De waarheid over waar seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip is gefilmd en hoeveel het kost om daar te blijven

Inhoudsopgave:

De waarheid over waar seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip is gefilmd en hoeveel het kost om daar te blijven
De waarheid over waar seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip is gefilmd en hoeveel het kost om daar te blijven
Anonim

Toen The Real Housewives of Orange County in 2006 debuteerde op Bravo, kon niemand die erbij betrokken was enig idee hebben wat het zou gaan doen. Er zijn nu immers genoeg Real Housewives-shows geweest waar fans vaak over discussiëren welke de beste is en welke de slechtste. Bovendien hebben miljoenen fans over de hele wereld hun favoriete Real Housewives-sterren.

Gezien het feit dat de Real Housewives-franchise zo ongelooflijk succesvol is geweest, zou het niet zo verwonderlijk zijn als producenten nooit iets aan het formaat zouden veranderen. Desondanks kregen Real Housewives-fans in 2021 de kans om een beetje door elkaar te lopen met de première van The Real Housewives Ultimate Girls Trip op streamingdienst Peacock. In afwachting van de show die binnenkort terugkeert voor een tweede seizoen in 2022, zijn er trailers vrijgegeven die fans met twee vragen hebben achtergelaten. Waar verblijven de Housewives en hoeveel kost het fans om daar te overnachten?

Waar The Real Housewives Ultimate Girls Trip werd gefilmd

Sinds de Real Housewives-franchise op televisie in première ging, hebben fans de kans gekregen om via hun televisie een aantal echt chique locaties te zien. Natuurlijk, zoals het geval is met alles wat met de Real Housewives te maken heeft, kan er zeker worden gedebatteerd over de chicste locatie waar de show is gefilmd. Er is echter één ding dat niet echt ter discussie staat, Blue Stone Manor In The Berkshires is een prachtige plek.

Zoals fans van The Real Housewives of New York City al zullen weten, verscheen Dorinda Medley voor het eerst in die show tijdens het vierde seizoen, en daarna voegde ze zich bij de hoofdcast tijdens het zevende seizoen. Ze speelde in RHONY tot het twaalfde seizoen eindigde, sindsdien zijn sommige fans van die serie haar uit het oog verloren. Gelukkig voor iedereen die Medley heeft gemist sinds ze RHONY achter zich heeft gelaten, voegde ze zich bij de cast van The Real Housewives Ultimate Girls Trip seizoen 2.

Naast de toetreding tot de cast van The Real Housewives Ultimate Girls Trip seizoen 2, blijkt dat Dorinda Medley de locatie van de show heeft verstrekt sinds het seizoen werd gefilmd op haar landgoed. Het enorme huis van Medley, dat het Blue Stone Manor wordt genoemd, is gelegen op een passend groot en weelderig stuk grond. Natuurlijk biedt het geweldige huis van Medley de mensen die daar verblijven veel meer dan alleen prachtige uitzichten.

Groot genoeg om te passen bij de grote cast die schittert in seizoen 2 van The Real Housewives Ultimate Girls Trip, zolang ze verdubbelen, is Dorinda Medley's Blue Stone Maor een enorm thuis. Naast de vier slaapkamers beschikt het landhuis ook over verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een hele mooie keuken en een eethoek die eruitziet als iets dat in een kasteel thuishoort.

Hoeveel kost het om in Dorinda Medley's Blue Stone Manor te verblijven?

Gezien hoe indrukwekkend Dorinda Medley's Blue Stone Maor is, is het alleen maar logisch dat veel fans naar de Berkshires willen reizen en daar willen blijven. Gezien het feit dat het landhuis een privéwoning is, lijkt het misschien niet alsof dat ooit een mogelijkheid is geweest. Eind 2021 hoorden fans echter dat Medley Blue Stone Manor op 23 en 25 augustus van dat jaar op Airbnb had staan. Dat betekende natuurlijk dat een paar fans de kans hadden om te overnachten in het huis dat te zien was in seizoen 2 van The Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Hoewel het misschien raar leek voor Dorinda Medley om haar huis zo te openen, is het volkomen logisch als je twee dingen leert. Ten eerste, in de dagen dat Medley's huis te huur was op Airbnb, was de Real Housewives-ster al onderweg omdat ze deelnam aan een rondleiding om haar boek te promoten. Ten tweede beloofde Medley de opbrengst van de verhuur van haar huis te doneren aan het Ronald McDonald House liefdadigheidsfonds.

Als je eenmaal begrijpt waarom Dorinda Medley haar huis verhuurde, hoef je alleen nog maar te leren hoeveel ze vroeg voor de eer om in Blue Stone Manor te verblijven. Verbazingwekkend genoeg bracht Medley haar huurders slechts $ 100 per nacht in rekening. Aan de ene kant beperkt dat cijfer de hoeveelheid geld die Medley aan dat goede doel kan doneren, ervan uitgaande dat ze ook geen van haar eigen geld heeft gegeven. Aan de andere kant was het echt cool dat Medley niet zoveel rekende dat alleen de rijken het zich hadden kunnen veroorloven om die nachten in haar huis te blijven. Op het moment van schrijven zijn er geen aanwijzingen dat Medley het landhuis opnieuw zal verhuren. Maar als ze dat doet, geeft haar vorige prijs fans een idee van het bereik dat ze in rekening kunnen brengen.

Aanbevolen: