Lady Gaga reed langs de plaats waar Maurizio Gucci werd vermoord en voelde zich als de dader

Inhoudsopgave:

Lady Gaga reed langs de plaats waar Maurizio Gucci werd vermoord en voelde zich als de dader
Lady Gaga reed langs de plaats waar Maurizio Gucci werd vermoord en voelde zich als de dader
Anonim

In een recent persinterview onthulde Lady Gaga hoe ver ze deed om haar House of Gucci-personage te belichamen. De zanger-acteur speelt Patrizia Reggiani in de film van regisseur Ridley Scott. Het volgt het huwelijk en de scheiding van de voormalige Gucci-erfgenaam Maurizio Gucci en zijn vrouw Patrizia, en later zijn koelbloedige moord door toedoen van een huurmoordenaar, op bevel van zijn vrouw.

De Oscar-winnaar legde uit dat ze al zo lang een personage was dat ze zich verantwoordelijk voelde toen ze langs de locatie reed waar Maurizio Gucci werd vermoord.

Lady Gaga dacht aan zichzelf als de moordenaar

De Bad Romance-zangeres was de enige keuze voor de rol van Patrizia Reggiani, en ze heeft hard gewerkt om haar personage te worden. Lady Gaga verfde haar haar donker, sprak negen maanden lang met een Italiaans accent en ging fotograferen zodat ze Patrizia volledig kon belichamen.

De zangeres reed ook langs de trappen van Via Palestro 20 in Milaan, bekend als het kantoor van Maurizio Gucci, waar de erfgenaam van het luxe modehuis op 27 maart 1995 werd vermoord. Lady Gaga vertelde haar gevoelens destijds en herinnerde zich denken: "Wat heb ik gedaan?" alsof ze zelf Patrizia was.

"Ik reed langs waar Maurizio [Gucci] werd neergeschoten … en ik wilde even zeggen, deze film is erg leuk, en deze film is zo mooi gemaakt … en ook, het gaat over het verlies van een leven."

Ze voegde eraan toe: "Dus ik herinner me dat ik voorbij reed, en ik voelde en ik voelde een speld in mijn maag vallen omdat ik zo in mijn karakter zat, en ik dacht: 'Wat heb ik gedaan?'".

Lady Gaga heeft ook gemorst op de ervaring van het filmen van House of Gucci. "We hebben kunst gemaakt van pijn," zei ze.

Fans waren onder de indruk toen ze hoorden dat Lady Gaga zichzelf onderdompelde in haar karakter, en opnieuw haar moed bewees als een ongelooflijke methode-acteur.

De film staat gepland voor een release op 24 november, maar Gaga's naam is al omgeven door een aanzienlijke Oscar-buzz. In 2019 won Lady Gaga haar allereerste Oscar voor Shallow, in de categorie Best Original Song. Zal ze een trofee voor beste actrice mee naar huis nemen voor House of Gucci ?

In de film speelt Adam Driver ook de hoofdrol van onder meer Maurizio, Jared Leto en Salma Hayek.

Aanbevolen: