Een kijkje in het persoonlijke leven van 'Cheer' Star Morgan Simianer

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het persoonlijke leven van 'Cheer' Star Morgan Simianer
Een kijkje in het persoonlijke leven van 'Cheer' Star Morgan Simianer
Anonim

Cheer is een Netflix docuserie die cheerleaders volgt die worden gecoacht door Monica Aldama in de stad Corsicana, Texas. Het team woont op het Navarro Community College en het eerste seizoen werd uitgezonden in 2020. Het publiek maakte kennis met studenten met verschillende achtergronden die allemaal van juichen houden, en de show kreeg zoveel aandacht dat het tweede seizoen net in januari van dit jaar werd uitgebracht.

Een van de sterren van deze hitserie is Morgan Simianer, een 24-jarige die van vrolijkheid houdt. Ze werd geïntroduceerd in seizoen één en verscheen vervolgens ook in seizoen twee, en werd al snel een favoriet bij de fans. Het verhaal van haar jeugd in combinatie met haar vasthoudendheid en vriendelijkheid bracht haar massa's aandacht en roem. Hier is een kijkje in het persoonlijke leven van Cheer-ster Morgan Simianer.

8 Morgan Simianer is een tv-persoonlijkheid

Morgan Simianer werd gerekruteerd voor de Netflix-documentaireserie Cheer, die twee jaar geleden voor het eerst in première ging. De makers van deze show brachten in januari 2020 seizoen één uit, dat uit zes afleveringen bestaat. Morgan won snel aan populariteit onder het publiek omdat mensen sterk voelden voor haar jeugdtrauma en de lieve persoonlijkheid die ze ondanks dat met zich meedraagt. Ze is gestegen tot het niveau van 'televisiepersoonlijkheid' dat gepaard gaat met erkenning, fans en een brede sociale aanhang.

7 Morgan Simianer is dit jaar verloofd

Morgan Simianer is nu een verloofde! Zij en Stone Burleson zijn sinds begin 2021 aan het daten en Stone gaf toe dat hij vanaf de allereerste date zeker wist dat Morgan degene was. In maart van dit jaar plande hij een verrassingsvoorstel onder het mom van een interview en een fotoshoot, maar Morgan werd in plaats daarvan begroet door Stone op zijn knie met een verlovingsring in de hand. Ze zei natuurlijk ja, en de twee praten opgewonden over de toekomst.

6 Een bewogen verleden heeft Morgan een boost gegeven tot haar huidige status

Morgan Simianer is geen onbekende in worstelen. Toen ze nog een kind was, was haar moeder verdwenen terwijl haar vader hertrouwde en samenwoonde met zijn nieuwe vrouw en stiefkinderen. In deze tijd woonden Morgan en haar broer, Wyatt, alleen in een woonwagen met geweld van hun vader. Ze was toen tweedejaars op de middelbare school en nadat haar broer was vertrokken, werd ze door haar grootouders opgevangen om de rest van haar middelbare schoolleven onder toezicht te leven.

5 Morgan Simianer heeft een grote broer

Hoewel hij op dit moment geen super prominente figuur in haar leven is, heeft Morgan Simianer een oudere broer genaamd Wyatt. Ze groeiden samen op en woonden in dezelfde woonwagen tot Wyatt volwassen was. Op 18-jarige leeftijd vertrok hij om te proberen hun moeder op te sporen die verdween toen ze allebei nog kinderen waren, maar er is nu niet veel informatie over de relatie van de broers en zussen met elkaar.

4 Morgan Simianer is afgestudeerd aan de universiteit

Toen ze klaar was met de middelbare school, werd Morgan Simianer toegelaten tot het Navarro College. Deze gemeenschapsschool in Texas heeft haar aanmoedigingscapaciteiten een boost gegeven, wat haar uiteindelijk naar de Cheer-documentaires heeft geleid. Ze voegde zich bij het team dat werd gecoacht door Monica Aldama en nam deel aan oefeningen naast haar studie. Hoewel Morgan niet opschept over het diploma dat ze heeft behaald, weten we wel dat ze afgestudeerd is aan de school.

3 Morgan Simianer houdt van reizen

Als ze niet juicht en werkt, houdt Morgan Simianer van reizen voor de lol. Of het nu gaat om bezoeken aan leuke wandelplekken, prachtige watervallen, het platteland van Wyoming of zandstranden, ze legt haar reizen altijd vast met een glimlach op haar gezicht. Enkele van haar favoriete reizen zijn vaak zonnige plekken aan het strand, waaronder de Caribische eilanden, Californië en de Maagdeneilanden, waar ze de afgelopen anderhalf jaar allemaal tijd doorbracht.

2 Morgan Simianer is een plattelandsmeisje

Tussen het leven in Texas en het bezoeken van haar grootouders in Wyoming, heeft Morgan Simianer het leven van een plattelandsmeisje omarmd. Hoewel zonnige stranden een leuk uitje zijn, deinst ze er niet voor terug om te pronken met haar cowgirl-laarzen en -hoed op Instagram wanneer ze haar familie bezoekt, vaak langs de stallen om haar favoriete paarden gedag te zeggen.

1 Conair Scunci werkt samen met Morgan

Conair Scunci is een merk dat haarproducten ontwikkelt en verkoopt. Van scrunchies tot haarelastiekjes tot hoofdbanden tot haarclips, deze lijn heeft alle benodigdheden voor haarverzorging. Morgan Simianer heeft ermee ingestemd om samen te werken met het merk en hun producten te promoten terwijl ze doorgaat met juichen en doorgaan met haar leven. Als cheerleader die haar haar naar achteren moet trekken om mee te kunnen doen, is ze lovend over hoe goed ze voor haar werken.

Aanbevolen: