Inside the acteercarrière van de ex van Sofia Vergara, Nick Loeb

Inhoudsopgave:

Inside the acteercarrière van de ex van Sofia Vergara, Nick Loeb
Inside the acteercarrière van de ex van Sofia Vergara, Nick Loeb
Anonim

Als je ooit met Sofía Vergara uitgaat, is de kans groot dat je daar het meest bekend om staat. The Modern Family-superster is momenteel getrouwd met True Blood-acteur Joe Manganiello. Het paar ontmoette elkaar tijdens het White House Correspondents' Dinner in 2014 en ze begonnen kort daarna te daten.

Van alle publiekelijk bekende partners die Vergara heeft gehad, is Manganiello misschien wel degene die zou kunnen beweren een carrière te hebben die opmerkelijker is dan zijn relatie met de in Colombia geboren actrice. Naast True Blood was hij ook te zien in producties als How I Met Your Mother en DCEU's Justice League.

Vergara trouwde op 18-jarige leeftijd voor het eerst met een man genaamd Joe Gonzalez, haar middelbare schoolliefde. Hun huwelijk duurde slechts twee jaar, tot 1993. Toen zij en Manganiello elkaar ontmoetten tijdens het Correspondents' Dinner, werd ze zelfs vergezeld door haar toenmalige verloofde, Nick Loeb.

Binnen een maand hadden Loeb en Vergara hun relatie verbroken. En hoewel er geruchten gaan dat Loeb zijn ex nooit heeft verlaten, heeft hij zeker geprobeerd zijn carrière vooruit te helpen.

Een van de vele ondersteunende karakters

Het grootste filmproject waar Loeb tot nu toe bij betrokken was, is de actiefoto uit 2018, Den of Thieves. Volgens IMDb gaat de film over 'een elite-eenheid van de LA County Sheriff's Dept. en de meest succesvolle bankovervalploeg van de staat die botsen, terwijl de bandieten een schijnbaar onmogelijke overval op de Federal Reserve Bank plannen'.

De film is geschreven en geregisseerd door Christian Gudegast, met een sterrencast met onder meer Gerard Butler, Curtis '50 Cent' Jackson en O'Shea Jackson Jr. Diamond Film Productions en Tucker Tooley Entertainment injecteerden $ 30 miljoen in het productiebudget. Deze investering werd mooi terugbetaald met een brutorendement van meer dan $ 80 miljoen aan de kassa.

Den of Thieves-poster
Den of Thieves-poster

Hoewel Loeb een rol mag claimen in het succes van Den of Thieves, speelde hij slechts een zeer kleine rol in de film. Zijn karakter heette Rudd en was slechts een van de vele ondersteunende karakters. De film werd uitgebracht in 2018 en was een van de twee met Loeb uit dat jaar: de in New York geboren acteur speelde ook een prominentere rol in een actie-horror met de titel Day of the Dead: Bloodline.

Een dwaze en zinloze oefening

Bloodline was een tweede remake van de zombiehorror uit 1985 van George A. Romero, genaamd Day of the Dead. De eerste remake was van Steve Miner en Jeffrey Reddick in 2008. De film viel enorm tegen, zowel bij het publiek als bij de critici.

Loeb voegde zich tien jaar later bij Johnathon Schaech en Sophie Skelton voor nog een remake. Deze tweede poging was niet meer succesvol dan de eerste. Met een budget van ongeveer $ 10 miljoen wist Bloodline slechts iets meer dan $ 750.000 te verdienen aan de kassa. Critici waren meedogenloos in hun recensies, waarbij verschillende media het project zowel 'vergetelijk' als een 'dwaze en zinloze exercitie' noemden.

Brian Tallerico trok geen klappen in zijn recensie over Roger Ebert. "Het grootste probleem met Bloodline is dat Zoe (Skelton) gewoon een saai personage is, zowel op de pagina als tijdens de uitvoering", schreef hij. "Dus het is een film die ogenschijnlijk gaat over het objectiveren en bezitten van vrouwen met een persoonlijkheidsloos object als hoofdrolspeler, waardoor een zwart gat in het midden van de film wordt gecreëerd."

Die twee films uit 2018 waren Loebs zesde en zevende cameo ooit op het grote scherm.

Begin van een patroon

Het zou waarschijnlijk oneerlijk zijn tegenover Loeb om te beweren dat hij geen filmcarrière had voordat hij Vergara ontmoette. Hij was echter slechts in één film verschenen vóór zijn Vergara-dagen. Dit was in een komische film uit 2002 met de titel The Smokers, waarin hij een personage speelde dat Jeremy heette.

Roe-v-Wade-1
Roe-v-Wade-1

In feite keerde hij pas terug naar het grote scherm toen hij zich had afgescheiden van Vergara. In 2015 speelde hij in twee films: All Mistakes Buried en Steven C. Miller's Extraction. Dat laatste was een belangrijk project met grote namen als Bruce Willis en Kellan Lutz. Helaas voor Loeb was de film ook een flop, in wat het begin zou zijn van een patroon voor zijn carrière.

Een ander Bruce Willis-project met Loeb was het actiedrama Precious Cargo uit 2016, dat bijna $ 10 miljoen verloor aan de kassa. In 2020 zette Loeb een nog gedurfdere stap toen hij een politieke dramafilm schreef en regisseerde met de titel Roe v. Waad. Zoals het hoort, ontving de film - waarin hij ook speelde - overweldigend negatieve recensies.

Andere projecten waar de 46-jarige bij betrokken was, zijn onder meer Swing State en The Brawler. Het volstaat te zeggen dat Loeb, afgezien van zijn affaire met Vergara, nog steeds op jacht is naar zijn eerste grote overwinning.

Aanbevolen: