Inzicht in de extreem gecompliceerde relatie van Brad Pitt met zijn kinderen

Inhoudsopgave:

Inzicht in de extreem gecompliceerde relatie van Brad Pitt met zijn kinderen
Inzicht in de extreem gecompliceerde relatie van Brad Pitt met zijn kinderen
Anonim

Brad Pitt is een bekende naam als het om Hollywood gaat. Maar toch, toen zijn breuk met zijn ex-vrouw en Tom Raider-ster Angelina Jolie rommelig werd en jaren voor een schikking bereikte. Ondanks hun openbare echtscheiding blijven hun kinderen echter een van hun topprioriteiten, zelfs als ze hun eigen weg zijn gegaan.

Nu de meeste Jolie-Pitt-kinderen in hun tienerjaren zijn, is het nu anders met hoe Brad Pitt hen behandelt? Had de scheiding invloed op de perceptie van de kinderen van hun vader, of werd hun relatie met hem versterkt? Hier is alles wat we nu weten over de relatie van Brad Pitt met zijn kinderen…

6 Hoeveel kinderen heeft Brad Pitt?

In de 12 jaar dat Angelina Jolie en Brad Pitt samen waren, kregen ze zes kinderen. Maddox Chivan, hun oudste die nu 21 jaar oud is, werd geadopteerd door Brad en Angelina toen hij zeven maanden oud was. Vervolgens adopteerden ze Pax Thien in 2007, nu 19 jaar oud. Toen kwam Zahara, hun oudste dochter, 17 jaar oud en geadopteerd in 2005.

Een jaar na de adoptie van Zahara kondigden Brad en Angelina hun zwangerschap aan van Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, hun eerste biologische kind. Op het moment van Shiloh's geboorte had ze een van de duurste babyfoto's ter wereld, in juni 2006 geprijsd op $ 4,1 miljoen. De laatste editie van de Jolie-Pitt-clan is de twee-eiige tweeling Vivienne en Knox, geboren in 2008 in Frankrijk.

5 Angelina Jolie verbood Brad Pitt om zijn kinderen te zien

De breuk tussen Angelina Jolie en Brad Pitt verergerde toen Angelina Brad verbood hun kinderen te zien. Angelina was bang dat Brads alcoholisme, onvoorspelbare emoties en andere onuitgesproken redenen hun kinderen zouden kunnen schaden. Ze was ook in staat om de beslissing van de vorige rechter over hun voogdijzaak met succes uit te sluiten door hem te laten vervangen door een nieuwe, waardoor Brad Pitt's eerdere rechten op hun kinderen ongeldig werden. Met Angelina's angst voor de veiligheid van hun kinderen als ze bij hem zijn en het toezicht van de wet, kon Brad alleen legaal zoveel doen.

4 Brad Pitt heeft gezamenlijk voogdij over zijn kinderen

Brad Pitt staat aan de verliezende kant van de voogdijzaak, maar hij geeft het nog lang niet op. Brad Pitt pleit nu voor zijn zaak bij het Hooggerechtshof van Californië om betere en relatief meer gelijke rechten voor de Jolie-Pitt-kinderen te krijgen, en het heeft zijn vruchten afgeworpen omdat het hooggerechtshof zijn zaak nu in behandeling neemt. Als het Hooggerechtshof zijn verzoek afwijst, zal hij genoegen moeten nemen met het zien van zijn kinderen bij privégelegenheden of bij evenementen waar Angelina ook bij betrokken is, wat hij niet steunt.

Hoewel de vorige rechter hem wettelijk gezamenlijk gezag toekende, heeft Angelina over het algemeen meer betrokkenheid bij hun kinderen aangezien zij de moeder is. De rechtbank onderzoekt momenteel of de gezamenlijke voogdij, die verondersteld wordt 50/50 te zijn voor beide ouders, eerlijk is voor beide partijen.

3 Ziet Brad Pitt zijn kinderen nu?

Brad Pitt heeft beperkte tijd met zijn kinderen vanwege de regels die zijn vastgesteld in hun voortdurende voogdijstrijd. Omdat vier van hun zes kinderen nog minderjarig zijn, zijn ze verplicht om bij hun vader te zijn in privé-hangouts als onderdeel van hun gezamenlijke voogdijovereenkomst. Sommige fans denken echter dat hun tienerkinderen misschien niet zo enthousiast zijn als ze hun vader zien, omdat ze opgroeiden en toch niet bij hem waren.

De oudste, Maddox, is ook betrokken geweest bij de voogdijstrijd, aangezien hij in de rechtbank getuigde tegen Brad Pitt als het enige volwassen Jolie-Pitt-kind op dit moment. Een bron vertelt Us Weekly: Hij gebruikt Pitt niet als zijn achternaam op documenten die niet legaal zijn, maar gebruikt in plaats daarvan Jolie. Maddox wil zijn achternaam wettelijk veranderen in Jolie, wat Angelina naar eigen zeggen niet steunt.”

2 Bij welk kind staat Brad Pitt het dichtst?

Fans geloven dat Shiloh Jolie-Pitt, het eerste biologische kind van Angelina en Brad, het dichtst bij Brad Pitt staat. Hun overeenkomsten zijn fysiek en liefde voor het ontmoeten van nieuwe mensen, wat hielp om hun vader-dochterband sterker te maken. De voortdurende strijd om de voogdij dwingt Shiloh en hun andere broers en zussen echter om een kant tussen hun ouders te kiezen.

Een bron van OK! zegt: "Shiloh weet dat er geen kans is dat haar ouders weer bij elkaar komen, maar ze denkt dat als ze hun zwaarden konden neerleggen en deze scheiding konden regelen, ieders leven beter zou zijn." In tegenstelling tot Maddox, Zahara en Pax, die ongelooflijk dicht bij Angelina staan, waardoor ze er de voorkeur aan geven om in de voogdij van hun moeder te blijven, voelt Shiloh zich "in het midden" vanwege haar nauwe band met Brad Pitt.

1 Brad Pitt geeft alimentatie aan zijn kinderen

Sinds 2016 geloven fans dat Brad Pitt elk jaar bijna $ 1,5 miljoen aan kinderbijslag heeft betaald. Hoewel er geen officiële bevestiging is van Angelina of Brad Pitt over de juiste kinderbijslag, zegt een bron van The Express Tribune dat Angelina naar verluidt tot $ 250.000 per jaar van Brad vraagt voor elk kind. De financiële vraag is echter misschien niet zo uitdagend in vergelijking met het juridische geschil voor Brad, aangezien hij in 2018 naar schatting een nettowaarde van $ 240 miljoen heeft.

Aanbevolen: