Ben Affleck & Jennifer Garner's 10-jarige crasht een Lamborghini

Inhoudsopgave:

Ben Affleck & Jennifer Garner's 10-jarige crasht een Lamborghini
Ben Affleck & Jennifer Garner's 10-jarige crasht een Lamborghini
Anonim

Hij is niet eens oud genoeg om een rijbewijs te hebben, maar Samuel Affleck heeft al achter het stuur zijn eerste auto-ongeluk gehad.

Volgens Us Weekly heeft de 10-jarige naar verluidt een Lamborghini Ursus in een andere auto gecrasht terwijl hij bij 777 Exotics, een autoverhuurbedrijf, samen met zijn vader Ben Affleck en aanstaande stiefmoeder Jennifer Lopez was.

De familie wilde het voertuig huren (dat $ 1.475 per dag kost) toen Samuel op de een of andere manier achter het stuur kroop terwijl de motor draaide en de auto in zijn achteruit zette. Vervolgens raakte hij de witte BMW die erachter stond.

Hoe Ben en Jen reageerden op het auto-ongeluk van hun zoon

TMZ publiceerde foto's van het trio dat naar auto's kijkt bij de Beverly Hills-dealer. Na de crash is te zien hoe Samuel uit de gele Lambo stapt en naar achteren gaat om te kijken of er schade is. Een vertegenwoordiger van Ben zei dat niemand gewond was geraakt en dat er geen schade was aan beide voertuigen.

Interessant is dat een medewerker van het verhuurbedrijf ontkende dat er een ongeval heeft plaatsgevonden. De medewerker zei dat auto's toevallig dicht bij elkaar stonden, waardoor het op foto's op een crash leek.

Maar zoals TMZ aangeeft, verklaart dat niet waarom Samuel snel uit de auto sprong en de achterkant inspecteerde als er geen potentiële schade was.

Ben deelt de pre-tiener met zijn ex-vrouw Jennifer Garner. Het voormalige stel was van 2005 tot 2018 getrouwd en deelt ook twee oudere dochters – Violet (16) en Seraphina (13)

De 13 Going on 30-actrice heeft niet direct gereageerd op het vermeende auto-ongeluk van haar zoon. Dit is niet ongebruikelijk, aangezien de actrice bekend staat als privé over haar persoonlijke leven, vooral haar kinderen. Maar Jennifer deelde wel een Instagram-bericht kort nadat het nieuws de krantenkoppen haalde. Ze deelde een video van een bultrug die aan het zwemmen was met het nummer 'Somewhere Over the Rainbow'. De actrice voegde verschillende emoji's toe zonder meer context te bieden.

Ben vierde onlangs zijn verloving met Jennifer Lopez in april. Het paar heeft hun romance vorig jaar nieuw leven ingeblazen na het beëindigen van hun eerdere verloving in 2004. "Het is een mooie uitkomst dat dit op deze manier is gebeurd in deze tijd in ons leven waar we elkaar echt kunnen waarderen en vieren en elkaar respecteren", J. Zie. vertelde MENSEN.

Met een bruiloft in de nabije toekomst zullen Ben en Jen hun families samenvoegen. Jennifer deelt de 14-jarige tweeling Max en Emme met haar ex-man Marc Anthony.

Aanbevolen: