Inside Bruce Willis' dochter Rumer's acteercarrière

Inhoudsopgave:

Inside Bruce Willis' dochter Rumer's acteercarrière
Inside Bruce Willis' dochter Rumer's acteercarrière
Anonim

Fans tasten in het duister over de carrière van de legendarische Hollywood-ster Bruce Willis.

De Die Hard-acteur onthulde het geweldige nieuws dat hij in de nabije toekomst zou stoppen met zijn acteercarrière, na een afasiediagnose die het hem moeilijk maakte om zijn rollen op het scherm te spelen.

Afasie is een taalstoornis die het communicatievermogen van een patiënt bemoeilijkt en wordt veroorzaakt door 'een beroerte of hoofdletsel, of langzaam door een groeiende hersentumor of ziekte'.

De aandoening is te genezen, wat Willis en zijn fans hoop biedt dat hij nog niet klaar is als acteur op het grote scherm. Per slot van rekening heeft hij zijn veerkracht al bewezen door creatieve manieren te vinden om zijn regels te onthouden in enkele van de laatste paar films die hij maakte vóór zijn tussentijdse 'pensioen'.’

Als het worstcasescenario zich zou voordoen - en daardoor Willis tot permanent pensioen dwingt, kan hij tenminste troost putten uit het feit dat de waarnemend fakkel helder zal blijven schijnen in zijn familie.

Zijn oudste dochter, Rumer, is tenslotte zelf een erkende Hollywood-actrice.

Rumer Willis' vroege leven en carrière

Rumer Glen Willis is het kind van Bruce Willis en zijn eerste vrouw, medeactrice Demi Moore. Ze werd geboren op 16 augustus 1988 in Paducah, Kentucky. Terwijl haar familie niet in de staat woonde, was haar vader destijds aan het filmen voor de film In Country in de Graves County van Southwest Kentucky.

Rumer beleefde een enigszins dramatische aankomst op aarde, toen haar moeder naar verluidt een cameraman inhuurde om haar geboorte op video vast te leggen. Bruce en Demi hebben hun pasgeboren dochtertje vernoemd naar de Engelse schrijfster Margaret Rumer Godden.

Het sterrenpaar zou nog twee dochters krijgen: Scout LaRue Willis in 1991 en Tallulah Belle Willis in 1994. Toen Rumer 10 was, kondigden ze aan dat ze uit elkaar gingen, te midden van geruchten over ontrouw in hun huwelijk. Ze zijn officieel gescheiden in 2000.

Rumer begon met acteren toen ze zeven was en speelde een belangrijke ondersteunende rol in de coming-of-age comedy-dramafilm uit 1995, Now and Then. Ze speelde een personage genaamd Angela Albertson.

In het volgende jaar keerde Rumer terug naar het grote scherm in de zwarte komische film met de titel Striptease. In die twee eerste rollen van haar carrière werd ze gecrediteerd als Willa Glenn.

Wat zijn de grootste rollen in de carrière van Rumer Willis tot nu toe?

Na die vroege optredens toen ze opgroeide, nam Rumer Willis een langdurige pauze van acteren, vermoedelijk om zich op haar opleiding te concentreren. Ze keerde terug naar het witte doek in 2005, in de actiethrillerfilm van haar vader, Hostage.

In 2008 speelde ze in in totaal vier films: From Within, The House Bunny, Streak en Whore. Ze maakte ook haar debuut op het kleine scherm, met cameo's in afleveringen van de tv-shows Miss Guided, Army Wives en CSI: NY.

Het volgende jaar kan worden beschouwd als de doorbraakperiode van Rumer. Ze speelde in de films Wild Cherry en Sorority Row.

Voor de eerste werd ze bekroond met de 'Breakthrough Performance Female'-prijs bij de Young Hollywood Awards. Dat laatste leverde haar de nog prestigieuzere Teen Choice Award op in de categorie ‘Choice Movie Actress: Horror / Thriller’.

Het was ook in 2009 dat Rumer haar eerste terugkerende rol in een tv-show kreeg, door het personage Gia Mannetti te spelen in de tienerdramaserie van The CW, 90210.

Rumer's andere grote carrièrerollen zijn onder meer Once Upon a Time in Hollywood en FOX's muzikale dramaserie Empire.

Welke andere carrièremijlpalen heeft Rumer Willis bereikt?

Naast deze dramatische film- en televisierollen heeft Rumer Willis ook een andere kant van de Amerikaanse tv omarmd. De 33-jarige artiest heeft ook een succesvolle carrière gehad als deelnemer en ook als jurylid in verschillende reality-wedstrijdshows.

Haar eerste uitstapje in het veld was in 2014, toen ze als jurylid verscheen in de 63e Miss USA-verkiezing. De wedstrijd werd gehouden in Baton Rouge, Louisiana, en de laatste avond van het evenement werd uitgezonden op NBC.

Rumer deed in 2015 mee aan de competitie voor seizoen 20 van Dancing with the Stars op ABC. In een competitieve race werd ze de overall winnaar, samen met haar professionele partner, de Oekraïens-Amerikaanse danser Valentin Chmerkovskiy.

In 2017 was de actrice ook te zien in een aflevering van Lip Sync Battle, waar ze het opnam tegen haar Empire-tegenspeler, Bryshere Y. Gray.

Rumer is ook bekend als zangeres en toneelactrice. Ze maakte haar Broadway-debuut in 2015, toen ze Roxie Hart speelde in een muzikaal toneelstuk met de titel Chicago.

Aanbevolen: