Een kijkje in het persoonlijke leven en vermogen van Wanda Sykes

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het persoonlijke leven en vermogen van Wanda Sykes
Een kijkje in het persoonlijke leven en vermogen van Wanda Sykes
Anonim

Wanda Sykes is een stand-upcomedian, actrice en schrijfster. Sykes werd voor het eerst erkend voor haar werk als schrijver op The Chris Rock Show. Ze won een Primetime Emmy voor haar werk in 1999. Als actrice ken je haar misschien van onder andere The New Adventures of Old Christine, Curb Your Enthusiasm, Black-ish, Evan Almighty, License To Wed en IceAge: Collision Course.

Hoewel fans haar kennen als een van de grappigste mensen in Amerika, weten ze misschien niet veel over haar persoonlijke leven. Beroemdheden hebben de neiging om werk en leven gescheiden te houden. Hoewel ze wat dingen met haar fans deelt, meestal via verhalen in haar stand-up, heeft Sykes de neiging om haar persoonlijke leven privé te houden. Ze is zojuist aangekondigd als een van de presentatoren voor de Oscars van 2022. Laten we wat meer over haar te weten komen voordat ze hostingtaken op zich neemt. Hier is een kijkje in het persoonlijke leven en het huidige vermogen van Wanda Sykes.

8 Het vroege gezinsleven van Wanda Sykes

Wanda Sykes werd geboren op 7 maart 1964 in Portsmouth, Virginia. Toen ze in de derde klas zat, verhuisde haar familie naar Maryland. Sykes' moeder, Marion Louise, werkte als bankier, en haar vader, Harry, was een kolonel van het Amerikaanse leger. Ze had een oudere broer die Harry heette. Sykes ging naar de middelbare school in Maryland en ging daarna naar de Hampton University, waar ze een graad in marketing behaalde.

7 Wanda Sykes' eerste huwelijk

Sykes trouwde in 1991 met producer Dave Hall. Hall staat bekend om zijn samenwerking met artiesten als Madonna en Mary J. Blige. Sykes en Hall bleven tot 1998 getrouwd. De twee hebben nooit echt gesproken over de reden waarom het huwelijk eindigde. Ze maakte echter grapjes over haar huwelijk tijdens haar stand-uproutines, die misschien niet allemaal leuk waren. Jaren later vertelde Sykes aan Oprah Winfrey dat ze tijdens hun huwelijk "weinig verbondenheid met haar man had gevoeld".

6 Wanda Sykes' coming-outverhaal

Een belangrijke reden waarom ze haar huwelijk met Hall zou kunnen beëindigen, is omdat Sykes lesbisch is. In 2008, op 44-jarige leeftijd, kwam Sykes publiekelijk uit de kast. Sykes woonde dat jaar een gelijkheidsbijeenkomst bij in Las Vegas en liet de wereld weten hoe ze zich echt identificeerde. Ze kwam uit de kast voor haar ouders toen ze 40 was, die allebei erg conservatief waren. Ze weigerden haar bij te wonen op het huwelijk met haar vrouw en kregen daardoor ruzie met hun dochter, maar sindsdien hebben ze zich verzoend.

5 Haar tweede huwelijk

Wanda Sykes ontmoette Alex Niedbalski in 2006. Ze zag Niedbalski voor het eerst op een veerboot naar Fire Island in New York. Een vriend introduceerde ze vroeger en de rest was geschiedenis. Niedbalski, een Franse vrouw, verkocht destijds werkbladen. Ongeveer een maand voordat Sykes in 2008 de demonstratie voor hetzelfde geslacht bijwoonde, waren zij en Alex getrouwd zonder dat iemand het wist. Ze vieren dit jaar hun 14e verjaardag.

4 Wanda Sykes en Alex Niedbalski's kinderen

Noch Wanda noch Alex hebben foto's van hun kinderen op sociale media gedeeld, maar volgens PEOPLE verwelkomde het paar in 2009 een twee-eiige tweeling. Neidbalski droeg de tweeling en ze werden geboren op 27 april van dat jaar. Ze kregen een zoon, Lucas Claude, en een dochter, Olivia Lou. In april worden ze 13 jaar.

3 Wanda Sykes' levensveranderende diagnose

In september 2011 verscheen Wanda Sykes op The Ellen DeGeneres Show en kondigde aan dat ze de diagnose ductaal carcinoma in situ (DCIS) in haar linkerborst had gekregen, een borstkanker in het nulstadium. Om er zeker van te zijn dat ze in de toekomst geen borstkanker zou krijgen, onderging Sykes een dubbele borstamputatie. Het begon toen ze naar binnen ging voor een routinematige borstverkleining, legde ze uit.

2 Waar ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt

The Sykes' verdeelden hun tijd tussen Los Angeles, Californië en Media, Pennsylvania. Ze houdt van de drukte van het drukke stadsleven en ook om soms weg te gaan naar een klein, rustig stadje, volgens een interview met The Philadelphia Inquirer. Sykes en haar vrouw steunen de sportteams in beide staten. Naast de rust en eenvoud ervan, is het niet bekend waarom Sykes Media koos om zich te vestigen, aangezien ze werd geboren in Virginia en het grootste deel van haar leven in Maryland woonde.

1 Wanda Sykes' huidige netto waarde

Tussen acteren, schrijven en het uitvoeren van stand-upcomedy heeft Wanda Sykes een geweldige carrière voor zichzelf opgebouwd. Volgens Celebrity Net Worth is haar huidige vermogen $ 10 miljoen. Ze heeft meer dan 70 acteercredits op haar naam staan, waaronder tv-, film- en stemacteren. Een andere vorm van inkomen voor Sykes was geld uit haar boek uit 2004, "Yeah, I Said It."

Aanbevolen: