Waarom Chris Pratt terugkeert naar tv op Amazon's The Terminal List

Inhoudsopgave:

Waarom Chris Pratt terugkeert naar tv op Amazon's The Terminal List
Waarom Chris Pratt terugkeert naar tv op Amazon's The Terminal List
Anonim

Chris Pratt is momenteel een van de grootste sterren op aarde. Van zijn bescheiden begin met optreden als stripper (vraag je je af hoeveel geld Mr. Pratt verdiende als danser? Klik om erachter te komen), voordat hij beroemd werd op het kleine scherm als Andy Dwyer op Parks and Recreation, tot zijn casting binnen de MCU-moloch als Star Lord is Pratt een van de meest herkenbare gezichten op het grote scherm en een franchise-superster geworden. Natuurlijk is Pratt niet verder dan de incidentele controverse, zoals zijn associatie met de Hillsong Church (die hij heeft ontkend) en zelfs de buitengewone komiek Brendan Schaub die Pratt bekritiseert voor opmerkingen die zijn gemaakt na het bekijken van het hoofdevenement van UFC 276.

Ondanks de eerder genoemde hobbels in de weg, heeft de man de top van de entertainmentberg bereikt, terwijl hij ook getrouwd is en kinderen heeft (met zijn vrouw Katherine Schwarzenegger. Wie is zij? Klik en ontdek). Dus waarom heeft de Guardians of the Galaxy-ster dan besloten om terug te gaan naar het kleine scherm? Waarom vraag je dat aan mij? Klopt, ik heb dit geschreven. Sorry daarvoor. Laten we dit werk doen, mensen.

6 Pratts doorbraakrol was op parken en recreatie

Pratts eerste tv-uitstapjes waren te zien in shows als The Huntress, Harold Abbott in de serie Everwood en een vaste rol in The O. C. Het was echter zijn casting voor de succesvolle sitcom Parks and Recreation uit 2009 die de doorbraakrol van de Jurassic World-ster was. Hoewel zijn gedrag tijdens de show ernstig verkeerd was, was zijn casting op de show ongetwijfeld een van de factoren die de serie tot een hit maakten. Leuk weetje: Parks and Recreation was oorspronkelijk bedoeld als een spin-off van The Office.

5 Pratt stapte met succes over naar het grote scherm na het verlaten van de show

Laten we eerlijk zijn, als het gaat om het succes van acteurs die overstappen van klein naar groot scherm, is het percentage niet zo hoog. Chris Pratt was echter een van de gelukkige acteurs die erin slaagde groot te worden op het grote scherm. Om eerlijk te zijn, was Pratt al een tijdje heen en weer aan het stuiteren van tv naar film, maar het was pas bij zijn casting als Star Lord dat hij echt succes op film zou zien (dat is zacht uitgedrukt zoals het Marvel Cinematic Universe is, nou ja, het Marvel Cinematic Universe).

4 Pratt is klaar om nog een grote franchise aan zijn werklijst toe te voegen

Een rol in een grote franchise krijgen is zeldzaam genoeg voor een acteur. Sommigen zullen misschien nooit zo'n carrièremijlpaal bereiken. In het geval van Pratt is The Lego Movie-ster er echter in geslaagd om zichzelf te vinden in de eerder genoemde MCU, de Jurassic-franchise en binnenkort een geliefde videogamefranchise Super Mario. Pratt gaat zijn stem lenen aan de Italiaanse superloodgieter uit Brooklyn in een nog te verschijnen geanimeerde Mario-film. It's-A-Pratt, Mario (is dat geland? Ik voel dat het is geland).

3 De terminallijst is Pratts terugkeer naar tv

In een beweging die meestal het einde betekent van de filmcarrière van een acteur, heeft Pratt besloten terug te keren naar het kleine scherm, zij het op het enorme Amazon Prime Video-streamingplatform. Pratt schittert in de nieuwe Prime militaire serie The Terminal List als James Reece, een Navy SEAL-teamleider die verstrikt is in een diepe samenzwering. Dit is nauwelijks onbekend terrein voor Pratt, aangezien de ster van Passengers ooit te zien was in de militaire film Zero Dark Thirty. De show zelf is gebaseerd op een roman van voormalig Navy SEAL Jack Carr, die een sluipschutter was voordat hij de Barrett M82 in de kast plaatste en een pen oppakte… of laptop, denk ik. Hoewel de streaming-serie niet de beste recensies van critici heeft ontvangen, is de show niettemin een bonafide succes, met speculatie dat een tweede seizoen niet uitgesloten is. Dus, verheug je, fans. Je krijgt je Navy SEAL-Pratt-fix snel genoeg.

2 Pratt is ook de uitvoerend producent van de terminallijst

Oh, de rol van uitvoerend producent. Je kent die baan, toch? Dat is het werk dat garant staat voor creatieve controle over het project. Met dat in gedachten is het geen wonder waarom veel acteurs de bovengenoemde positie innemen. Chris Pratt is geen uitzondering, hij meldt zich aan als uitvoerend producent voor The Terminal List, wat hem creatieve controle over het project geeft.

1 Zijn terugkeer naar tv heeft hem tot de best betaalde tv-acteur gemaakt

Nu de serie van Pratt wordt opgepikt door Amazon, wordt de acteur met zijn terugkeer op tv de best betaalde acteur op het kleine scherm, met een salaris van $ 1,4 miljoen per aflevering. Pratt heeft ook laten weten dat hij het grootste respect heeft voor de mannen en vrouwen die hebben gediend en blijven dienen in het leger, waardoor deze terugkeer naar het militaire genre bijna een dankwoord lijkt aan de mensen van de militaire dienst of zelfs een passieproject. Volgens cinemablend.com zou Pratt tijdens een interview over de serie hetzelfde zeggen: "Ik heb affiniteit met de Navy SEAL-gemeenschap en met de Spec Ops-gemeenschap. Na een Navy SEAL te hebben gespeeld in Zero Dark Thirty en vervolgens heel close te worden met de man die ik daarop had geschaduwd, die nu een associate producer is op The Terminal List, Jared Shaw, die Boozer speelt … het voelde gewoon goed. Hij had toegang tot het boek, ik las het boek, ik hield van het personage, ik hield van het feit dat het in Californië is opgenomen. In Zuid-Californië, dat is dicht bij huis. Ik wist dat hij en ik het samen zouden kunnen doen, en dat was iets. We waren op zoek naar een project om samen te doen. Dus we kozen ervoor, we brachten het naar Amazon, ze waren aan boord, en van daaruit een kans om samen te werken met mijn beste vriend om deze baldadige slechte moeder te portretteren, het was net als win-win."

Aanbevolen: