Jersey Shore: familievakantie: de 10 beste citaten van Pauly D

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: familievakantie: de 10 beste citaten van Pauly D
Jersey Shore: familievakantie: de 10 beste citaten van Pauly D
Anonim

Jersey Shore: Family Vacation is meer dan een reality-tv-show, het is een levensstijl. De meer dan levensgrote castleden, waaronder Pauly D, spelen een integrale rol in de verhaallijnen van de show, zelfs toen ze opgroeiden en 'echte' volwassenen werden.

Pauly D, wiens echte naam Paul DelVecchio Jr. is, werd in 2009 beroemd als castlid en in 2011 als discjockey. Pauly D was het voorprogramma van Britney Spears' Femme Fatale-wereldtournee en tekende vervolgens een drie-album deal met 50 Cent's G-Unit Powerhouse. Het is duidelijk dat hij het goed doet, en gezien deze citaten uit zijn tijd bij de franchise, is het gemakkelijk in te zien waarom hij zo populair is!

10 Pauly D verwees naar champagne in een slogan

Via youtube.com
Via youtube.com

"Aaawwww ja. Champagne ja."

Dit citaat was meer dan alleen een citaat van Pauly D van Jersey Shore: Family Vacation. Het is een moderne oplossing voor een modern probleem in het dagelijks leven.

Veel mensen willen ontspannen en tot rust komen na een lange dag op het werk. Door zichzelf een glas champagne in te schenken, kunnen ze zeker achterover leunen, luieren en hun favoriete televisieprogramma's inhalen. Het is een win-winsituatie en champagne kan worden geruild voor iets anders met een beetje bruisend voor degenen die zich onthouden van alcoholische dranken.

9 Pauly D schreeuwde een onverwachte slogan

Via tv.avclub.com
Via tv.avclub.com

Weet je nog toen Pauly D riep: "Er zijn taxi's!" in groepsverband?

Dit citaat werd uiteindelijk de officiële oproep van Pauly D dat de nacht aan de gang was.

Natuurlijk, de taxi stopte net voor het huis, wat diende als een signaal dat iedereen na het feesten klaar moest zijn om naar huis te gaan. Maar er was natuurlijk minstens één persoon die niet klaar was om te gaan, dus dat lijkt de belangrijkste reden te zijn waarom Pauly D het hardop schreeuwde - hij wilde dat zijn stem werd gehoord.

8 Pauly D bracht het woord 'stalken' naar een hoger niveau

Via youtube.com
Via youtube.com

Zoals de kop aangeeft, maakte Pauly D het heel duidelijk wanneer hij wilde dat iemand hem met rust liet.

Het leek erop dat Pauly D iemand had verteld hem met rust te laten, maar dat was niet genoeg, dus besloot hij de zaken naar een hoger niveau te tillen en bedacht het statement-gedraaide-citaat: "Je stalkt mijn hele leven."

Hier is een vraag om over na te denken: iemand uitroepen voor het stalken van iemands "hele hele" leven is een meer directe manier om ze uit te roepen en de hamer op het hoofd te slaan, toch?

7 Pauly D volgt een eenvoudige routine

Via abc.com
Via abc.com

Vraag je je af hoe Pauly D fit en fris blijft?

Pauly D zei (en volgde) een citaat van drie woorden: "GTL" of "Gym. Tan. Laundry."

Dit citaat was realistisch. Het heeft er echter voor gezorgd dat veel fans zich afvragen hoeveel outfits Pauly D en zijn collega-castleden echt elke dag nodig hadden? Hadden ze echt zoveel wasgoed per week te doen? Hoe zit het met het overmatige waterverbruik per maand? Dat waren drie van de belangrijkste vragen die in de hoofden van de fans bleven hangen.

6 Pauly D gebruikte het woord "granaat" en het was niet om Bruno Mars te citeren

Via tmz.com
Via tmz.com

Ja, Pauly D gebruikte het woord 'granaat' om een onaantrekkelijk persoon te beschrijven die hij in de nachtclub zou vermijden. Nee, Pauly D was niet van plan om "Grenade" van Bruno Mars te citeren.

Dit citaat van Pauly D was niet de slimste, want hij is schromelijk over de schreef gegaan, maar hey, hij kwam ermee, dus hij zou zijn fouten moeten toegeven. Per slot van rekening heeft hij onaantrekkelijke vrouwen in de nachtclub vernederd en mogelijk hun gevoelens gekwetst, of ze nu wel of niet openlijk hun gedachten en gevoelens tegen hem uiten.

5 Pauly D keek uit naar "T-Shirt Time"

Via yahoo.com
Via yahoo.com

Fans kunnen erop rekenen dat Pauly D de quote "T-shirt time" ter sprake brengt.

Voor degenen die niet bekend zijn met dit citaat: "T-shirttijd" is wanneer een groep mannen in tanktops - bij voorkeur wit - in de woonkamer loungen voordat ze hun T-shirts aantrekken en uitgaan om te feesten nacht weg.

Dit, mijn vrienden, is een geschikte manier voor de jongens om zich voor te bereiden op een feestje met de meiden. Tijd om die energie op te doen voor een geweldig avondje uit… zonder te morsen op hun uitgaanskleding.

4 Pauly D beschreef het aardigste wat iemand ooit voor hem heeft gedaan

Via mtv.com
Via mtv.com

De cast van Jersey Shore kan behoorlijk irritant zijn, maar er zijn momenten waarop fans geloven dat de castleden aardig kunnen zijn.

Pauly D reageerde op Vinny Guadagnino: "Op het strand had ik een stukje pluis in mijn haar en Vinny haalde het eruit. En het was het aardigste wat iemand ooit voor mij heeft gedaan."

Dat was aardig en aardig Vinny. Pauly D heeft geluk met een vriend als Vinny. Bovendien zijn het persoonlijke paar vrienden op en naast de set.

3 Pauly D heeft twee woorden voor de fans

Via intouchweekly.com
Via intouchweekly.com

Pauly D heeft twee woorden voor de fans: "Yeah buddy!"

"Ja vriend!" Het klinkt misschien als een eenvoudig citaat dat in een zin is omgezet, maar het is een geweldige manier om het met iemand eens te zijn of iemand aan te moedigen voor waar ze ook mee bezig zijn. Het is ook een geweldige manier om positief te zijn in een negatieve wereld.

Laten we niet vergeten dat Pauly D een witte zweetband en een bruine pilotenzonnebril droeg en zei: "Yeaaaaaaaah…buddy!" Pauly D bedacht een klassiek moment dat elke fan zich moet kunnen herinneren.

2 Pauly D heeft een op fruit gebaseerde analogie

Via toofab.com
Via toofab.com

Pauly D heeft gevoel voor humor. Bekijk zijn op fruit gebaseerde analogie.

Pauly D vertelde Sammi "Sweetheart" Giancola: "Je komt niet op zondag met een grote banaan en verwacht dat alles perziken zijn."

Ha! Dit zorgde ervoor dat de fans hun hoofd eraf lachten. Het was tenslotte een woordspeling die mensen een kick kon geven. Het werd door de fans als hilarisch beschouwd, het voegde wat komedie toe aan de show en het deed de show een beetje luchtiger lijken, wat een pluspunt was.

1 Pauly D heeft nog nooit gehuild over een meisje

Via freep.com
Via freep.com

In zijn castingtape zei Pauly D: "Ik zweer bij God, ik heb nog nooit in mijn leven om een meisje gehuild."

Tien jaar nadat het citaat van Pauly D mainstream werd, beweerde hij dat het nog steeds herkenbaar was op het jubileum van Jersey Shore. De hele cast was het erover eens dat Pauly D in de loop der jaren niet veel is veranderd in Jersey Shore: Family Vacation.

Dat gezegd hebbende, Pauly D voorzag fans niet alleen van een gedenkwaardig citaat, maar gaf ze ook een handige tip als het gaat om hun romantische relaties.

Aanbevolen: