Hier is hoe Idina Menzel erin slaagt er hetzelfde uit te zien als 15 jaar geleden

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Idina Menzel erin slaagt er hetzelfde uit te zien als 15 jaar geleden
Hier is hoe Idina Menzel erin slaagt er hetzelfde uit te zien als 15 jaar geleden
Anonim

Idina Menzel heeft een productieve carrière op het scherm en op het podium achter haar, en ze vertraagt niet snel. Nadat ze dit voorjaar 50 is geworden, kijkt ze vooruit naar het volgende hoofdstuk in haar carrière, zich er maar al te goed van bewust dat veroudering de ondergang kan zijn van de carrières van veel actrices, aangezien ze aan het begin van hun carrière worden vervangen door jongere ingenieuzen. Idina Menzel ziet er echter precies hetzelfde uit als 15 jaar geleden - serieus, ga naar Rent kijken en ontdek het zelf.

Ze ziet er geen dag ouder uit dan haar personage Maureen Ze geeft echter toe dat 50 worden moeilijker was dan ze dacht dat het zou zijn, ook al was ze over het algemeen goed aangepast aan haar leeftijd."Ik voel me soms de oude dame, en dat is niet wie ik ben", zegt ze. Dus waarom voelt ze zich zelfverzekerder om dit volgende decennium van haar leven in te gaan? We hebben hier al haar anti-verouderingsgeheimen verzameld.

9 Zachte gezichtsreinigers

Idina Menzel weet dat de basis voor elke geweldige huidverzorgingsroutine een zachte reiniger is voor dagelijks gebruik. Ze gebruikt Cetaphil, waarvan ze zegt dat het haar wordt aanbevolen door haar dermatoloog, evenals Tatcha's Camellia Cleansing Oil. Ze legt uit dat ze het prettig vindt omdat de olieachtige textuur niet vettig is en het oogmake-up er heel goed afha alt.

8 Retinol

Zoals elke vrouw van een bepaalde leeftijd, pakt Idina Menzel de retinol in. Ze gebruikt SkinCeuticals Retinol 0.3, waarvan ze uitlegt dat het een beetje als een peeling aanvoelt, omdat het geweldig is om te exfoliëren. Retinols, derivaten van vitamine A, staan bekend om hun anti-verouderingseigenschappen, omdat ze de productie van elastine en collageen stimuleren, en ze worden door bijna elke beroemdheid aangeprezen als het geheim om er goed uit te blijven zien tot ver in de middelbare leeftijd..

7 Vochtinbrengende crèmes

Idina Menzel gebruikt ook moisturizers van Tatcha, hetzelfde merk als haar secundaire reiniger. Ze vindt het heerlijk dat het in een klein potje met een lepel zit en het overal mee naartoe neemt, vooral als ze veel reist en luchthavens en vliegtuigen in en uit gaat. Haar huid wordt droog, legt ze uit, dus dit is het perfecte ding om overal mee naartoe te nemen. Het specifieke product dat ze gebruikt is de Tatcha Indigo Overnight Repair en de Tatcha Luminous Dewy Skin Night Concentrate.

6 Oogserum

Om haar huidverzorgingsroutine compleet te maken, zweert de tijdloze schoonheid Idina Menzel bij haar oogserum, dat van Charlotte Tilbury is: het Cryo-Recovery Eye Serum. "Mijn huid ziet er vijf jaar jonger uit", zegt de Frozen-ster.

5 Haar stoomroutine

Als veteraan van het Broadway-podium weet Idina Menzel als geen ander hoe belangrijk het is om je luchtwegen gestoomd en gehydrateerd te houden. Ze zweert bij haar stomende routine, die ze in haar stoomdouche doet. "Ik vind het heel helend, meer dan alleen je typische 'thee en honing' [een al lang bestaande truc van het vak onder zangers]." "Ik laat de stoom in mijn keel komen en ik kan zelfs mijn stem opwarmen en vocaliseren. En ik stoom mijn huid, wat geweldig is om al dat spul van mijn gezicht te krijgen. Toen ik de Groene Heks in Wicked speelde, ik had zoveel make-up om eraf te komen -- het was een beproeving. De stoom hielp echt en mijn huid zag er goed uit."

4 Ze speelt het veilig met haar gezondheid

De Glee-ster legt uit dat ze geen enkel risico neemt als het om haar gezondheid gaat, vooral niet naarmate ze ouder wordt. Ze benadrukt hoe belangrijk het is om elke ziekte voor te blijven en eventuele kwalen in de kiem te smoren. "Als ik iets voel, ren ik naar de dokter", zegt ze.

3 Gezonde voeding

In positieve of negatieve zin worden acteurs gewaardeerd om de manier waarop ze eruitzien, en jeugd is vooral wenselijk in de showbusiness. Dus Idina Menzel heeft niet de luxe om een informeel dieet te volgen; haar levensonderhoud hangt letterlijk af van haar fysieke vorm. Om die reden moet ze behoorlijk kritisch zijn als het gaat om haar dieet. Ze zegt dat ze veel fruit eet en ervoor zorgt dat ze altijd verse bosbessen, frambozen en watermeloen in huis heeft. Als ze op de set is, kan het moeilijk zijn om zich aan gezonde voedingsopties te houden, dus ze zorgt er altijd voor dat er appels en amandelboter in haar trailer zitten die ze als tussendoortje kan hebben. Ze probeert glutenvrij te zijn, dus geniet ze ook van Pure repen. Ze ruilt boter voor Earth Balance-spread en amandelmelk voor melk. Voor lunch en diner zegt ze: "Ik ben dol op sushi. Ik eet veel kip, of een stuk gegrilde vis zoals tilapia, met spinazie en spruitjes."

2 Slaaphygiëne

Een zelfverklaarde "grote slaper", Idina Menzel zorgt ervoor dat ze voldoende slaap krijgt, ongeacht hoeveel ze aan de hand heeft. Ze vindt het heerlijk om in het weekend een lekker, warm middagdutje te doen met mijn zoon en man. We kunnen met z'n drieën in onze achtertuin spelen of naar het park gaan, als we in Los Angeles zijn. In New York gaan we naar het Museum of Natural History of soms lopen we gewoon. Als we met Walker op pad gaan, verkennen we de stad op een nieuwe manier, door zijn ogen.

1 Yoga en boksen

Idina Menzel houdt van Bikram-yoga en boksen om haar figuur net zo strak te houden als toen ze Maureen speelde in Rent. "Ik hou van boksen en ik heb een trainer. Ik neem de kunst van het boksen serieus, maar zorg ervoor dat ik niet in mijn gezicht geslagen word. Ik mag grote, stoere jongens slaan en zij oefenen hun verdediging. Het is een geweldige training voor de kern."

Aanbevolen: