Teddi Mellencamp's leven is heel anders geweest sinds hij werd ontslagen uit 'RHOBH', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Teddi Mellencamp's leven is heel anders geweest sinds hij werd ontslagen uit 'RHOBH', hier is waarom
Teddi Mellencamp's leven is heel anders geweest sinds hij werd ontslagen uit 'RHOBH', hier is waarom
Anonim

Terwijl fans van The Real Housewives van Beverly Hills zich afvragen wat de uitgaven van Erika Jayne zijn en veel hebben gehoord over het schandaal van Denise Richards en Brandi Glanville, was Teddi Mellencamp ook een beetje een mysterie.

Hoewel Teddi goede vrienden werd met sommige co-sterren, was ze niet zo openhartig als sommige anderen met haar meningen en persoonlijke leven, maar sinds ze de show heeft verlaten, is haar leven veranderd. Laten we eens kijken wat Teddi Mellencamp heeft gedaan sinds hij RHOBH heeft verlaten.

Baby 3

Teddi werd ontslagen bij RHOBH nadat ze in seizoen 8, 9 en 10 in de show was verschenen. Teddi's laatste seizoen omvatte haar derde zwangerschap en Teddi beviel in februari 2020 van haar dochtertje. Het leven is absoluut anders geweest voor de voormalige realityster naarmate haar familie is gegroeid.

Teddi en haar man Edwin delen twee andere kinderen, Cruz en Slate, en Edwin heeft ook een dochter genaamd Isabella uit zijn andere relatie.

Volgens Us Weekly grapte Teddi over het feit dat ze vier kinderen in haar auto had: Ik zei tegen mijn man: 'We passen niet eens meer in onze auto's!' Denk er eens over na, we zijn met zes! Ik heb zoiets van … 'We gaan naar minibusjes kijken! Wat gebeurt er?!’ We moeten er echt achter komen. We hebben zoiets van: 'Verbouwen we de speelkamer? Wat doen we?’

In februari 2021 werd de derde baby Dove van Teddi en Edwin één, en volgens Bravotv.com zei Teddi over haar kleintje: Ik hou van je, mijn liefje. Ons wonderkind. De MVP van onze 2020. Gelukkige verjaardag baas baby. Ik beloof dat ik elke ochtend dats just my baby Dovey voor je zal zingen, zolang je me dat toestaat.'

Teddi's leven is ook heel anders geweest omdat baby Dove gezondheidsproblemen heeft gehad.

Volgens E! Nieuws, Teddi deelde dat Dove neurochirurgie moest ondergaan en vertelde Andy Cohen: "Het was zeker moeilijk direct na de operatie en de eerste paar dagen, maar ze is zo veerkrachtig. En als je haar lachende gezicht ziet en hoe gelukkig ze is, kun je niet anders denken dan: 'Wees dankbaar.'"

Dove heeft Lambdoid Craniosynostosis, en de Mayo Clinic zei dat een baby daardoor een "misvormd hoofd" zal hebben.

Dit is zo hartverscheurend om te horen, maar Teddi is zo'n warme en ondersteunende moeder geweest tijdens de hele beproeving, en het klinkt alsof haar medesterren er ook heel aardig over zijn geweest.

Teddi's Company

Teddi runt ook nog steeds haar bedrijf, ALL IN by Teddi, en fans weten dat er enige controverse is geweest, omdat mensen zeiden dat het volgen van het dieet betekent dat je slechts 500 calorieën per dag eet.

Volgens de website is dit een "accountability"-programma en er zijn verschillende niveaus en prijspunten waarvoor mensen zich kunnen aanmelden. Er is ook een eendaagse "Juice Cleanse" en een ma altijdbezorgplan van een bedrijf waarmee ALL IN het eens is.

Het ma altijdplan lijkt erg caloriearm, met de pagina met veelgestelde vragen van de website waarin wordt uitgelegd: "Ons basismenu voor Jumpstart, dat de eerste twee weken van het programma omvat, is 1100-1200 calorieën per dag. Het duurt minstens twee weken om een nieuwe gewoonte op te bouwen. Na de eerste twee weken nemen de calorieënaanbevelingen toe tot onderhoudsniveaus. We coachen klanten bij het bereiden van voedsel, hoe vooruit te plannen en hoe voedsel als brandstof te gebruiken in plaats van beloning of straf."

Teddi heeft gezegd dat ze naar de negatieve recensies heeft gekeken: volgens Good Housekeeping zei Teddi:

"We betreuren het dat iemand ooit een onbevredigende ervaring heeft gehad met ons programma, maar sinds de ontwikkeling van ons programma een paar jaar geleden, zijn we bijna 100% tevreden, wat ons erg blij maakt. We nemen alle feedback zeer serieus en zal intern beoordelen om er zeker van te zijn dat we onze klanten de beste ondersteuning bieden."

Hoewel de veelgestelde vragen op de website calorieën vermelden, zegt Teddi dat calorieën niet worden vermeld in de ma altijdplannen. Volgens People zei Teddi: "Ons ma altijdplan is geëvolueerd en onze focus is altijd schoon, heel voedsel geweest. Er is een verscheidenheid aan voedingsopties op ons menu. Nergens in ons voorgestelde ma altijdplan wordt een specifiek aantal calorieën genoemd."

Volgens Us Weekly zei Teddi dat ze "bijna elke dag" met Kyle Richards, Lisa Rinna en Erika Jayne sprak, dus het lijkt alsof ze op goede voet met hen staat.

Sinds ze The Real Housewives of Beverly Hills heeft verlaten, lijkt het erop dat het leven van Teddi Mellencamp erg vol is geweest met haar warme en liefdevolle familie, en ze runt ook nog steeds haar accountancy- en gezondheidscoachingbedrijf. Hoewel dat controversieel was, lijkt de voormalige realityster het heel goed te doen.

Aanbevolen: