Chrissy Teigen's reis naar nuchterheid, hoe ze het uiteindelijk deed

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's reis naar nuchterheid, hoe ze het uiteindelijk deed
Chrissy Teigen's reis naar nuchterheid, hoe ze het uiteindelijk deed
Anonim

Een van de vele dingen die mensen zo leuk vinden aan Chrissy Teigen is haar openheid - gepassioneerd, zonder schaamte en onbeperkte openheid die tegenwoordig zelden wordt gezien bij beroemdheden. De model-slash-tv-persoonlijkheid heeft het altijd echt gehouden sinds dag 1, of dat nu gaat over haar worsteling met moederschap, lichaamsbeeld, geestelijke gezondheid en haar huwelijk met haar man John Legend. Ze is zelfs openhartig over haar strijd tegen alcoholmisbruik en de achtbaanrit die haar reis is om nuchter te worden.

"Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat ik aan het doen ben, maar ik weet wel een paar dingen! Ik heb nu eindeloze energie, veel minder angst (geen benzo's meer!) en ik ben gelukkiger en meer aanwezig dan ooit. Het is best gaaf", zei de ster van Chrissy Court, die in juli 2022 haar eenjarige nuchterheid vierde. Hieronder een terugblik op Chrissy's inspirerende reis naar nuchterheid, en hoeveel haar leven is veranderd sinds ze besloot om met alcohol te stoppen.

8 Chrissy Teigen geeft toe dat ze een drankprobleem heeft

Chrissy Teigen, 36, opende voor het eerst over haar worsteling met alcoholmisbruik in een interview met Cosmopolitan in 2017. De model-slash-tv-persoonlijkheid werd openhartig over haar drinkgewoonten en zei dat het op een punt kwam dat ze dat niet deed weet niet hoe je awardshows moet bijwonen zonder eerst iets te hebben gedronken. "Ik dronk gewoon te veel", zei ze. "Ik raakte eraan gewend om in haar en make-up te zitten en een glas wijn te drinken. Dan zou dat glas wijn overgaan in mij om er een te hebben voor de prijsuitreiking. En toen voelde ik me slecht omdat ik een beetje van mezelf maakte tegen mensen die Ik respecteerde het echt."

"En dat gevoel, er is gewoon niets dergelijks," zei ze, voordat ze erkende dat ze niet alleen zichzelf in verlegenheid bracht door dronken te zijn, maar ook haar man, crooner John Legend. "Je voelt je vreselijk. Het ziet er niet goed uit voor mij, voor John, voor niemand."

7 Chrissy zegt dat haar familie een geschiedenis van alcoholisme heeft

Haar ongezonde afhankelijkheid van alcohol kan worden verklaard door de geschiedenis van alcoholmisbruik in haar familie, die Chrissy ook had onthuld in haar interview met Cosmo. Volgens de moeder van twee kinderen is zij het type persoon dat te veel alcohol drinkt, degene die "niet zomaar één drankje kan nemen" wanneer ze begint met drinken.

"Niemand heeft me er echt over verteld. Ze gingen er gewoon vanuit dat het oké was, omdat ik me de volgende ochtend altijd oké voelde", zei ze. "[Maar] ik wist in mijn hart dat het niet goed was. Het maakt je erg kort met mensen. Mensen vinden het schattig en leuk om op deze dronken brunches te gaan, maar er is meer aan de hand. Ik heb nog nooit zoiets gehad van, 'Ik ben zeker blij dat ik die dronken brunch heb gehad!'"

6 Chrissy Teigen besluit te stoppen met drinken

Eind 2020, net op tijd voor de 35e verjaardag, besloot Chrissy om eindelijk te stoppen met drinken na een aantal jaren worstelen met alcoholmisbruik. Op Instagram Stories plaatste het model een foto van een boek dat ze van haar dokter had gekregen - Holly Whitaker's "Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol" - als een geschenk om haar te helpen op haar reis tot nuchterheid.

"Een maand geleden, op mijn verjaardag, kreeg ik dit boek van mijn dokter en vriend," zei ze. "Ik was klaar met mezelf belachelijk maken in het bijzijn van mensen (ik schaam me nog steeds), moe van het drinken van de dag en het gevoel hebben alsof ik om zes uur niet kan slapen. Sindsdien ben ik nuchter."

5 Chrissy Teigen gaat op eerste 'Sober Italian Getaway'

In augustus 2021 ging Chrissy op haar "eerste nuchtere Italiaanse uitje" met haar man John voor het LuisaViaRoma voor UNICEF Gala. Terugkijkend op de reis op Instagram, zei de Chrissy's Court-ster dat het erg "trippy" was om nuchter te zijn over iets waar ze anders totaal aan verspild zou zijn.

"Dat gecombineerd met alle gekke hete jonge modellen en clubdudes en je jonge zelf keer op keer zien, oh man, het was gek," voegde ze eraan toe."Hoe dan ook, ik weet het niet. Ik ben aan het wandelen. We hadden zoveel plezier. Ik heb niets gedaan waar ik spijt van zou krijgen en ik ben blij dat ik het allemaal kan onthouden!!"

4 Chrissy Teigen markeert '50-Day Sobriety Streak'

Op haar 50e dag nuchter - haar langste streak tot nu toe - ging Chrissy naar Instagram om na te denken over haar eerdere worsteling met alcoholmisbruik en haar reis naar nuchterheid. "Het zou bijna een jaar duren, maar ik had een paar (wijn)problemen op de weg", zei ze. "Ik weet nog steeds niet of ik nooit meer zal drinken, maar ik weet wel dat het me op geen enkele manier meer dient. Ik krijg niet meer plezier, ik dans niet, ik word niet ontspannen. Ik word ziek, in slaap vallen en ziek wakker worden, na gemist te hebben wat waarschijnlijk een leuke avond was."

Ze voegde eraan toe: "Ik heb er veel plezier mee gehad en waardeer iedereen die er op een verantwoorde manier van kan genieten!!!!" Behalve dat ze nuchter was, markeerde het ook haar derde dag dat ze uit haar fitnesscrisis kwam, wat volgens de tv-ster 'ongehoord voor mij is'.

3 Chrissy Teigen brengt eerste Thanksgiving door zonder alcohol

Ze had veel dingen om dankbaar voor te zijn, maar haar nuchter zijn stond zeker bovenaan haar lijst tijdens Thanksgiving vorig jaar. Op Instagram sprak Chrissy haar dankbaarheid uit dat ze de vierde donderdag van november echt kon genieten met haar dierbaren en zonder de aanwezigheid van drank.

"De eerste keer dat ik ooit heb kunnen genieten van iedereen die aan het dineren was!!" ze zei. "Vroeger begon ik mijn Thanksgiving-voorbereiding met een shot café patron (COFFEE TEQUILA) en ik nam vrijwel elke paar uur een andere. Ik heb dit jaar niet eens cruciale receptfouten gemaakt! toot toet gaat de hoorn! hoe dan ook, ik hoop dat je een mooie vakantie hebt gehad. Dankbaar voor jou en je liefde."

2 Chrissy Teigen viert dat ze zes maanden nuchter is

Ter herdenking van haar zesde maand dat ze nuchter was, deelde Chrissy met haar Instagram-volgers wat er in haar is veranderd sinds ze begin 2021 aan haar herstel begon.

"6 maanden geen alcohol! Eerlijk gezegd is het een beetje klote om het te zeggen, want hoewel ik er nu nooit naar hunkert, is de tijd niet echt voorbij gevlogen haha. Ik zal waarschijnlijk niet opgewonden zijn tot een grotere mijlpaal zoals bij leassst [sic] 5 jaar, en soms weet ik niet eens of ik noodzakelijkerwijs nooit meer zal drinken?" zei ze.

"Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat ik aan het doen ben, maar ik weet wel een paar dingen: ik heb nu eindeloze energie, veel minder angst (geen benzo's meer!) en ik ben gelukkiger en meer aanwezig dan ooit. Het is best cool, "voegde ze eraan toe. Destijds zei de Bring the Funny-jury dat ze niet kon wachten om haar "volledige lichaam te resetten" na een jaar en om haar doelen en dromen voor de toekomst opnieuw te evalueren. "Laten we gaan!" riep ze uit.

1 Chrissy Teigen markeert één jaar nuchterheid

In juli vierde Chrissy Teigen een belangrijke mijlpaal toen ze eindelijk haar eerste jaar van nuchterheid markeerde. Op haar Instagram-pagina plaatste de tv-persoonlijkheid een lang bericht over haar wervelende reis om nuchter te worden."Geen druppel alcohol in 365 dagen! Ik mis me soms sullig en zorgeloos te voelen, maar om eerlijk te zijn tegen het einde gaf het toch niet dat leuke gevoel meer [sic]. Ik dronk om een einde te maken aan de gekke angst die later meestal verdween weg als ik - snap dit - stop met drinken! zucht, "begon ze.

"Hoe dan ook, ik voel me heel goed. Soms raak ik echt gefrustreerd als ik terugkijk op dagen die ik me veel beter zou moeten herinneren dan ik nu doe vanwege alcohol", gaf ze toe. "Zoals toen ik café-patron dronk en in slaap viel terwijl een Outback Steakhouse-kok me (mijn vrienden) leerde hoe ik bij mij thuis een bloeiende ui kon maken. Ik wou dat ik daarvoor wakker was. Ik wou dat ik me echt een prijsuitreiking herinnerde lol. Er zijn foto's van grote momenten in het leven waar mijn ogen er gewoon uitzagen… verdwenen. Sommige zijn van echte werkshoots, andere gewoon stranddagen met het gezin."

Hoewel ze niet met zekerheid kon zeggen of ze nooit meer alcohol zal drinken, weet Chrissy wel dat ze nooit meer terug wil naar haar oude gewoonten."En voor nu is geen enkele de beste. Ik laat de slechte dromen naar boven komen en probeer ze in therapie op te lossen, zonder drank," zei ze. "Gebeden voor een bloeiende ui opnieuw, @outback ???"

Aanbevolen: