Hoe het beroemde proces uiteindelijk de carrière van Amber Heard heeft beïnvloed

Inhoudsopgave:

Hoe het beroemde proces uiteindelijk de carrière van Amber Heard heeft beïnvloed
Hoe het beroemde proces uiteindelijk de carrière van Amber Heard heeft beïnvloed
Anonim

1 juni markeerde een belangrijke datum voor zowel Amber Heard als Johnny Depp, toen de rechters een einde maakten aan het duistere, verbijsterende spraakmakende proces van het ex-paar van de $ 50 miljoen aanklacht wegens laster. Het was een waanzinnige achtbaan op sociale media, die links en rechts leidde tot gesprekken en lasterlijke opmerkingen. Het speelde een grote rol bij het vormen van de mening van het publiek over het proces en vervolgens hoe hun respectievelijke carrières en levens daarna verlopen.

Het was op zijn zachtst gezegd een vreemd moment dat een ernstig geval van laster en aanranding in een 'entertainment'-show na het Me Too-tijdperk überhaupt gebeurde. De sociale media waren een schokkend wrede plek voor Amber Heard, die voortdurend te maken kreeg met bedreigingen en aanvallen van cyberpestkoppen in de hypergepassioneerde fandoms van Depp. Dus, wat is er gebeurd met Johnny Depp en Amber Heard sinds het einde van het proces? Hier leest u hoe het beroemde proces het leven en de carrière van Amber Heard beïnvloedde en wat het betekent voor Johnny Depp.

8 Amber Heard heeft $ 2 miljoen aan schadevergoeding ontvangen

Een rechter heeft besloten dat zowel Amber Heard als Johnny Depp zich schuldig maken aan laster van elkaars karakters. Heard verloor het grootste deel van haar tegenaanklacht, behalve één dat voormalig Depp-advocaat Adam Waldman haar had belasterd en "slechts" $ 2 miljoen aan schadevergoeding had gewonnen. Haar nettowaarde bedroeg ongeveer $ 8 miljoen vóór het beruchte proces, dus dit zou kunnen betekenen dat haar financiële positie op het punt staat een grote klap te krijgen.

"Het kan me niet schelen wat men van me denkt of welke oordelen je wilt vellen over wat er is gebeurd in de privacy van mijn eigen huis, in mijn huwelijk, achter gesloten deuren," vertelde ze NBC.

7 Johnny Depp won $ 10,4 miljoen van het proces met Amber Heard

In tegenstelling tot de ervaringen van Amber Heard, leunde het zevenkoppige panel voornamelijk op het verhaal van Depp, aangezien hij won en meer dan $ 10 miljoen aan schadevergoeding ontving."Zes jaar later gaf de jury me mijn leven terug. Ik ben echt vernederd. Veritas numquam perit. De waarheid vergaat nooit", sluit de acteur zijn lange verklaring af.

6 Zal Amber Heard in beroep gaan?

Het is bijna financieel onmogelijk voor Amber Heard om dat grote bedrag toe te kennen om de schade van Johnny Depp te dekken, dus zal ze proberen in beroep te gaan? In een interview met The Today Show bevestigde Elaine Bredehoft, een van de advocaten van Heard, dat de actrice "niet in een positie" is om deze betalingen te doen, eraan toevoegend dat ze "een uitstekende reden heeft om" in beroep te gaan.

"Het is onmogelijk dat ze er niet door beïnvloed konden zijn, en het was verschrikkelijk", zei ze over de invloed van sociale media op het einde van het proces. "Het was echt, echt scheef."

5 Zal Amber Heard haar Aquaman-rol behouden?

De afgelopen maanden hebben fans petities opgesteld en van DC gevraagd om Amber Heard te ontslaan van haar aanstaande rol in Aquaman. De petitie zelf heeft op het moment van schrijven meer dan 4,6 miljoen handtekeningen verzameld en groeit nog steeds. In de nasleep van het proces zei W alter Hamada, het hoofd van Warner Bros' DC, dat de studio overweegt Mara, haar personage, te herschikken of haar schermtijd te verkorten.

“Ze hadden niet veel chemie samen,” zei hij, over Heards chemie met haar co-ster in de film Jason Momoa. "Redactioneel waren ze in staat om die relatie te laten werken in de eerste film, maar er was een zorg dat het veel moeite kostte om daar te komen."

4 Amber Heard speelt de hoofdrol in Conor Allyns aankomende dramathriller

De actrice heeft nog een aankomend project in de maak. In februari van dit jaar meldde Variety exclusief dat Heard zich heeft aangesloten bij de castleden van Connor Allyn's aankomende historische dramathriller In the Fire. De film zelf draait om het leven van een echtpaar in Colombia in de jaren 1890 dat bang is dat hun autistische zoon een demonische macht bezit.

3 Hoe heeft het proces de reputatie van Amber Heard beïnvloed?

Johnny Depp was al een grote naam in Hollywood voordat het proces een lelijke wending nam, maar voor Amber Heard begon ze op te klimmen met haar doorbraakrol in Aquaman toen het plaatsvond. Betekent dit het voortijdige einde van haar carrière? Of is er een kans op verlossing?

"Ik denk dat voor Amber haar carrière voorbij is", vertelde een insider aan Vanity Fair. "Ze had de afgelopen twee jaar niet echt een levensvatbare carrière, dus ik weet niet hoe ze daar uit komt."

2 Johnny Depp's acteercarrière herstelt

Ondertussen stijgt de carrière van Johnny Depp opnieuw naar een ander hoogtepunt na het proces. Hij is van plan om zijn terugkeer op het grote scherm aan te kondigen als koning Lodewijk XV in de Franstalige film Jeannu Du Barry, waarvan de opnames deze zomer zullen beginnen. Het gerucht gaat dat hij een aanbod van $ 300 miljoen om zijn rol als Captain Jack Sparrow opnieuw op te nemen heeft afgewezen, maar zijn vertegenwoordigers ontkenden het rapport in een exclusieve verklaring aan People.

1 Johnny Depp is terug op muziek

Johnny Depp is ook begonnen met het verkennen van zijn andere kant van het kunstenaarschap: muziek. Voordat hij acteur werd, was Depp zelfs altijd een getalenteerde gitarist. Hij voegde zich in mei bij gitarist Jeff Beck voor zijn paar Britse stops en begon een gezamenlijk album op te nemen, getiteld 18. De rock-aangedreven plaat wordt uitgebracht op 15 juli van dit jaar.

Aanbevolen: