‘Spider-Man: No Way Home’ Ticket kost $ 25.000 op Ebay, Rush crasht kassasites

Inhoudsopgave:

‘Spider-Man: No Way Home’ Ticket kost $ 25.000 op Ebay, Rush crasht kassasites
‘Spider-Man: No Way Home’ Ticket kost $ 25.000 op Ebay, Rush crasht kassasites
Anonim

Fijne Spider-Monday! De tickets voor de MCU's grootste film van het jaar, Spider-Man: No Way Home, uitgebracht op 29 november. Duizenden fans haastten zich om tickets te boeken voor de release van 17 december … succesvol. Het overweldigende verkeer zorgde ervoor dat de website crashte in de VS en het VK, waardoor fans datgene deden wat ze het beste weten: memes maken.

Spider-Man: No Way Home-tickets aangeboden voor $ 25.000

Spider-Man-fans zijn naar Twitter gegaan en maakten grapjes over hoe de ticketingwebsite niet kon anticiperen op de drukte van gebruikers die bioscoopkaartjes probeerden te kopen, en uiteindelijk crashten voordat ze het in handen konden krijgen. Terwijl sommige fans hun toevlucht namen tot de op één na beste optie, namelijk een grapje maken over de situatie waarin ze zich bevinden, besloot één persoon de tickets die ze konden kopen op te geven, in ruil voor een verbijsterende prijs.

Een eBay-gebruiker plaatste een niet bekendgemaakt aantal tickets voor Spider-Man: No Way Home voor maar liefst $ 25.000. Onder de aanbieding schreef de gebruiker: "Als je weet dat je het weet."

De kosten van één kaartje om Spider-Man: No Way Home in de bioscoop te zien, liggen tussen $ 10 en $ 20. Fans begonnen de gebruiker snel te bekritiseren voor het uitbuiten van anderen door een bioscoopkaartje te plaatsen voor $ 25.000.

"Dat is absoluut waanzinnig, ik hoop dat niemand dat echt koopt, vooral omdat ze nog steeds beschikbaar zijn voor de openingsdag …" schreef een gebruiker in reactie.

Toen een fan zich afvroeg of de $ 25.000 een "fout" was, antwoordde een ander: "Absoluut geen fout. Je zou verbaasd zijn wat mensen zouden betalen als ze wanhopig zijn. VOORAL als ze wanhopig zijn EN rijk."

"Ik hoop dat niemand dom genoeg is om die kaartjes te kopen", voegde een derde eraan toe.

De vermelding is inmiddels verwijderd.

Spider-Man: No Way Home staat gepland voor een release op 17 december in de VS, en een dag eerder, op 16 december in het VK. Het dient als afsluiting van Tom Holland's superheldentrilogie, maar de acteur zal hierna te zien zijn in een nieuwe trilogie die in de maak is.

De film is de korte introductie van fase 4 in het multiversum, die eerder werd geplaagd in de Disney+ miniseries WandaVision en Loki, waarbij de laatste fans een glimp geeft van wat er gebeurt als iemand weigert de "heilige tijdlijn" te volgen.

Aanbevolen: