Wat fans zeggen over de ongemakkelijke kus van Selena Gomez en Cara Delevingne in alleen moorden in het gebouw

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over de ongemakkelijke kus van Selena Gomez en Cara Delevingne in alleen moorden in het gebouw
Wat fans zeggen over de ongemakkelijke kus van Selena Gomez en Cara Delevingne in alleen moorden in het gebouw
Anonim

Tijdens haar indrukwekkende carrière had Selena Gomez om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. Of het nu voor haar werk als actrice was of voor haar persoonlijke relaties, Gomez heeft altijd een manier gehad om berichtgeving te krijgen. Zo is het leven voor de ultraberoemde.

Op Hulu speelt Selena Gomez momenteel de hoofdrol in Only Murders in the Building. De show was tot nu toe fenomenaal, maar een moment tussen Selena Gomez en Cara Delevingne uit seizoen twee laat mensen praten om alle verkeerde redenen.

Laten we eens kijken naar wat mensen zeggen over de scène in kwestie.

Selena Gomez doet het goed in Hollywood

Sinds haar kindertijd is Selena Gomez bezig met een succesvolle carrière in Hollywood. Op dit moment is ze een grote superster en is ze in staat geweest haar naamsbekendheid binnen de branche te vergroten.

Als jong kind begon ze aan Barney & Friends als Gianna, en dit duurde 13 afleveringen. In de jaren 2000 ging ze echt van de grond door Alex Russo te spelen in Wizards of Waverly Place. Van daaruit zou ze andere Disney Channel-crossovers hebben en zou ze geweldig televisiewerk gaan doen in andere shows.

In de filmwereld debuteerde ze in 2003 in Spy Kids 3-D: Game Over, en ze zou in een aantal andere films verschijnen. Enkele van haar opmerkelijke kredieten zijn Another Cinderella Story, Horton Hears a Who, The Muppets en de franchise van Hotel Transylvania.

Haar acteren was buitengewoon indrukwekkend en ze heeft zelfs veel succes gehad op het gebied van muziek. Tot nu toe heeft Gomez bijna 7 miljoen platen verkocht en ze heeft 22 miljoen singles over de hele wereld verkocht. Indrukwekkend, ze heeft ook acht nummers in de top 10 van de Billboard Hot 100 gehad.

In de afgelopen jaren maakte ze een grote plons op televisie met een Hulu-show waar mensen niet over kunnen praten.

Ze is geweldig in 'Only Murders In The Building'

In 2021 ontketende Hulu Only Murders in the Building, waarmee Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short begonnen. De show kreeg lovende recensies en in een mum van tijd liet het het publiek zien dat het streamingplatform kwaliteitsentertainment bood.

Seizoen één van de show heeft een 100% met critici op Rotten Tomatoes, en het heeft een 93% met publiek. Dit is ongelooflijk veel bijval voor een enkele serie om te genereren, en het laat maar weer eens zien hoe uitzonderlijk het is.

Sarah Knight Adamson had veel lof voor het eerste seizoen van de show en zei: "De serie heeft voor elk wat wils: thema's als eenzaamheid, vriendschap en humor. Ik hou van generatiescripts, en deze is perfect."

Dankzij het feit dat het eerste seizoen van Only Murders in the Building een enorm succes was, verspilde Hulu geen tijd aan de aankondiging van een tweede seizoen. Fans waren ongelooflijk opgewonden om het volgende hoofdstuk in het verhaal te zien, en zelfs de cast leek opgewonden om weer aan het werk te gaan als hun personages.

Mensen hebben veel goede dingen te zeggen over seizoen twee, maar een moment tussen Gomez en co-ster, Cara Delevingne, heeft de krantenkoppen gehaald om de verkeerde redenen.

De ongemakkelijke kus tussen Gomez en Delevingne

In een aflevering kussen Gomez en Delevingne's karakter, wat niet zo'n groot probleem is. De reden waarom dit de krantenkoppen ha alt, is dat de kus er extreem ongemakkelijk uitziet en helemaal niet goed vertaalde naar het kleine scherm.

Fans verspilden geen tijd aan het uiten van hun gedachten, en ze gingen hard op het toneel.

"Bruh ik heb net OnlyMudersInTheBuilding gekeken en waarom is die kus zo ongemakkelijk. Selena stond daar gewoon en weigerde haar mond te openen terwijl Cara haar probeerde te verslinden ", schreef een gebruiker.

Een andere gebruiker vertelde hoe ongemakkelijk het was.

"Waarom was die kus tussen Selena en Cara zo ongemakkelijk? Was het opzettelijk", vroegen ze.

Ondanks de onhandigheid die fans voelden, had Delevingne een goede tijd.

"Het was gewoon leuk. Zou iemand in de wereld Selena niet willen kussen? Het was gewoon hysterisch. Het is gewoon een van die dingen, vooral als je iemand zo goed kent, het is het comfort en je hebt plezier ermee, "zei ze.

De actrice deelde ook haar enthousiasme voor het toevoegen van wat representatie op het kleine scherm.

"Voor mij betekende het zo veel voor mij dat ik een queer-rol kon spelen, en [Selena] wist dat. Om dat te vertegenwoordigen was echt opwindend, "voegde ze eraan toe.

De kus was voor velen ongemakkelijk, maar dit had weinig invloed op hoeveel mensen van seizoen twee van de show houden.

Aanbevolen: