Heeft een van de vriendinnen van Harry Styles hem uiteindelijk absoluut gehaat?

Inhoudsopgave:

Heeft een van de vriendinnen van Harry Styles hem uiteindelijk absoluut gehaat?
Heeft een van de vriendinnen van Harry Styles hem uiteindelijk absoluut gehaat?
Anonim

Voormalig One Direction-lid Harry Styles dateert sinds december 2020 met Hollywood-ster Olivia Wilde. Veel van zijn fans houden echter nog steeds vast aan de relatie van de zanger met zijn beroemde exen zoals Taylor Swift of Kendall Jenner. Hoewel Styles altijd probeerde zijn liefdesleven privé te houden, zijn er enkele details over zijn relaties met zijn exen bekend - of het nu is dankzij zijn muziek of het feit dat hij ze nog steeds tegenkomt op branche-evenementen.

Vandaag bekijken we hoe de exen van Harry Styles tegenwoordig over de beroemde muzikant denken. Heeft een van hen een hekel aan hem? Blijf scrollen om erachter te komen!

Kendall Jenner kruiste meerdere keren het pad met Harry Styles

Harry Styles had een relatie met model en reality-tv-ster Kendall Jenner van september 2012 tot januari 2013. Volgens Hollywood Life hebben de twee sterren hun relatie beëindigd vanwege "werkverplichtingen", wat zeker zou verklaren waarom ze vriendelijk lijken te zijn met elkaar wanneer ze elkaar kruisen.

In 2014 kwamen Styles en Jenner elkaar tegen tijdens de British Fashion Awards, en in 2019 organiseerden de twee exen samen een Met Gala afterparty. Vanwege hun frequente ontmoetingen die nogal vriendelijk leken, was niemand verrast dat de twee samen op The Late Late Show in december 2019 verschenen.

Tijdens de aflevering - die Styles presenteerde in plaats van James Corden - was Kendall Jenner een gast die het beruchte spel Spill Your Guts of Fill Your Guts moest spelen. Tijdens het spel vroeg Kendall Jenner de zanger: "Welke nummers op je laatste album gingen over mij?" Styles besloot de vraag niet te beantwoorden maar een stukje kabeljauwsperma in zijn mond te stoppen. Fans denken echter dat ze erachter zijn gekomen welke Harry Styles-nummers precies over het model gaan. Hoe dan ook, gezien het feit dat de twee ermee instemden om samen op televisie te komen, lijkt het alsof ze ondanks hun geschiedenis vriendelijk met elkaar bleven.

Taylor Swift voelde zich bezorgd over Harry Styles

Harry Styles had een relatie met collega-muzikant Taylor Swift van september 2012 tot januari 2013. Hoewel fans er kapot van waren dat het paar uit elkaar ging, werd de echte reden achter hun scheiding nooit onthuld. Er wordt echter aangenomen dat veel nummers op Taylor Swift's album 1989 uit 2014 zijn geschreven over de beroemde Brit.

Een daarvan is ook haar hit 'Out of the Woods'. In een interview met Elle gaf Swift toe dat het "nummer één gevoel" dat ze ervoer tijdens de relatie waar ze over zingt, angst was. "Het voelde erg fragiel, het voelde erg aarzelend", gaf Swift toe. "En het voelde altijd als, 'Oké, wat is de volgende wegversperring? Wat is het volgende dat dit zal afschrikken? Hoe lang duurt het voordat dit verandert in een vreselijke puinhoop en we uit elkaar gaan?"

In een interview met Rolling Stone werd Harry Styles gevraagd of Taylor Swift's "Out of the Woods" en "Style" over hem gaan, waarop de zanger antwoordde met "Ik bedoel, ik weet niet of ze gaat over mij of niet … maar het probleem is, ze is zo goed, ze zijn overal bloederig, "zei Styles. "Ik schrijf vanuit mijn ervaringen; iedereen doet dat. Ik heb geluk als alles [we hebben meegemaakt] heeft bijgedragen aan het maken van die nummers. Dat is wat je hart raakt. Dat zijn de dingen die het moeilijkst te zeggen zijn, en het zijn de dingen waar ik het minst over praat. Dat is het deel dat over de twee mensen gaat. Ik ga nooit iemand alles vertellen."

Afgaande hierop lijkt het alsof er geen kwaad bloed zit tussen de twee sterren, maar Swift heeft in de loop der jaren geen commentaar gegeven op hun relatie.

Camille Rowe is waarschijnlijk geen fan meer van Harry Styles

Harry Styles en het Franse model Camille Rowe dateerden van juli 2017 tot juli 2018. Nadat ze uit elkaar gingen, werd er volop gespeculeerd over de redenen achter hun uiteenvallen. Veel nummers op het album Fine Line van Harry Styles uit 2019 zouden geïnspireerd zijn door Camille Rowe, en sommigen denken dat het nummer "Falling" er ook een is waarin de muzikant voor haar zingt.

De tekst van het nummer is "I'm in my bed you're not here / And there's no one to schuld, but the drink and my dwalende handen / Vergeet wat ik zei, het is niet wat ik bedoelde / Nu Ik kan het niet terugnemen." Hierdoor denken fans dat de beroemde zanger het model heeft bedrogen, wat resulteerde in hun breuk.

Als dit waar is, is het moeilijk te geloven dat Camille Rowe liefdevol aan de zanger zou denken - wat betekent dat van al zijn beroemde ex-vriendinnen zij degene is die hem waarschijnlijk het meest haat. Het bedrog blijft echter een gerucht, aangezien noch Rowe noch Styles ooit openden over hun uiteenvallen.

In een interview met Rolling Stone onthulde de zanger wel dat muziek de enige plek is waar hij zich openstelt over zijn liefdesleven."Het is niet alsof ik ooit een interview heb gedaan en heb gezegd: 'Dus ik had een relatie, en dit is wat er gebeurde'", gaf Styles toe. "Omdat, voor mij, muziek is waar ik dat laat oversteken. Het is de enige plek, vreemd genoeg, waar het goed voelt om dat over te laten."

Aanbevolen: