs zaten ook in de film en waren pas een paar jaar getrouwd toen deze uitkwam, dus het is duidelijk dat Menzel en Lohr was nog ver verwijderd van het starten van een romantische relatie van welke aard dan ook.

6 Aaron Lohr speelde samen met Idina in een musical

In 2005, hetzelfde jaar dat de Rent-film werd uitgebracht, speelden Lohr en Menzel samen in een Off-Broadway-musical, getiteld See What I Wanna See. De acteur deed vervolgens verschillende producties in New York City, waaronder George Wolf's Radiant Baby en In Darfur. Voorafgaand aan zijn werk in de New Yorkse theaterscene, waar Menzel uiteraard ook deel van uitmaakte, speelde Lohr als kind in The Mighty Ducks-films en had hij ook een rol in de film uit 1992, Newsies. Lohr verzorgde ook de zangstem voor Max in A Goofy Movie, waar ook Menzel zich in kan vinden. De twee hebben heel wat werk verzet voor Disney, aangezien Menzel de rol van Elsa in Frozen uitte en ook verscheen in de film Enchanted.

5 Aaron Lohr en Idina Menzel maakten hun debuut op de rode loper in 2015

Twee jaar nadat Menzel haar scheiding met Diggs aankondigde, maakte ze haar debuut op de rode loper met Lohr tijdens het White House Correspondents' Association Dinner in Washington, D. C. in april 2015. Tot op de dag van vandaag treden de twee zelden samen in het openbaar, omdat ze een behoorlijk privépaar zijn.

4 Aaron Lohr kocht samen een huis in augustus 2015

Vier maanden na dat eerste optreden op de rode loper samen, meldde The Los Angeles Times dat de twee samen een huis hadden gekocht in Encino, Californië voor $ 2.675 miljoen. Het huis wordt compleet geleverd met eet- en familiekamers, een bijgewerkte keuken met een kookeiland, een kantoor, een wasruimte, vijf slaapkamers, zes badkamers, een overdekt terras, een gazon en een zwembad met een spa.

3 Idina Menzel kondigde haar verloving aan in 2016

Idina Menzel maakte in september 2016 op sociale media haar verloving met Lohr bekend. "Mijn man en ik zijn verloofd!" maakte ze bekend via Twitter. "We zijn zo blij. Het is een mooie tijd." Ze vertelde Entertainment Tonight dat ze het gevoel had dat alles in haar leven "eindelijk samenkwam". Ik heb veel meegemaakt, een nieuw begin en het voelt gewoon goed."

2 Idina Menzel trouwde in 2017 met Aaron Lohr

Een jaar na hun verloving stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een prachtige ceremonie in hun huis in Encino in september 2017. Menzel plaatste een bericht op sociale media en zei: "Ik wilde je laten weten… Dit jaar getrouwd met de liefde van mijn leven weekend bij ons thuis. Vader en zoon liepen met me door het gangpad. Het was magisch."

1 Idina's zoon kan het goed vinden met Aaron Lohr

In een interview met People in 2017 zei Menzel dat haar zoon, Walker en Lohr, heel goed met elkaar overweg kunnen. 'Ze zijn heel dichtbij', zei ze. "Ze kijken waarschijnlijk een film, of ze rennen rond en spelen trefbal met een sok, ze maken een bal van sokken en ze raken elkaar." Klinkt alsof Lohr een geweldige stiefvader is voor Walker. Menzel onderhoudt ook een goede relatie met haar ex-man als het gaat om co-ouderschap van hun zoon. "Je kind komt op de eerste plaats", vertelde ze aan People Now."Je moet voorbij je ego komen en je praat nooit slecht over elkaar", voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: