De trieste reden dat Millie Bobby Brown sociale media uit haar leven heeft verwijderd

Inhoudsopgave:

De trieste reden dat Millie Bobby Brown sociale media uit haar leven heeft verwijderd
De trieste reden dat Millie Bobby Brown sociale media uit haar leven heeft verwijderd
Anonim

Millie Bobby Brown is een Britse actrice die vooral bekend staat om haar werk in Stranger Things van Netflix. Brown werd geboren in Marbella, Spanje in 2004. Ze werd 18 in februari van dit jaar. Ze begon op zeer jonge leeftijd auditie te doen voor rollen en heeft nu behoorlijk naam gemaakt dankzij haar rol van Elf in Stranger Things. Helaas voor Brown heeft haar opkomst tot het sterrendom op zo'n jonge leeftijd veel gevolgen gehad.

Millie Bobby Brown is het onderwerp geweest van intens cyberpesten en seksualisering op sociale media sinds het begin van Stranger Things. De actrice heeft zich uitgesproken over hoe de negatieve kanten van sociale media haar geestelijke gezondheid hebben beïnvloed. De afgelopen jaren is Brown zelfs zo ver gegaan om zichzelf volledig los te koppelen van sociale media. Dit is de reden waarom Millie Bobby Brown heeft besloten om sociale media uit haar leven te bannen.

8 Wie is Millie Bobby Brown?

Millie Bobby Brown is een actrice, regisseur, producent en zakenvrouw uit Engeland. Hoewel ze pas 18 is, heeft Brown veel succes gevonden in de entertainmentindustrie. Ze werd op zeer jonge leeftijd gecast in shows zoals Grey's Anatomy en Once Upon A Time, en ze speelt nu als Elf op Netflix' Stranger Things. Brown heeft ook met Netflix gewerkt aan andere acteerprojecten.

Ze is genomineerd voor vele prestigieuze prijzen en won een SAG Award voor haar werk aan Stranger Things in 2017. Naast acteren heeft Brown ook een huidverzorgings- en make-upmerk opgericht, genaamd Florence By Mills. Ze is momenteel aan het daten met Jake Bongiovi, de zoon van Jon Bon Jovi.

7 Hoe oud was Millie Bobby Brown in vreemdere dingen ?

Millie Bobby Brown is momenteel slechts 18 jaar oud. Netflix' hitserie Stranger Things begon in 2016, wat betekent dat ze pas 12 jaar oud was toen de show voor het eerst op de streamingdienst verscheen. Ze had zo jong kunnen zijn als 11 toen ze werd gecast en het eerste seizoen filmde. Fans zijn meer dan onder de indruk van Brown omdat hij zo goed en volwassen acteert in Stranger Things.

Dit soort succes en erkenning verdienen op zo'n jonge leeftijd kan voor veel beroemdheden moeilijk zijn. Brown werd in de openbaarheid gedwongen toen ze nog in de puberteit zat, dus elk puistje en ongemakkelijk moment was volledig zichtbaar.

6 Millie Bobby Brown werd gepest

Het internet is niet altijd een vriendelijke plek, zeker niet voor een tiener. Millie Bobby Brown groeide op voor de hele wereld, en de wereld was niet altijd vriendelijk voor haar. Bijna onmiddellijk nadat Stranger Things op Netflix werd uitgezonden, ontdekte Brown hoe hard sociale media kunnen zijn. De foto's die ze deelde werden overspoeld met negatieve opmerkingen over haar optreden, haar lichaam en zowat elk aspect van de jonge actrice.

Ze sprak met Elle over hoe het pesten haar mentale gezondheid beïnvloedde en zei: "Soms heb ik er een mentale pauze van nodig. Het is een zeer inspannende relatie met sociale media.” Ze probeert nu "zoveel mogelijk van sociale media af te blijven."

5 Millie Bobby Brown worstelde met seksualisering

Zoals eerder vermeld, was Millie Bobby Brown pas 12 jaar oud toen het eerste seizoen van Stranger Things werd uitgezonden. Ze is pas onlangs 18 geworden. Haar leeftijd weerhield mensen op sociale media er echter niet van om haar en haar personage in de show te seksualiseren. Veel mensen gaven er niet om dat ze minderjarig was en kozen ervoor haar tot een object te reduceren.

Sinds ze 18 is geworden, zegt Brown dat de grove opmerkingen over haar lichaam zijn toegenomen. Sociale media staan vol met opmerkingen dat ze meerderjarig is, en ze walgt van vulgaire taal.

4 Millie Bobby Browns relatie met Hunter Echo was ongezond

Millie Bobby Brown werd in 2020 kort gekoppeld aan TikToker Hunter Echo. Brown was toen 16, terwijl Echo 20 jaar oud was. Veel mensen online waren verontwaardigd over Echo omdat ze met Brown uitging terwijl ze minderjarig was. Ze werden nog bozer toen Echo een livestream gebruikte om Brown in verlegenheid te brengen met hun relatie.

Echo beweerde Brown te hebben "verzorgd" toen ze nog heel jong was. Brown ging niet direct in op zijn ongepaste opmerkingen totdat ze dit jaar met Allure sprak. “Als je op deze manier publiekelijk vernederd wordt, voelde ik me zo machteloos en machteloos. Weglopen en weten dat ik alles waard ben en dat deze persoon niets van me afnam, het voelde heel sterk aan.”

3 Millie Bobby Brown heeft sociale media van haar telefoon verwijderd

Alsof de eerdere haat en seksualisering niet genoeg was voor Millie Bobby Brown om mee om te gaan, kwam de laatste nagel aan de doodskist in 2018. De jonge actrice werd het slachtoffer van trollen op sociale media. Memes zijn niets nieuws online, maar de makers van deze memes begonnen achter onschuldige beroemdheden aan te gaan.

Memes zijn gemaakt van Brown met homofobe uitspraken en laster. Hoewel er schijnbaar geen reden was om deze memes te maken, was de schade aan Browns mentale toestand toegebracht. Ze heeft alle sociale media-apps van haar telefoon verwijderd en controleert niet langer Instagram, Facebook, Twitter of andere apps.

2 Wie plaatst berichten op de sociale media van Millie Bobby Brown?

Nadat Millie Bobby Brown de sociale media van haar telefoon heeft verwijderd, zijn veel fans verrast om te horen dat de jonge actrice nog steeds Instagram- en Facebook-accounts heeft. Ze heeft inderdaad deze accounts, maar ze heeft er zelf geen toegang toe. Om zichzelf van de negativiteit van sociale media af te houden, laat Brown iemand in haar team de twee accounts beheren.

Haar Instagram- en Facebook-accounts delen niet langer foto's uit het persoonlijke leven van Brown. Ze zijn toegewijd aan het delen van informatie over haar acteerwerk en andere projecten. Brown heeft geen Twitter of TikTok.

1 Millie Bobby Brown heeft een blog

Als beroemdheid in deze tijd is het erg belangrijk om met fans te kunnen communiceren. Voor velen is delen via sociale media de gemakkelijkste manier om dat te doen. Millie Bobby Brown heeft ervoor gekozen dat niet te doen en vertrouwt in plaats daarvan op een blog.

Brown heeft via haar huidverzorgings- en make-upmerk Florence By Mills een blog gemaakt waar ze kan delen wat ze bezighoudt - en het meeste heeft te maken met gezondheid. Brown kan haar gedachten delen zonder bang te zijn om met haat te worden geconfronteerd. Het beste van een blog: niemand kan reageren!

Aanbevolen: