Dit is wat er gebeurde toen Tom Cruise en James Corden samen gingen parachutespringen

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurde toen Tom Cruise en James Corden samen gingen parachutespringen
Dit is wat er gebeurde toen Tom Cruise en James Corden samen gingen parachutespringen
Anonim

James Cordens succesvolle beurt aan de States is niet zonder enig risico voor zijn eigen persoonlijk welzijn gekomen.

De Britse ster heeft vrienden gemaakt met veel van de sterren die op zijn bank hebben gesierd tijdens de Late Late Show. Maar in tegenstelling tot zijn informele, leuke gesprekken met de Hollywood-elite, was zijn vriendschap met acteur Tom Cruise zeker avontuurlijk.

James Corden bagatelliseerde het record van Tom Cruise over het doen van zijn eigen stunts

Tom Cruise staat bekend om het uitvoeren van zijn eigen stunts - zoals te zien in films als Mission Impossible en Top Gun. Hoewel veel bioscoopbezoekers zich hebben verwonderd over de moed van Cruise, gaf James Corden toe dat hij niet zo onder de indruk was van zijn trucs.

Toen Cruise optrad in de Late Late Show, vertelde de Oscar-genomineerde acteur de gastheer dat hij uit een vliegtuig sprong op een hoogte van 25.000 voet voor zijn rol in Mission Impossible. Waarop Corden antwoordde: "Meh. … Je zegt 'spring', maar het v alt." Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat we ons allemaal laten meeslepen door het 'Tom Cruise: Action Hero'-ding." Het gesprek eindigde in een uitdaging voor Corden om te gaan "vallen" met de acteur.

Maar toen het erop aankwam, gaf een "doodsbange" Corden toe dat het allemaal als "een vergissing" aanvoelde. Maar Cruise stond erop Corden te trainen voor hun hoogvliegavontuur.

Gefilmd voor een segment van de Late, Late Show, grapte Corden dat als het paar zou overlijden, zijn dood een "voetnoot" zou zijn in vergelijking met de dood van Hollywood-zwaargewicht. Ondanks verschillende pogingen om weg te rennen, slaagt Corden erin om uit het vliegtuig te springen.

Tom Cruise nam James Corden weer mee naar de vriendelijke lucht

Vorige maand, toen het vervolg op Top Gun in de bioscoop verscheen, besloot James Corden, presentator van Late Late Show, opnieuw zijn leven te riskeren.

“Het is 4:56 uur. Ik ben op Burbank Airport en ik ben hier omdat Tom Cruise me heeft gevraagd om hem hier om 5 uur 's ochtends te ontmoeten', legt Corden uit. "Als Tom Cruise belt, moet je eigenlijk ja zeggen."

Zonder aarzeling zegt Cruise: “De vorige keer sprongen we uit een vliegtuig. Vandaag gaan we vliegen.” Corden protesteert meteen, maar tevergeefs. Uit beelden van de show bleek dat James doodsbang was toen Tom high-speed loops deed en kilometers in de lucht duikte.

James Corden gaf later toe dat hij met Tom Cruise uit het vliegtuig probeerde te komen

Vorige week gaf Corden toe dat hij probeerde te ontsnappen uit zijn luchtontmoeting met Tom Cruise uit angst dat de acteur zou neerstorten. In een gesprek met presentator Alison Hammon op de Britse tijdschriftshow This Morning zei Corden:

Producenten van de show kregen een e-mail van mij waarin stond: 'Jongens, dit is stom. Hij is een acteur! Hij is geen piloot. Als je in een vliegtuig zit, en alleen jij en Tom Cruise zijn, als er iets misgaat, zijn jullie allebei dood.”

Een geruststellend telefoontje van Tom zelf was misschien de motivatie die James nodig had om de moed te verzamelen om in de cockpit te komen. 'Hij belde me,' herinnerde James zich. Hij zei: 'James, luister. Ik zou nooit iets doen dat je leven in gevaar zou brengen. Als hij je in de ogen kijkt, zeg je gewoon: 'Laten we het doen, Maverick!'”

Gelukkig hebben beide sterren de stunt intact gehaald dankzij Cruise's uitgebreide vliegtraining voor de nieuwe kaskraker. Voor de productie van de film ondergingen Cruise en co-sterren zoals Miles Teller en Glen Powell een "bootcamp" van drie maanden om de acteurs te trainen om aerobatics en hoge g-krachten te doorstaan.

Ondertussen heeft James Corden er genoeg van. Hij heeft nog maar een handvol Late Late Show-optredens over, aangezien hij bevestigde dat hij de talkshow ergens in 2023 zou verlaten.

Aanbevolen: