Hier is waarom Bruce Willis 'afstapt' van zijn acteercarrière

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Bruce Willis 'afstapt' van zijn acteercarrière
Hier is waarom Bruce Willis 'afstapt' van zijn acteercarrière
Anonim

Bruce Willis, vooral bekend van zijn optreden in de Die Hard-filmserie, moet helaas stoppen met zijn archetypische acteercarrière vanwege een medische aandoening. Hij heeft zich de afgelopen decennia een weg gebaand naar de harten van miljoenen met zijn vakkundig gemaakte personages.

De onthulling was een klap voor de fans die de fenomenale carrière van de vintage Hollywood-acteur tot nu toe hebben gevolgd. Zelfs zijn collega's uit Hollywood werden getroffen door het nieuws en toonden hun steun aan de acteur en zijn familie via hun respectieve sociale mediaplatforms.

Zelfs Kevin Smith, met wie Bruce Willis ruzie had toen hij samen aan Cop Out werkte. In een interview in 2009 had Smith beweerd dat Willis "niet detecteerbaar" was.

Destijds voegde hij eraan toe: ".. Ik kan Bruce Willis niet [expletief] vertellen hoe hij Bruce Willis moet zijn - want hij is [expletief] Bruce Willis!" Echter, bij het aankondigen van de ziekte van de actiester, betuigde de Clerks-aluin berouw over zijn eerdere haatreacties.

Een wonderbaarlijke acteercarrière achterlaten

Het bewijs van Bruce Willis' uitmuntendheid als acteur is de diversiteit van de films en shows waarin hij tot nu toe heeft gespeeld. Van de actiefilmfranchise Die Hard tot de zwarte komische misdaadfilm Pulp Fiction, Willis bleef zijn publiek verbazen met zijn opmerkelijke prestaties.

Bruce werd beroemd door ABC's vijf doorgewinterde comedy-dramaserie Moonlighting. Zijn hoofdrol in de serie tegenover Cybill Shepherd leverde een Emmy Award op voor Outstanding Lead Actor in een Drama Series en een Golden Globe Award voor Beste Acteur - Television Series Musical of Comedy.

Willis' rol in Die Hard-films leverde hem de reputatie op van de actieheld die hij nu is, aangezien hij de meeste van zijn stunts in de films uitvoerde. John McTiernan, de regisseur van de eerste en derde Die Hard-films, uitte ook zijn ongenoegen via een e-mail aan NBC News toen hij hoorde van de diagnose van zijn collega.

Bruce Willis hield zich niet aan een enkel genre en is gesprongen van komische spins zoals The Whole Nine Yards naast Matthew Perry naar romances zoals The Story Of Us. Zijn werk in de comedyserie 'Friends' leverde hem ook een Emmy Award op voor Outstanding Guest Actor.

Gediagnostiseerd met afasie in maart 2022

Terwijl de familie van The Sixth Sense-ster zijn pensionering eind maart 2022 aankondigde, waren de gevolgen van de ziekte al begonnen zijn zuurverdiende reputatie aan te tasten vanwege zijn slechte acteerwerk in de films die in 2021 werden uitgebracht.

Afasie is een medische aandoening die wordt veroorzaakt door schade aan een deel van de hersenen, wat resulteert in een verslechtering van de taalexpressie en -begrip. Vanwege deze aandoening was Bruce onbeleefd in een interview tijdens de promotie van Red 2. De fans die eerder geschokt waren door dit gedrag kijken nu anders naar dit interview.

Volgens de bemanningsleden van de low-budget film White Elephant, geregisseerd door de Britse regisseur Jesse V. Johnson, vroeg Bruce Willis zich af waar hij was terwijl ze aan het filmen waren. Een ander bemanningslid zei: "Iemand zou hem een zin geven en hij begreep niet wat het betekende. Hij werd gewoon tot poppenspeler gemaakt."

Naast Bruce Willis zijn ook acteurs als Emilia Clarke, Sharon Stone en een paar andere beroemdheden gediagnosticeerd met afasie. Emilia Clarke, alum van Games of Thrones, deelde haar strijd met gezondheid na het voltooien van het eerste seizoen van de serie.

De Golden Raspberry Awards hebben hun specifieke categorie voor Slechtste Prestaties van Bruce Willis ingetrokken na de aankondiging van de ziekte van de acteur in maart 2022.

De mede-oprichters van de Razzie Awards zeiden: "Als iemands medische toestand een factor is in hun besluitvorming en/of hun prestaties, erkennen we dat het niet gepast is om hen een Razzie te geven."

Zijn familie is zo ondersteunend als altijd

Bruce Willis' familie nam het initiatief tot de cruciale verklaring over de diagnose van de entertainer. Van zijn huidige echtgenote Emma Heming Willis tot zijn ex-vrouw Demi Moore, elk familielid heeft de legendarische acteur ongelooflijk gesteund.

De gezamenlijke verklaring van zijn familie werd gepost op de Instagram van zijn dochter Rumer Willis. Er werd gezegd dat Bruce "wat gezondheidsproblemen had en onlangs de diagnose afasie kreeg, wat zijn cognitieve vermogens aantast."

De verklaring zei verder: "Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we zijn zo dankbaar voor je voortdurende liefde, medeleven en steun. We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid.."

Het is geen geheim dat de families van Bruce Willis met elkaar overweg kunnen. Maar samen staan in deze uitdagende tijd is een gebaar dat het feit verder heeft bevestigd dat Bruce's ex-vrouw Demi Moore en haar dochters die met Bruce zijn gedeeld, geen problemen hebben met Emma Heming Willis en haar dochters.

Bruce Willis heeft acht voltooide films die in 2022 en 2023 worden uitgebracht. Hoewel zijn terugkeer naar Hollywood onzeker is, zal zijn fenomenale werk in de industrie altijd een herinnering zijn aan zijn ongelooflijke persoonlijkheid.

De hele industrie en zijn fans hopen op een spoedig herstel en een goede gezondheid van de acteur.

Aanbevolen: