Mary Mara, 'Law & Order'-actrice, dood op 61

Inhoudsopgave:

Mary Mara, 'Law & Order'-actrice, dood op 61
Mary Mara, 'Law & Order'-actrice, dood op 61
Anonim

Hollywood-actrice Mary Mara, bekend van haar rollen in ER, Criminal Minds en Law & Order, is overleden in wat volgens de New Yorkse autoriteiten een verdrinkingsongeval lijkt te zijn. Ze was 61.

Mary Mara is overleden

Volgens TMZ reageerden de autoriteiten in de ochtend van 26 juni op een oproep voor een mogelijke verdrinking in de stad Cape Vincent. De staatspolitie van New York zei maandag dat een vrouw die werd geïdentificeerd als Mara kort na 08.00 uur werd gevonden in de St. Lawrence River, vlakbij de Canadese grens. Autoriteiten geloven dat ze in het ijskoude water is gesprongen om te oefenen.

Een vertegenwoordiger van de actrice beweert dat ze een reis had gemaakt om het zomerhuis van haar zus in de regio Thousand Islands te bezoeken, waar het tragische ongeval plaatsvond."Mary's lichaam werd vanmorgen gevonden in haar geliefde St. Lawrence River", vertelde een vertegenwoordiger van de actrice aan Fox News Digital. "Ze verdronk tijdens het zwemmen."

"Mary was een van de beste actrices die ik ooit heb ontmoet", zei Mara's manager, Craig Dorfman, in een verklaring. “Ik herinner me nog dat ik haar in 1992 op het podium zag in ‘Mad Forest’ off-Broadway. Ze was elektrisch, grappig en een echt individu. Iedereen hield van haar. Ze zal gemist worden.'

De actrice maakte naam voor zichzelf met dramatische rollen op tv

De inwoner van New York had een uitgebreide carrière in Hollywood die begon aan de San Francisco State University, waar ze acteren studeerde. Nadat ze later was afgestudeerd aan de Yale School of Drama, maakte ze haar debuut in het docudrama The Preppie Murder uit 1989.

In de jaren '90 speelde hij samen met Billy Crystal in het komische drama Mr. Saturday Night voordat hij een hoofdrol speelde in de kortstondige politieprocedure Nash Bridges als inspecteur Bryn Carson.

De actrice verscheen in tal van tv-shows, waaronder NYPD Blue, Law & Order, The Practice, Star Trek: Enterprise, Crossing Jordan, Monk, Bones, Dexter, Lie To ME en The West Wing.

In 2013 speelde ze Nance in de hitshow Shameless, en haar laatste acteerrol kwam in 2020 toen ze verscheen in de avonturenfilm Break Even.

Ze wordt overleefd door een stiefdochter, Katie Mersola, haar zussen Martha Mara en Susan Mara, en haar neef, Christopher Dailey.

Aanbevolen: