Dit is wat er gebeurde toen Hugh Hefner zijn 'onwettige zoon' ontdekte

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurde toen Hugh Hefner zijn 'onwettige zoon' ontdekte
Dit is wat er gebeurde toen Hugh Hefner zijn 'onwettige zoon' ontdekte
Anonim

Hugh Hefner leidde een interessant leven, maar zijn nalatenschap eindigde niet met zijn dood. Hefner liet kinderen, ex-vrouwen en een hele nalatenschap achter. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij het iconische Playboy Mansion achterliet, dat helaas in verval raakte nadat Hef was overleden.

En hoewel zijn kinderen hem vandaag liefdevol herinneren, is er één persoon die er misschien niet zo over denkt. Hugh's "onwettige zoon" heeft waarschijnlijk niet zo'n rooskleurig beeld van Hugh als de rest van de Hefner-kinderen. Maar waarom is dat?

Een vrouw beweerde dat ze Hugh's baby had…

In de jaren '80 kwam een niet nader genoemde vrouw naar voren en beweerde dat ze de baby van Hugh Hefner had gekregen. Fans van Hef weten natuurlijk al dat hij zelf kinderen had, en hij besteedde veel tijd aan het helpen opvoeden ervan.

In feite woonden Hefners kinderen op een gegeven moment zelfs naast de Playboy Mansion (nadat hij van hun moeder was gescheiden). Dus erachter komen dat hij nog een kind had, was waarschijnlijk geen vreselijke schok voor Hugh. Het was ook geen grote verrassing voor het publiek, om voor de hand liggende redenen.

En Hugh was bereid om de reeds volwassen onwettige zoon te ontmoeten; op het moment dat zijn moeder naar de beurs ging, was Mark 26 jaar oud. Hugh herinnerde zich de moeder, met wie hij nooit getrouwd was of een serieuze relatie mee had, en die bereid was zijn vermeende zoon te ontmoeten.

Maar het bleek dat er meer in het verhaal zat dan Mark of Hugh geloofden.

De 'onwettige zoon' was niet echt Hughs kind

Hoewel Hugh Hefner Mark omhelsde als de zijne en tijd begon te besteden om hem te leren kennen terwijl hij wachtte op de resultaten van zijn vaderschap, zouden beiden later teleurgesteld zijn. Bronnen suggereren dat de moeder van Hugh's 'onwettige zoon' haar feiten op een rijtje had en dat haar verhaal overtuigend leek.

Hoewel het onduidelijk was of ze van plan was het vaderschap van haar zoon te vervalsen of niet (en Hugh's kamp suggereerde dat ze dat niet deed), bewees een DNA-test dat Hugh niet de vader was.

De "documenten en een brief van zijn moeder" van de man leken te kloppen, maar het bleek een geval van identiteitsverwisseling te zijn, zo meldden destijds bekende nieuwsbronnen.

Van zijn kant was Hugh "teleurgesteld en bedroefd voor alle betrokkenen", en hij bleef blijkbaar contact houden met Mark, zelfs nadat hij erachter kwam dat de man niet zijn bloedverwant was.

Wat mensen eerder over Hugh Hefner dachten, het feit dat hij bereid was een kind te omhelzen dat beweerde zijn erfgenaam te zijn met heel weinig bewijs, is een beetje bewonderenswaardig. Gelukkig hebben DNA-testen de waarheid aan het licht gebracht.

Aanbevolen: