8 Beroemdheden die hebben besloten om weg te blijven van sociale media

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die hebben besloten om weg te blijven van sociale media
8 Beroemdheden die hebben besloten om weg te blijven van sociale media
Anonim

In het afgelopen decennium hebben sociale media een revolutie teweeggebracht in de entertainmentindustrie en zelfs veranderd wat het betekent om een beroemdheid te zijn. Dankzij sociale media hebben veel mensen hun carrière kunnen starten en hebben fans de kans om direct contact te hebben met hun favoriete beroemdheden door middel van opmerkingen, tweets, levens en TikToks.

Hoewel sociale media vrijwel alomtegenwoordig zijn geworden in de entertainmentindustrie, is niet elke beroemdheid zijn grootste fan. Omdat sociale media beroemdheden nog meer in de schijnwerpers zetten, hebben sommige sterren moeite om de constante blik op hen aan te kunnen. Terwijl sommige beroemdheden opzettelijk pauzes op sociale media hebben genomen, hebben anderen besloten om helemaal van de sociale-mediaplatforms af te blijven. Hier zijn een paar acteurs die hebben besloten om geen openbare aanwezigheid op sociale media te hebben.

8 Andrew Garfield

Hoewel Andrew Garfield speelde in The Social Network, is hij helemaal niet pro-sociale media. In de Sway-podcast van de New York Times gaf Andrew toe dat hij zijn Facebook-account had verwijderd nadat hij in de film had gespeeld. Hij legde verder uit: "Als ik het leven van privacy en bescherming en vrijheid en heelheid wilde hebben, wist ik dat ik niet zou kunnen worden blootgesteld aan alle gezichtsloze, stemloze, naamloze mensen op sociale media."

7 Mary-Kate en Ashley Olsen

Na hun hele jeugd beroemd te zijn geweest, hebben de Olsen-tweeling grotendeels een stap terug gedaan om niet in de publieke belangstelling te staan. Hoewel ze druk bezig zijn geweest met het runnen van hun luxe kledinglijn, The Row, publiceren ze op geen enkele manier hun persoonlijke leven - zelfs niet op sociale media. Ze lijken zo veel mogelijk weg te blijven van internet omdat ze blijkbaar ook niets online kopen.

6 Scarlett Johansson

Scarlett Johansson van Black Widow heeft geen publieke aanwezigheid op sociale media, maar ze is niet helemaal tegen sociale media. In een interview in 2011 met het tijdschrift Interview legde ze uit dat sociale-mediaplatforms 'geweldige hulpmiddelen zijn om informatie te communiceren'. Ze vervolgde: "Maar ik heb liever dat mensen minder toegang hebben tot mijn persoonlijke leven. Als ik dat zo kon houden, zou ik een gelukkige dame zijn."

5 Keira Knightley

Keira Knightley heeft sociale media geprobeerd, maar ze was geen grote fan. In The Jonathan Ross Show zei ze: "Ik heb echt ongeveer 12 uur op Twitter gezeten omdat ik probeerde met de kinderen om te gaan en ik werd er gewoon gek van." Hoewel het account niet onder haar naam stond, was het game over toen collega-actrice Chloë Grace Moretz haar volgde. Keira legde uit, "al deze mensen begonnen me te volgen […] en ik werd helemaal gek."

4 Winona Ryder

Hoewel Winona Ryder waarschijnlijk veel acteerwijsheid heeft gehad om te delen met haar jonge Stranger Things-medesterren, hebben ze haar misschien in ruil daarvoor het een en ander over sociale media kunnen leren. Winona zei tegen Marie Claire: "Millie plaagt me. Ik ben als de oude oma […] Ik ben als de verwarde oudere." Winona gaf ook toe: "Ik ben dankbaar dat ik de start kreeg op het moment dat ik dat deed […] Ik maak me wel degelijk zorgen over de enorme blootstelling op die leeftijd."

3 Kate Winslet

Na de afgelopen vier decennia in het vak te zijn geweest, heeft Kate Winslet zeker geen sociale media nodig om relevant te blijven. Maar naast haar eigen persoonlijke keuze om van sociale media af te blijven, is ze ook kritisch over hoe sociale media jonge vrouwen en meisjes negatief kunnen beïnvloeden. Ze vertelde Harper's Bazaar: "We moeten ons ervan bewust zijn hoe schadelijk het zelfrespect van kinderen en het natuurlijke proces van opgroeien bepaalde aspecten van dit 'delen' zijn."

2 Emma Stone

Hoewel de fans van Emma Stone haar graag op sociale media zouden zien, is het onwaarschijnlijk dat ze dat ooit zullen doen. In een Elle-interview met Jennifer Lawrence legde ze uit: "Ik denk dat het niet positief voor mij zou zijn." In een ander interview met Elle zei Emma dat ze vindt dat sociale media bedrieglijk kunnen zijn. Ze zei: "Als je mensen ziet als: 'Dit is het beste leven ooit! Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn', dan denk je: 'Hou je mond, dat is niet waar.'"

1 Jennifer Lawrence

Hoewel Jennifer Lawrence vaak heel open is tijdens interviews, heeft ze besloten haar relativiteit buiten de sociale media te houden. Ze maakte in 2020 een openbaar Twitter-account aan om de beweging tegen raciaal onrecht te steunen, maar ze heeft geen andere openbare sociale media-accounts. Ze vertelde InStyle dat ze bang is voor de mogelijke "terugslag" die kan voortvloeien uit het openbaar posten op sociale media. Ze zei: "Ik ben een voyeur: ik kijk, ik spreek niet."

Aanbevolen: