Fans denken dat zelfs de koekjes van Britney Spears niet veilig zijn om te eten

Inhoudsopgave:

Fans denken dat zelfs de koekjes van Britney Spears niet veilig zijn om te eten
Fans denken dat zelfs de koekjes van Britney Spears niet veilig zijn om te eten
Anonim

Britney Spears lijkt te genieten van wat rust door wat te bakken. Ze plaatste een foto van zelfgemaakte chocoladeschilfers op haar Instagram-pagina, en ondanks het feit dat ze er heerlijk uitzien, geloven fans niet dat ze veilig zijn om te eten.

Britney's Instagram-bericht staat de laatste tijd vol met veel te veel vragen en te weinig antwoorden. Zonder echt te weten of haar leven wordt gecontroleerd door iemand anders, of wat de status is van haar geestelijke gezondheid, voelen veel fans zich ongemakkelijk bij deze gebakken lekkernijen.

Ze leek enthousiast om ze te bakken, maar dat was gewoon niet genoeg om fans de geruststelling te geven die ze nodig hadden om op hun hoede te zijn, vooral omdat de laatste post die haar vriend had geplaatst veel rode vlaggen had doen oprijzen. Terwijl fans reacties op haar foto plaatsen, denken de meeste mensen die meewegen in dit gesprek dat deze koekjes veel te gevaarlijk zijn om door iemand op te eten.

Was iemand anders zijn handen in de koekjes?

Er zijn nogal wat fans die denken dat deze er heerlijk uitzien en Spears wat rekwisieten en bemoedigende woorden sturen, en sommigen vragen zelfs om het recept. De overgrote meerderheid van de feedback die ze op dit bericht ontvangt, heeft echter een waarschuwende toon. Fans maken zich de afgelopen maanden steeds meer zorgen om de veiligheid en het welzijn van Britney. Ze heeft een aantal zeer vreemde dansvideo's gepost, lijkt altijd dezelfde kleding te dragen en is griezelig cryptisch geweest met haar zinspelende berichten die suggereren dat ze extreem gevaar loopt te worden geschaad.

Veel fans geloven dat haar vriend, Sam Asghari, en haar vader, Jamie Spears, haar misschien elke beweging beheersen. Er is ook gesuggereerd dat ze zwaar gedrogeerd en medicinaal is, omdat sommige van haar berichten het gezicht en de stem hebben afgebeeld van iemand die op de een of andere manier onder invloed is.

Alle tekens wijzen erop dat dit gevaarlijke koekjes zijn, en de waarschuwingsbellen rinkelen luid

Fans denken dat ze giftig zijn

Fan's laten zich niet misleiden door deze schijnbaar lekker uitziende lekkernijen. Ze zijn er zeker van dat er iets heel erg mis is met deze cookies en maken het bekend. Een fan schreef; "Man!!! Die zien er geweldig uit!!!! Staan ze je toe om te hebben? en ook vrijheid?," terwijl een ander zei; "Zorg ervoor dat ze niet vergiftigd zijn met een geestverruimende stof Brit hun." Een andere fan zei; "Heel, heel, heel, heel, heel erg ongelooflijk eng," en zinspeelde op het feit dat haar vriend haar hielp met het bedenken van "het perfecte recept".

De wolk van twijfel en mysterie die Britney Spears altijd lijkt te volgen, voegde zich bij een andere fan die zei dat ze er niet eens van overtuigd waren dat dit een foto was van koekjes die ze zelf had gemaakt, met de vermelding; "Kan deze foto waarschijnlijk op internet vinden.stockphoto"

Aanbevolen: