Kaley Cuoco heeft haar vervreemde echtgenoot verwijderd van sociale media en ontkent echtelijke ondersteuning

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco heeft haar vervreemde echtgenoot verwijderd van sociale media en ontkent echtelijke ondersteuning
Kaley Cuoco heeft haar vervreemde echtgenoot verwijderd van sociale media en ontkent echtelijke ondersteuning
Anonim

Kaley Cuoco en haar vervreemde echtgenoot Karl Cooke zijn abrupt gescheiden na drie jaar huwelijk. De twee waren schattig en grappig samen op sociale media, dus het nieuws kwam voor velen als een schok.

Kaley en Karl kondigden hun scheiding aan tijdens het Labor Day-weekend na een gezamenlijke verklaring.

“Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid. We hebben allebei zoveel van onze reis in het openbaar gedeeld, dus hoewel we dit aspect van ons persoonlijke leven liever privé zouden houden, wilden we samen in onze waarheid komen. Er is geen woede of vijandigheid, integendeel.”

Er is altijd geen vijandigheid bij betrokken totdat je je hele leven in tweeën deelt. De actrice vroeg de rechtbank om partneralimentatie van haar ex te weigeren… klinkt niet meer zo vriendschappelijk.

A Trip Down Memory Lane

Kaley wordt gezien met een "Peace, Love, And Karl Freakin Cooke" t-shirt.

Karl schreef: "DAMN!!! Waarom besloot je met me te trouwen! @kaleycuoco je bent de meest geweldige vrouw ooit! Gefeliciteerd, hier gaan we gouden bollen!"

Hun liefde voor paarden heeft deze twee samengebracht.

Kaley's hippische ex was niet geschrokken toen hij het nieuws ontving dat partneralimentatie werd geweigerd.

Een bron dicht bij de 35-jarige vertelde Us Weekly dat Kaley "een ijzersterke huwelijkse voorwaarden heeft". "Met andere woorden, Karl wist precies waarvoor hij tekende als hij echtscheidingspapieren ging ondertekenen. De insider voegde eraan toe:" Haar bezittingen zijn beschermd.

Karl is de zoon van miljardair Scott Cook en is ook een zeer succesvolle professionele ruiter. Dat huwelijk tekenen was waarschijnlijk hetzelfde als een verjaardagskaart voor zijn oma tekenen. Ik weet zeker dat Cooke niet eens terugdeinsde.

Het gerucht gaat dat Pete Davidson verantwoordelijk is voor het beëindigen van het huwelijk van Kaley Cuoco. "Er is gemeld dat de twee naar elkaar toe zijn gegroeid tijdens het filmen van hun aankomende film Meet Cute samen."

Kaley Cuoco en Pete Davidson

"Sheila & Gary komen eraan ? ⏰ ✈️"

"Wat een ervaring! Hield van elk mens dat betrokken was bij dit speciale juweeltje van een film..?"

Wat de waarheid ook mag zijn, fans wensen hen allebei veel succes op hun nieuwe reis.

Aanbevolen: