Dit is wat er gebeurde toen Stephen Colbert Bruce Willis riep omdat hij loog over het doen van zijn eigen stunts

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurde toen Stephen Colbert Bruce Willis riep omdat hij loog over het doen van zijn eigen stunts
Dit is wat er gebeurde toen Stephen Colbert Bruce Willis riep omdat hij loog over het doen van zijn eigen stunts
Anonim

Als het gaat om het lijden voor zijn kunst, heeft Bruce Willis veel offers gebracht. Volgens Willis deed hij de meeste van zijn stunts in de hitfilm Die Hard uit 1988. In een interview met Oprah vertelde Willis de presentator van de talkshow dat hij veel van zijn eigen stunts in de film deed.

Afbeelding
Afbeelding

"Dit deel was om veel redenen een stuk moeilijker dan zo ongeveer alles wat ik heb gedaan", zei Willis. "Als je de film hebt gezien, hebben ze me echt in elkaar geslagen in dit ding. Het is een heel fysiek onderdeel. Ik heb er veel van mijn eigen stunts in gedaan. Hij liep zelfs blijvend gehoorverlies op door een scène in de eerste film. Dus toen Stephen Colbert zich afvroeg of Willis zijn eigen stunts deed, had de Golden Globe-acteur een paar dingen te bewijzen…

Stephen Colbert en Bruce Willis hadden een episch gerommel

In een aflevering van The Late Show With Stephen Colbert interviewde Colbert Willis over zijn rol in de Broadway-productie van 'Misery'. De gastheer vroeg of Willis nog steeds zijn eigen stunts deed zoals hij deed in Die Hard. Nu 60 jaar oud, was Willis nu twee keer zo oud als toen hij John McClane speelde.

Na een gespannen heen en weer tussen Willis en Colbert, waarbij Colbert weigerde te geloven dat Willis zijn eigen stunts deed, kregen de twee ruzie. Soort van. Zo begon een uitgebreid stuk waarin twee stuntmannen verkleed als Willis en Colbert elkaar in elkaar sloegen. De cutaways zagen hoe de echte Willis en Colbert een heleboel film-oneliners en reacties gebruikten om met verschillende objecten te worden geraakt.

Stephen Colbert Crouching Down Studio Blue Suit Bruce Willis Head In Drumkit
Stephen Colbert Crouching Down Studio Blue Suit Bruce Willis Head In Drumkit

"Yippee ki-yay, William Faulkner, "zei Willis voordat zijn stuntdubbel van een dakspar sprong en probeerde Colbert's stand-in te verslaan. De hilarische strijd eindigde met een wapenstilstand, en toen nog een laatste uitbarsting van geweld, toen Colbert Willis op een tafel gooide - dit keer zonder de hulp van stuntdubbels. "Die deed pijn," zei Willis.

Bruce Willis is gediagnosticeerd met de hersenaandoening afasie

In maart kondigde de familie van Bruce Willis aan dat bij de beroemde acteur een hersenaandoening was vastgesteld.

De Pulp Fiction-acteur worstelt naar verluidt al jaren met cognitieve problemen op de sets van zijn films. Een bron dicht bij de Hollywood A-Lister vertelde OK! Tijdschrift. Willis werd gezien met een oortje om hem lijnen te geven in zijn Broadway-debuut in "Misery" in 2015.

In een verklaring op sociale media vertelde de familie van Willis zijn fans dat hij de diagnose afasie had gekregen, een hersenaandoening die zijn vermogen om taal te begrijpen aantast. Het betekende helaas dat de geliefde acteur 'afstapte van acteren'.

"Aan de geweldige supporters van Bruce, als familie wilden we delen dat onze geliefde Bruce enkele gezondheidsproblemen heeft gehad en onlangs is gediagnosticeerd met afasie, wat zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt", stond in de verklaring.

"Als gevolg hiervan en met veel aandacht stapt Bruce weg van de carrière die zoveel voor hem heeft betekend. Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we waarderen je voortdurende liefde en medeleven enorm en ondersteuning."

"We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans binnenhalen omdat we weten hoeveel hij voor jou betekent, net als jij voor hem. Zoals Bruce altijd zegt: 'Live it up' en samen zijn we van plan om dat te doen. Liefs, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel en Evelyn."

Bruce Willis is nog steeds close met zijn ex-vrouw Demi Moore

Bruce Willis, Demi Moore en Rumer Willis op de rode loper
Bruce Willis, Demi Moore en Rumer Willis op de rode loper

Willis deelt drie kinderen - Rumer, 33, Scout, 30 en Tallulah, 28, met actrice Demi Moore, met wie hij van 1987 tot 2000 getrouwd was. Het voormalige stel is nog steeds hecht en wordt vaak gezien op vakantie en samen gezinsvakanties doorbrengen.

Willis heeft twee dochters, Mabel, 9 en Evelyn, 7, met zijn vrouw Emma, 43. De "Unbreakable"-ster trouwde met model Emma Heming in Turks- en Caicoseilanden op 21 maart 2009.

Hollywood-sterren Liam Neeson en John Travolta hebben Bruce Willis hun beste wensen gestuurd

Na nieuws over de hersenaandoening van Bruce Willis, stuurde de wereld van Hollywood de Emmy- en Golden Globe-winnaar hun gedachten en goede wensen.

In een gesprek met de New York Post voorafgaand aan de release van zijn film Memory vorige maand, sprak Liam Neeson, 69, liefdevol over Willis. In de nieuwe rol van Neeson speelt hij een huurmoordenaar die worstelt met geheugenverlies.

"Mijn hart gaat naar hem uit. Ik denk elke dag aan hem", zei Neeson over zijn mede-actiefilmster.

John Travolta, die samen speelde in twee van de grootste films van Willis, Pulp Fiction, Look Who's Talking, evenals het vervolg Look Who's Talking Too, brachten ook hulde aan hem.

In het bijschrift zei John: "Bruce en ik werden goede vrienden toen we samen 2 van onze grootste hits deelden, Pulp Fiction en Look Who's Talking."

Bruce Willis was vroeger een barman
Bruce Willis was vroeger een barman

"Jaren later zei hij tegen me: 'John, ik wil dat je weet dat als er iets goeds met je gebeurt, ik het gevoel heb dat het mij overkomt.' Dat is hoe vrijgevig een ziel hij is. Ik hou van je Bruce." De acteurs en vrienden herenigden de aankomende actiefilm Paradise City, die in mei vorig jaar werd opgenomen in Maui, Hawaii.

Tijdens de opnames sprak de regisseur van de film, Chuck Russell, met de Los Angeles Times en zei: "Hij was opgewonden om met John Travolta te werken, en je kon zien dat de oude charme van Bruce Willis er nog was. Hij bracht echt zijn A-game, en we hebben ervoor gezorgd dat hij en John een geweldige ervaring hadden om samen te filmen."

Aanbevolen: