Hier is hoe Simon Helberg reageerde op een fan die hem vertelde dat 'Big Bang Theory' waardeloos was

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Simon Helberg reageerde op een fan die hem vertelde dat 'Big Bang Theory' waardeloos was
Hier is hoe Simon Helberg reageerde op een fan die hem vertelde dat 'Big Bang Theory' waardeloos was
Anonim

Simon Helberg had een geweldige tijd tijdens zijn lange run als Howard Wolowitz op 'The Big Bang Theory'. Heck, de man stal zelfs een prop van de set op zijn laatste dag.

Na de show nam de acteur zijn carrière in een andere richting en probeerde hij andere rollen, en het heeft duidelijk gewerkt als de acteur om deze dagen bezig te blijven.

Ondanks zijn bekendheid in de sitcom, waren de dingen echter stressvol voor de acteur, vooral met de fans die 'TBBT' niet leuk vonden. Laten we eens kijken naar de unieke manier waarop Helberg met de haat omgaat.

Simon Helberg had een knaller tijdens zijn tijd op 'The Big Bang Theory'

De show liep 12 seizoenen en in die tijd groeide de cast extreem dicht bij elkaar. Toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete moment in de show, onthulde Helberg dat het er veel te veel waren, maar hij zei wel dat sappige verhaallijnen naast Melissa Rauch en het ontmoeten van Stephen Hawking tot zijn topmomenten behoorden.

"Daar heb ik geen snel antwoord op", vertelde Helberg aan Newsweek. "Ik denk dat het antwoord is dat ik geen favoriet heb. Degene die in me opkomen en zijn, gewoon een paar speciale zoals toen Stephen Hawking kwam spelen."

"Ik heb altijd een geweldige tijd gehad om met Melissa [Rauch] samen te werken. Elke keer als we sappige verhaallijnen hadden, zoals wanneer ze erachter komt dat ze zwanger is. Ik heb daar echt van genoten", zei Helberg.

De acteur zou verder onthullen dat hij heel blij was dat hij niet getypecast werd vanwege de show. Hoewel Helberg van zijn tijd in de sitcom hield, wilde hij toch verschillende rollen spelen.

Weet je, als je meer dan tien jaar een personage op televisie mag spelen, heeft dat natuurlijk enorm veel voordelen. Een deel van de reden dat ik acteur wilde worden, was om verschillende karakters. Dus ik ben blij dat ik nu meer van die kansen krijg.”

Helberg genoot veel succes in de sitcom, maar hij ontdekte al snel dat niet iedereen zo in de serie was.

Simon Helberg kreeg veel haat toen 'The Big Bang Theory' op tv was

Fans zullen misschien verbaasd zijn om te beseffen dat de algemene kijk van de fans bij het ontmoeten van Helberg over 'TBBT' niet goed was… De acteur onthulde dat mensen hem regelmatig tekeer gingen over de show, vooral in het begin. Dit is wat hij Mayim Bialik vertelde over de ervaringen tijdens haar podcast, "De introductie die mensen me meestal maken, vooral wanneer de show aan was, kwamen naar voren en zeiden: 'Luister, ik haat je show.' Zo zouden ze tegen me beginnen te praten, "zei Helberg.

"Zoals, ik bedoel elke dag. 'Ik kan je showman niet uitstaan, maar mijn…' en het zou de lege plek zijn, 'mijn oom, mijn broer, mijn buschauffeur van de middelbare school, mijn rabbijn, mijn tandarts, mijn wat dan ook' en ik had zoiets van, jullie zijn allemaal deze mensen, nietwaar? Er is geen ander, je hebt geen… dit gaat niet over je oogarts. Je houdt van de show Nee, misschien jij niet. Maar ze kwamen naar boven en ik begon heel boos te worden."

We kunnen de frustraties van Helberg begrijpen, waarom naar de man toe komen en hem vertellen dat zijn show stinkt? Desalniettemin had de acteur, ondanks dat hij niet blij was, de perfecte manier om met de haat om te gaan.

Simon Helberg kocht ooit een 'TBBT' Hater A Coffee

Helberg had een interessante manier om met de negativiteit om te gaan. In plaats van nog meer negativiteit op te stapelen en de hater van zich af te blazen, reageerde hij op de tegenovergestelde manier.

Simon beweert dat hij ervoor zou kiezen om een hater een koffie te kopen en soms zelfs een bagel…

Dus, een man komt naar voren en zegt: 'Ik kan er niet tegen, maar mijn kamergenoot vindt het geweldig, dus het is op de achtergrond en ik lees hoe dan ook over je onderhandelingen. Wil je een kopje koffie voor me kopen? ' En ik had zoiets van 'Ja, je had me bij je haat mijn show. Wil je daar een bagel bij?'

In zijn werk blijft Helberg actief serieuze rollen op zich nemen. Hij verscheen in het 2022-project naast Dustin Hoffman, 'As They Made Us'. Volgens IMDb heeft hij ook een ander filmproject in de maak voor een release in 2022, 'Space Oddity', dat zich momenteel in de postproductiefase bevindt.

Het is duidelijk dat de acteur niet moeite heeft gehad om werk te vinden sinds de populaire sitcom ten einde kwam.

Aanbevolen: