Arnold Schwarzenegger's agent vertelde hem dat deze iconische film zijn carrière zou vernietigen

Inhoudsopgave:

Arnold Schwarzenegger's agent vertelde hem dat deze iconische film zijn carrière zou vernietigen
Arnold Schwarzenegger's agent vertelde hem dat deze iconische film zijn carrière zou vernietigen
Anonim

De actie zit boordevol geweldige films waar fans hun tanden in kunnen zetten. Of je ze nu bekijkt op Amazon Prime of op Netflix, je kunt er zeker van zijn dat een geweldige film met een hoog octaangeh alte slechts één klik verwijderd is.

Arnold Schwarzenegger is een van de grootste actiesterren aller tijden, en op zijn hoogtepunt verzamelde hij enkele van de grootste salarissen in Hollywood. Het liep goed af voor de voormalige kampioen bodybuilding, maar als hij al vroeg in zijn carrière naar zijn zaakwaarnemer had geluisterd, zou het niet zo zijn gelopen.

Laten we eens kijken naar Arnold, en naar de film waarvan zijn agent dacht dat hij zijn carrière zou verpesten.

Arnold Schwarzenegger is een legende

Na al tientallen jaren een vaste waarde op het grote scherm, zijn alle filmfans bekend met wat Arnold Schwarzenegger tijdens zijn carrière heeft bereikt. Hij werd aanvankelijk bekend als bodybuilder en hij was het middelpunt van de legendarische Pumping Iron-documentaire. Toen hij eenmaal zijn aandacht op acteren had verlegd, veranderde Arnold Schwarzenegger in een krachtpatser aan de kassa.

Vroege successen zoals Conan the Barbarian hielpen de bal aan het rollen te krijgen en leidden de acteur op het pad naar mainstream succes. Zijn brood en boter waren misschien grote actiefilms, maar zijn komische karbonades speelden een grote rol in zijn carrière, vooral in films als Twins en Kindergarten Cop.

Hoewel hij geen productieve acteur is zoals hij ooit was, v alt Arnolds plaats in de geschiedenis niet te ontkennen, vooral niet in het actiegenre.

De carrière van het icoon is gevuld met tal van hits, maar heeft ook een aantal missers gehad.

Sommige van zijn films zijn niet gelukt

Net als elke andere grote Hollywood-artiest, is de carrière van Arnold Schwarzenegger niet vrij geweest van box office-bommen. Het is altijd leuk om je te concentreren op de succesvolle films, maar om het volledige beeld te krijgen, moeten we echt een aantal films bekijken die niet zijn gelukt.

Een opmerkelijke flop was Batman & Robin, een film waarin hij de gemene Mr. Freeze speelde.

"Gesmeerd onder lagen blauwe make-up en gevangen in een omvangrijk zilveren kostuum, deed Schwarzenegger wat hij kon om de schijn van jovialiteit na te bootsen in dit slordige vervolg dat de Bat-franchise bijna ten val bracht. Als de gemene Mr. Freeze, Arnold levert een eindeloze litanie van ijswoordspelingen, elk minder grappig dan de vorige. Het is een klassiek geval van een acteur die niet wordt gecast voor wat hij in de rol kan brengen, maar voor wat hij naar de buitenlandse kassa kan brengen, "Verscheidenheid zei over de film.

Andere misfires zijn films als Jingle All the Way, The 6th Day en Sabotage.

Aan het begin van zijn acteerreis werd Arnold gewaarschuwd dat een veelbelovende rol zijn beginnende carrière zou kunnen ruïneren, maar de acteur koos ervoor om de dobbelstenen te gooien, waardoor hij superster ontketende in het proces.

Arnolds agent zei dat 'Terminator' zijn carrière zou ruïneren

Dus, voor welke film van Arnold werd hij gewaarschuwd? Ongelooflijk, de film in kwestie is The Terminator, die een van de beste actiefilms aller tijden blijft.

Volgens Chillopedia, "waarschuwde de agent van Arnold Schwarzenegger hem zwaar om de hoofdrol van The Terminator in de sci-fi actiefilm met dezelfde naam te accepteren; hij zei dat dit het einde van zijn carrière zou zijn."

Er is al eerder gezegd dat Arnold zelf niet zo happig was om de schurk in de film te spelen. In plaats daarvan wilde hij de held spelen. Zelfs regisseur James Cameron merkte op dat het niet had mogen werken.

"Het casten van Arnold Schwarzenegger als onze Terminator had echter niet mogen werken. De man wordt verondersteld een infiltratie-eenheid te zijn, en het is onmogelijk dat je een Terminator niet meteen in een menigte zou zien als ze allemaal op Arnold leken. Het sloeg nergens op. Maar het mooie van films is dat ze niet logisch hoeven te zijn. Ze moeten gewoon aannemelijk zijn. Als er een visceraal, filmisch iets gebeurt dat het publiek leuk vindt, maakt het ze niet uit of het indruist tegen wat waarschijnlijk is, "zei Cameron.

Desalniettemin ging Arnold tegen de wensen van zijn agenten en zijn eigen verlangens in om het gemene titulaire personage te spelen.

Zoals we zagen, kwam alles goed.

Tot op de dag van vandaag blijft de film een van de beste waarin Arnold verscheen. Bovendien is het personage een van zijn meest iconische. Het laat je alleen maar zien dat agenten niet altijd weten wat het beste is voor een artiest, en dat het nemen van risico's overvloedig kan lonen.

Aanbevolen: