Precies waar elk seizoen van de familievakantie in Jersey Shore werd opgenomen en hoeveel het kost om daar te blijven

Inhoudsopgave:

Precies waar elk seizoen van de familievakantie in Jersey Shore werd opgenomen en hoeveel het kost om daar te blijven
Precies waar elk seizoen van de familievakantie in Jersey Shore werd opgenomen en hoeveel het kost om daar te blijven
Anonim

Voordat de realityshow Jersey Shore in 2009 in première ging, had niemand kunnen weten dat het een sensatie zou worden. Gericht op een groep jonge mensen die dol waren op feesten, regelmatig vochten en in soundbites over hun eigen leven praatten, konden miljoenen mensen destijds geen genoeg krijgen van Jersey Shore. Tijdens de late jaren 2000 en vroege jaren 2010 was Jersey Shore zelfs zo'n groot probleem dat de show in verschillende films werd vervalst en Snooki zelfs optrad in Wrestlemania.

Nadat er veel buitensporige dingen gebeurden tijdens de zes seizoenen van Jersey Shore, kwam de show in 2012 ten einde. In die tijd gingen veel fans ervan uit dat de mensen die in Jersey Shore speelden voor altijd zouden verdwijnen in relatieve onbekendheid. Gelukkig voor fans overal, ging een vervolgserie genaamd Jersey Shore: Family Vacation in première in 2018 en werd meteen een hit. Natuurlijk zijn er veel redenen waarom zoveel afleveringen van Jersey Shore: Family Vacation het bekijken waard zijn, inclusief de coole locaties waar de show werd gefilmd. Om die reden willen veel fans weten waar de cast van Jersey Shore: Family Vacation verbleef tijdens het filmen van de show en hoeveel het hen zou kosten om daar ook te blijven.

Where The Jersey Shore: Family Vacation is gefilmd

Zoals iedereen die een volledig seizoen van Jersey Shore: Family Vacation heeft gezien, zou moeten weten, is een deel van de aantrekkingskracht van de show het feit dat de cast altijd in beweging is. Tijdens het eerste seizoen van Jersey Shore: Family Vacation werd de show bijvoorbeeld gefilmd in Miami, New Jersey, Staten Island, Las Vegas en de Bahama's. Aangezien de meeste shows jarenlang op dezelfde locatie worden gefilmd om een krap budget te behouden, is dat echt indrukwekkend.

Nadat het eerste seizoen van Jersey Shore: Family Vacation alle kanten op ging, werd het precedent geschapen. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat de producenten van de show wisten dat ze de sterren van de show in de daaropvolgende seizoenen op de weg moesten houden. Het tweede seizoen van de show vond tenslotte plaats in Las Vegas, New Jersey en New York.

Tijdens Jersey Shore: Family Vacation's derde, vierde en vijfde seizoen hield de cast van de show de trend gaande door overal heen te reizen met camera's die hen volgden. De bende ging zelfs naar Las Vegas, Los Angeles, New Jersey, de Pocono Mountains, Washington, Point Pleasant, Holmdel, New Orleans, de Florida Keys, El Paso en San Diego.

Hoeveel zou het je kosten om te blijven waar Jersey Shore: Family Vacation werd gefilmd

Zoals dit artikel al glashelder heeft gemaakt, is de cast van Jersey Shore: Family Vacation vaak in beweging tijdens het filmen van de show. Gelukkig voor fans die dol zijn op de show, is er genoeg bekend over veel van de locaties waar de opnames plaatsvonden om te weten hoeveel het hen zou kosten om daar ook te blijven.

Tijdens het eerste seizoen van Jersey Shore: Family Vacation verbleef de cast van de show in Resorts World Bimini op de Bahama's. Volgens Kayak.com kan iedereen die op het moment van schrijven in Resorts World Bimini wil verblijven, verwachten dat hij minimaal $ 637 beta alt. Bovendien geeft het beoordelingssysteem van de bovengenoemde website Resorts World Bimini een score van 7,5 op 10.

Tijdens het tweede seizoen van Jersey Shore: Family Vacation verbleef de cast van de show in een gehuurd huis. Helaas is er geen manier om precies te weten hoeveel het zou kosten om in dat specifieke huis te verblijven, ervan uitgaande dat het beschikbaar is om door het publiek te worden gehuurd. Wat echter wel bekend is, is dat volgens alltherooms.com de gemiddelde prijs voor het huren van een Airbnb in Las Vegas in 2021 $ 187 per nacht was. Naast een verblijf in een gehuurd huis, verbleef de cast van Jersey Shore: Family Vacation in Stony Creek Ranch Resort in Stony Creek, NY tijdens het tweede seizoen. Volgens Kayak.com is het goedkoopste tarief om een nacht in Stony Creek Ranch Resort te verblijven op het moment van schrijven $893.

Tijdens het vierde seizoen van Jersey Shore: Family Vacation maakte de bende een reis naar de Pocono Mountains waar ze verbleven in Woodloch Pines Resort. Schijnbaar een prachtige plek, iedereen die in het Woodloch Pines Resort wil verblijven, moet volgens Kayak.com op het moment van schrijven minstens $ 440 per nacht betalen. Ook tijdens hetzelfde seizoen verbleef de cast van Jersey Shore: Family Vacation in het Hilton Lake Las Vegas Resort, dat op dit moment slechts $ 147 per nacht kost volgens tripadvisor.ca.

Op het moment van schrijven zijn de meest recente afleveringen van Jersey Shore: Family Vacation die zijn uitgezonden uit het vijfde seizoen van de show. Met het vijfde seizoen gefilmd in Florida, verbleef de bende volgens rapporten in het Isla Bella Resort. Dankzij tripadvisor.ca is het bekend dat iedereen die in het Isla Bella Resort wil verblijven op dit moment minimaal $ 618 moet betalen.

Aanbevolen: