Dit is waarom fans denken dat Arizona in seizoen 18 terugkeert naar 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Arizona in seizoen 18 terugkeert naar 'Grey's Anatomy
Dit is waarom fans denken dat Arizona in seizoen 18 terugkeert naar 'Grey's Anatomy
Anonim

Wanneer Grey's Anatomy in september in première gaat, zullen fans die de serie sinds de eerste dag hebben gevolgd, afstemmen op het 18e seizoen. Achttien seizoenen is nogal wat voor een televisieserie, en trouwe fans tellen de dagen af tot de geliefde show terugkeert.

Er is nu een gevoel van nostalgie als je denkt aan de stagiaires toen ze bij Seattle Grace begonnen te werken. Als je enkele van de eerste afleveringen van Grey's Anatomy opnieuw bekijkt, voelt het alsof er bijna niemand meer is, de zalen van wat Seattle Grace was - nu Gray Sloan Memorial - zijn gevuld met nieuwe gezichten en herinneringen aan degenen die niet langer loop ze.

Een paar van die gezichten vanaf de eerste dag sieren Gray Sloan nog steeds, van wie er één het grootste deel van vorig seizoen in coma lag vanwege COVID-19. In die comateuze toestand werd ze begroet met bezoeken van enkele fanfavorieten. Van Derek Shepherd tot Mark Sloan, fans brachten de meeste van die afleveringen in tranen door.

Natuurlijk waren er ook andere personages die fans hoopten terug te zien. Sommigen waren overleden en sommigen wier verhaallijnen hen weghaalden uit Seattle. Een van die personages is Arizona Robbins.

Grey's fans snakken naar de terugkeer van Robbins, en ze zijn er heel luidruchtig over op sociale media. Dit is waarom ze hopen dat ze dit komende seizoen terug zal zijn bij Gray Sloan.

9 Arizona Robbins is nog steeds springlevend

Gelukkig bestaat de kans voor Arizona om terug te keren binnen de muren van het Gray Sloan Memorial Hospital. Nu Meredith herstellende is van COVID, zijn de comateuze droomscènes niets meer dan een dierbare herinnering. Aangezien Robbins nog leeft en haar verhaallijn haar net naar een nieuwe stad bracht, is er hoop op een terugkeer aan de horizon!

8 Vorig seizoen bracht een aantal favoriete personages terug

Naast die strandtaferelen met onze geliefde overleden personages, zagen we mensen als een personage dat op dezelfde manier was vertrokken als Arizona Robbins. Hoewel de terugkeer van dat personage geen terugkeer naar Gray Sloan betekende, gaf het kijkers wel een kijkje in het leven van April na haar vertrek uit het ziekenhuis.

Zelfs als Robbins niet terugkeert naar Gray Sloan, zou het geweldig zijn om te zien waar haar leven nu is. Fans kunnen personages Robbins zien bezoeken, met haar moeten overleggen over een moeilijke zaak, of in een wanhopig pleidooi om haar terug te brengen met de recente veranderingen in Seattle.

7 Ze maakt de kleine mensen blij

Eerlijk gezegd was er geen betere kinderarts dan Arizona. Haar sprankelende persoonlijkheid zorgde ervoor dat de kinderen zich meteen op hun gemak voelden bij haar, terwijl haar medeleven en aandacht voor detail haar de meest ongelooflijke dokter voor de kleine mensen maakten.

In de aflevering met een schutter in het ziekenhuis kwam haar liefde voor kinderen volledig tot uiting terwijl ze er alles aan deed om hen te beschermen. Er is nog een mooi moment, een van de vele, waarop ze de moeder van een kind helpt bij een 'slechte droom'-routine waardoor de jongen zich veilig en op zijn gemak voelt.

Ze hielp de kinderen niet om zich goed te voelen, ze hielp hun families ook. Fans zouden haar medeleven graag weer op Grey's zien.

6 Sommige fans willen meer Calzona

Natuurlijk kende de relatie tussen Arizona en Callie veel ups en downs. Als koppel, en als individuen, hebben Callie en Arizona veel meegemaakt -- en het was niet allemaal helder en glanzend. Sommige van hun momenten samen en de situaties die ze elkaar doormaakten waren ronduit verschrikkelijk.

Dat gezegd hebbende, fans missen Calzona en sommigen hopen nog steeds dat de twee een solide basis hebben gevonden om het opnieuw te proberen. Misschien zou een nieuwe start in een nieuwe stad het paar goed doen, misschien toont een blik op Robbins' leven in de toekomst een gezondere relatie voor de twee.

5 Fans willen weten wat de toekomst biedt voor Robbins

Zelfs als Robbins' weg haar niet terugbracht naar Seattle, zouden fans graag willen weten hoe haar huidige situatie eruitziet. Is het gezin herenigd? Zijn Arizona en Callie de beste co-ouders ter wereld geworden? Hebben ze hun romance nog een kans gegeven? Wat doet Arizona nu? In welk ziekenhuis werkt ze en op welke kleine mensenlevens heeft ze invloed?

4 Ze was een geweldige mentor voor iedereen

Robbins was niet alleen een geweldige dokter voor haar patiënten, maar ze was ook een geweldige mentor voor de andere artsen, verpleegsters, stagiaires en iedereen die haar pad kruiste bij Gray Sloan.

Ze wilde dat de mensen om haar heen hun best deden, niet alleen voor hun patiënten, maar ook voor zichzelf. Ze moedigde de mensen om haar heen aan om te zijn wat ze bedoeld waren te zijn, hard te werken om hun dromen te volgen en niet op te geven als het moeilijk werd.

Fans willen om vele redenen meer Robbins, maar haar medeleven en de band die ze met de andere personages heeft gevormd, is groot. Haar aanwezigheid wordt op zoveel manieren gemist.

3 Arizona maakte de show beter

Of het nu een mix is van haar sprankelende persoonlijkheid en de manier waarop sommige van haar citaten tot de meest memorabele van de serie behoren, Robbins bracht gewoon een gevoel van iets speciaals in de serie. Fans keken ernaar uit om haar te zien glimlachen en haar opbeurende manier van praten met iedereen te horen.

Hoewel haar personage een aantal ongelooflijk donkere momenten heeft meegemaakt, herstelde ze zich en maakte ze haar nieuwe manier van leven logisch. Het is inspirerend om te zien hoe iemand zichzelf opha alt uit hun meest hartverscheurende moment en er beter van wordt, Arizona was de belichaming van dat personage - ze vocht door de duisternis om het licht weer te vinden.

2 Haar motiverende toespraken zijn geweldig

Hoewel Robbins zeker ook donkere tijden had, tijden waarin ze zich niet de motiverende en opbeurende vrouw voelde die iedereen haar zo vaak zag als -- ze had altijd positiviteit om te delen met de mensen om haar heen.

Deze interactie met een patiënt is een opvallend moment voor Grey's fans. Ze doet iets dat zichzelf kwetsbaar maakt om dit kind te helpen dat bang is om ook kwetsbaar te zijn. Ze bracht zichzelf in een situatie die ongemakkelijk en beangstigend was om iemand anders te helpen die zich ook zo voelde.

1 Haar verhaallijn voelt onvoltooid

Hoewel de reden waarom Arizona de serie verliet logisch is, voelt haar verhaal nog steeds niet af. Ze wilde goed doen voor haar dochter, en dat is de ware hoop van elke ouder -- maar fans willen weten wat er daarna gebeurde? Haar vertrek uit de serie was een schok voor fans en velen zijn klaar om een glimp op te vangen van wat Robbins nu doet, om te weten dat ze uiteindelijk in orde is gekomen.

En toen… was er deze foto. De actrice achter Arizona Robbins plaatste een foto van zichzelf op Instagram met een shirt uit New York City. De laatste keer dat we Arizona zagen, ging ze naar New York City. Fans sprongen hier meteen op en gebruiken het als bewijs dat Arizona mogelijk terugkeert naar Grey's Anatomy.

Aanbevolen: