Waarom de volgende film van Brendan Fraser zijn carrière zal maken of vernietigen

Inhoudsopgave:

Waarom de volgende film van Brendan Fraser zijn carrière zal maken of vernietigen
Waarom de volgende film van Brendan Fraser zijn carrière zal maken of vernietigen
Anonim

De comeback van Brendan Fraser is niet langer een geheim. De toegewijde Mummy-acteur beleefde een paar slechte jaren, kreeg heel weinig werk en verscheen in verschillende direct-naar-video-eigenschappen. Gelukkig voor Fraser zijn de zaken voor hem gekeerd.

Teruggaand naar 2018, kreeg Fraser een rol in FX's Trust die hem weer in de schijnwerpers deed staan. Zijn karakter van Fletcher Chance veroverde het publiek stormenderhand, waardoor de eens zo geweldige acteur weer een hot item werd. De carrière van Fraser is nog steeds niet op het niveau van zijn hoogtijdagen, maar hij zit zeker in de lift met rollen in No Sudden Move van Steven Soderbergh en The Whale van Darren Aronofsky. Houd er echter rekening mee dat de carrière van Fraser zich op een cruciaal moment bevindt dat zal bepalen of zijn comeback plaatsvindt of niet.

De reden dat Fraser veel te winnen heeft - en nog meer te verliezen - heeft te maken met een film. Martin Scorsese castte onlangs de Doom Patrol-acteur in zijn film Killers of the Flower Moon. Hij speelt daarin advocaat WS Hamilton, wat niet veel lijkt, maar de grootste rol is die Fraser heeft gescoord sinds Gimme Shelter uit 2013.

Bovendien, met zijn naam verbonden aan een Scorsese-project, moet Fraser zijn A-game brengen. Want niet alleen hij heeft publiek te winnen, maar ook de regisseur. Als hij dit doet, krijgt hij een positieve aanbeveling van Scorsese, dat zal een lange weg gaan. Iedereen weet hoe gerespecteerd de veelgeprezen regisseur is, wat betekent dat elke positieve verwijzing Fraser hoger zou plaatsen in de strijd voor een centrale rol.

Peer Opinion

Brendan Fraser als Charu in Line of Descent
Brendan Fraser als Charu in Line of Descent

Frasers optreden in Killers of the Flower Moon gaat echter niet alleen over Scorsese. Hij moet ook nadenken over wat zijn castmates te zeggen hebben. De film speelt Hollywood-hotshots zoals Django Unchained-ster Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en John Lithgow. En zoals eerder aangegeven, kan een positieve verwijzing alles betekenen, vooral als het afkomstig is van iemand die in de branche zeer gerespecteerd wordt.

Evenzo kunnen negatieve reacties van zijn castmates slecht zijn voor de zaken. Fraser staat niet bekend als een acteur waarmee het moeilijk is om mee te werken, dus het begingedrag zou niemand moeten beïnvloeden. Maar een matige uitvoering zou anderen ervan weerhouden Fraser aan te bevelen voor toekomstige projecten.

Niemand zal zijn best doen om hem zwart te maken. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat een negatieve verwijzing castingdirectors ontmoedigt om auditie te doen voor Brendan Fraser.

Het goede nieuws is dat de ervaren acteur keer op keer heeft bewezen dat hij een uitzonderlijke acteur is. Fraser weet altijd hoe hij de klus moet klaren, of het nu in een direct-to-dvd-film is, een spraakmakende film of een obscure tv-show.

Frasers nieuwste rollen bewijzen dat hij nog steeds talent heeft. Robotman spelen in Doom Patrol was bijvoorbeeld een riskante onderneming. De DC Comics-show heeft niet de fanbase om alleen te overleven, en het aanhoudende succes van de show wordt voornamelijk toegeschreven aan de cast die het in leven heeft gehouden. Fraser, een van hen, is daar deels aan te danken.

Brendan Fraser heeft in ieder geval veel te maken met het succes van Killers of the Flower Moon. De kassacijfers van de film, recensies van critici en reacties van de crew zullen bepalen of het zijn carrière maakt of breekt. De kans is echter groot dat de zaken in het voordeel van Fraser zullen veranderen.

Echter, als Fraser de uitvoering verknoeit of gewoon zichzelf voor gek zet, zie je hem misschien niet zo vaak meer terug op het grote scherm. Het is de bedoeling dat Fraser tussen nu en 2022 in nog een aantal films zal verschijnen, maar zoals eerder vermeld, is het de Scorsese-film die het meeste zal meewegen in zijn toekomst.

Killers of the Flower Moon staat gepland voor een release in 2021.

Aanbevolen: