Dit is hoe het vermogen van Brad Pitt veranderde na zijn scheiding met Angelina Jolie

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het vermogen van Brad Pitt veranderde na zijn scheiding met Angelina Jolie
Dit is hoe het vermogen van Brad Pitt veranderde na zijn scheiding met Angelina Jolie
Anonim

De wereld kent Brad Pitt als een van de beroemdste (en mooiste) filmsterren aller tijden, en de man heeft het vermogen om te evenaren. Een lijst van zijn meest winstgevende rollen onthult dat Pitts films vaak meer dan $ 300 miljoen opbrengen aan de kassa, en zijn cv spreekt voor zich - Pitt speelde in blockbusters zoals Troy, World War Z, Once Upon a Time in Hollywood, de Ocean's 11-trilogie en Fight Club. Als gevolg hiervan wordt het vermogen van deze leidende man geschat op ongeveer $ 300 miljoen, waardoor hij een van de rijkste filmsterren ter wereld is.

En toch was het op de set van meneer en mevrouw Smith dat het persoonlijke leven van Brad Pitt (en het daaropvolgende vermogen) drastisch veranderde, waardoor hij nog beroemder werd dan zijn lijst met filmprestaties. Pitt ontmoette Angelina Jolie op de set van de actiekomediefilm uit 2004, terwijl hij nog steeds getrouwd was met Jennifer Aniston Hij en Aniston gingen in januari 2005 uit elkaar en in maart van het volgende jaar kondigde Jolie aan dat ze en Pitt verwachtten een baby. Hoewel Pitt en Jolie tijdens het filmen van meneer en mevrouw Smith ontkenden iets verkeerd te hebben gedaan, gaf Jolie later toe dat de twee verliefd werden op de filmset.

Brangelina werd al snel een van de beroemdste koppels in Hollywood en trouwde in 2014 na een relatie van 9 jaar. De twee kregen samen drie biologische kinderen en werden adoptieouders van nog drie kinderen. Maar het lijkt erop dat niet alles perfect was voor het sprookjespaar. In 2016 vroeg Jolie een scheiding aan en onthulde onlangs dat ze vreesde voor het leven van haar kinderen terwijl ze bij Pitt was. De twee zijn sindsdien verstrikt geraakt in langdurige en dure echtscheidingsprocedures die geen tekenen van vertraging vertonen.

Laten we eens kijken hoe het vermogen van Pitt is beïnvloed door de complicaties van zijn persoonlijke leven.

6 Hun echtscheidingsprocedure kan nog zes jaar duren

angelina-jolie-brad-pitt
angelina-jolie-brad-pitt

Angelina Jolie heeft op 19 september 2016 de echtscheiding van Pitt aangevraagd en sindsdien zijn de twee verwikkeld in een juridische strijd. De wereld keek toe hoe Pitt werd beschuldigd van kindermishandeling, vocht in een voogdijgevecht en publiekelijk ruzie maakte over kinderbijslag. En dat was alleen in het eerste jaar. De dure echtscheidingsprocedure loopt nu 5 jaar en kan nog zeker 6 jaar duren. De scheiding wordt al beschouwd als een van de duurste echtscheidingen in de geschiedenis van Hollywood, wat het vermogen van Pitt aanzienlijk zou kunnen beïnvloeden.

5 Pitt moet alimentatie betalen

Pitt heeft al miljoenen aan kinderbijslag betaald, en sommige rapporten suggereren dat Jolie elk jaar $ 250.000 voor elk kind heeft gevraagd, wat neerkomt op minstens $ 1,5 miljoen aan kinderbijslag per jaar. Pitt en Jolie zijn de biologische ouders van de tweeling Vivienne en Knox en dochter Shiloh, en de adoptieouders van Maddox, Pax en Zahara.

4 Advocaten en privérechters zijn duur

Het ex-echtpaar heeft gebruik gemaakt van de diensten van een privérechter, wat tot $ 10.000 per dag kan kosten, met een aanbetaling van $ 50.000 vooraf. Er zijn ook extra kosten voor het controleren van juridisch papierwerk. Tot nu toe wordt geschat dat Pitt en Jolie minstens $ 500, 00 hebben uitgegeven aan privéjuryleden. Het echtpaar heeft ook dure advocaten, deskundigen op het gebied van geestelijke gezondheid en accountants ingehuurd, waardoor de echtscheidingskosten erg snel oplopen. Tot dusver hebben Pitt en Jolie naar verluidt meer dan $ 1 miljoen uitgegeven tijdens hun juridische procedures.

3 Jolie en Pitt bezaten veel gedeelde activa

Het ex-echtpaar bezat samen meerdere luxe eigendommen, waaronder een wijnmakerij genaamd Chateau Miraval die ze momenteel delen, maar hun meest waardevolle activa zouden waarschijnlijk hun filmroy alty's zijn."Als de film tijdens het huwelijk is gemaakt, was het huwelijksvermogen en zal het in het geval van Californië 50-50 worden gedeeld", zegt echtscheidingsadvocaat Raoul Felder. Dit omvat films waarin de twee supersterren niet acteerden, maar die ze produceerden en/of regisseerden.

2 De taxatie van het landgoed vereist een heel ander proces

Brad Pitt's meerdere eigendommen tellen mee voor een derde van zijn vermogen - hij heeft naar verluidt een onroerendgoedportefeuille van $ 100 miljoen, inclusief een jacht. De stellen hadden ook allebei onroerend goed voor hun huwelijk en kochten samen onroerend goed tijdens hun relatie. Volgens echtscheidingsadvocaat Raoul Felder vereisen taxaties van onroerend goed een heel ander proces, wat duurdere juridische procedures met zich meebrengt.

1 Brad Pitt zal niet veel geld verliezen na de echtscheidingsprocedure

Hoewel Brad Pitt en Angelina Jolie miljoenen hebben uitgegeven aan rechtszaken, lijkt het erop dat hun vermogen aangeeft dat ze het geld hebben om hun geschil voort te zetten. Het ex-koppel had een gecombineerd vermogen van bijna $ 500 miljoen, en Jolie is bijna $ 120 miljoen waard. Pitt heeft ook meerdere spraakmakende projecten op stapel staan. Hoewel de echtscheidingsprocedure buitensporig duur zou zijn voor een gewone burger, bedragen de totale kosten uiteindelijk minder dan 1 procent van het vermogen van Pitt. Zijn vermogen kan in de toekomst ook blijven toenemen, afhankelijk van het soort projecten en zakelijke deals waarbij hij betrokken is.

Vanaf najaar 2021 loopt de dure echtscheidingsprocedure nog. Jolie won onlangs de volledige voogdij over de zes kinderen van het ex-echtpaar.

Aanbevolen: