Is Chris Pratt zojuist de best betaalde acteur van tv geworden voor 'The Terminal List'?

Inhoudsopgave:

Is Chris Pratt zojuist de best betaalde acteur van tv geworden voor 'The Terminal List'?
Is Chris Pratt zojuist de best betaalde acteur van tv geworden voor 'The Terminal List'?
Anonim

Afspreken met fans in Hollywood helpt een artiest een ster te worden, en zodra iemand de aantrekkingskracht van de massa wint, gaan ze naar de races.

Chris Pratt was in staat om zijn uitzonderlijke komische timing en sympathieke persoonlijkheid te gebruiken om met fans over te komen, en op dit moment is hij een grote ster die in hitshows is geweest en enorme blockbuster-hits op het grote scherm heeft geleid.

Onlangs werd aangekondigd dat Pratt terugkeerde naar het kleine scherm, en de hoeveelheid geld die hij krijgt, plaatst hem in een klasse apart. Laten we eens kijken hoeveel hij verdient voor The Terminal List.

Chris Pratt is een enorm succes geweest

In dit stadium van zijn Hollywood-reis is Chris Pratt al jaren een ster en heeft hij zowel op het grote als op het kleine scherm kunnen gedijen. Pratt kwam uit een bescheiden begin en werd eigenlijk uit het niets ontdekt, maar toen hij eenmaal de kans kreeg om te schitteren, zorgde hij ervoor dat er grote dingen gebeuren.

In 2002 begon Pratt zijn tijd op Everwood en hij zou tot 2006 in de show blijven. Dit was zijn eerste kennismaking met mainstream succes, en vanaf daar zou de acteur ervoor zorgen dat zijn opwaartse trend in amusement. Films als Wanted en Bride Wars waren een mooie opsteker en in 2009 kreeg de ster een rol die zijn carrière ten goede zou veranderen.

Van 2009 tot 2015 speelde Chris Pratt als Andy Dwyer in Parks and Recreation, en deze rol bracht hem in een mum van tijd van een opmerkelijke artiest tot een echte ster. De serie had misschien niet het sterkste eerste seizoen, maar toen het eenmaal echt op gang kwam, veranderde het in een van de meest populaire shows op de hele televisie.

Vanaf dat moment zou Pratt een nog grotere ster worden, en zoals het er nu uitziet, is hij het gezicht van twee enorme franchises op het grote scherm.

Hij verankert momenteel twee filmfranchises

In 2014 bereikte Guardians of the Galaxy zijn weg naar de bioscoop, en hoewel sommige mensen sceptisch waren over de rag-tag-outfit die in de MCU paste, eindigde de film met grote zaken terwijl hij de MCU een broodnodige helden team. Pratt werd gecast als Star-Lord in de film en hij was een perfecte keuze voor het personage.

In totaal is de acteur verschenen in 4 verschillende MCU-films, en hij is gepland om te verschijnen in zowel Thor: Love and Thunder als in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Beide films zijn klaar om een munt te slaan aan de kassa.

In 2015, slechts een jaar nadat Guardians een groot succes werd, speelde Pratt in Jurassic World, een andere kolossale hit die een franchise voortbracht. Er zijn tot nu toe twee films in de franchise geweest en elk heeft meer dan $ 1 miljard opgebracht. Een derde film, Jurassic World: Dominion, staat gepland voor een release in 2022.

Het spreekt voor zich dat Pratt de hele weg naar de bank heeft gelachen sinds hij een grote ster werd, maar recentelijk brak het nieuws dat de acteur officieel de best betaalde acteur op televisie zal worden met zijn volgende project.

Hij zal $ 1,4 miljoen verdienen per aflevering van 'The Terminal List'

The Terminal List, die op Amazon Prime zal verschijnen, zal vanaf nu begin 2022 debuteren, en er is gemeld dat Chris Pratt in de show zal schitteren naast namen als Taylor Kitsch en Constance Wu. De show heeft veel potentieel en Amazon spaart kosten noch moeite voor de serie.

Volgens Daily Mail zal Pratt de best betaalde acteur op televisie zijn dankzij de show die hem maar liefst 1,4 miljoen dollar per aflevering oplevert. Dit komt zelden voor, omdat de meeste shows de neiging hebben om op succes te wachten voordat ze enorme contracten uitdelen, maar Pratt speelde al in twee hitshows en heeft veel naamwaarde.

Gebaseerd op de roman met dezelfde naam, is een ander ding waar deze show voor gaat, dat het al een ingebouwde groep fans heeft dankzij een succes in de pagina's. Er wordt ook gekeken naar het aanboren van de veteranenmarkt.

Onnodig te zeggen dat er veel zal zijn om waar te maken wanneer The Terminal List zijn weg vindt naar Amazon Prime. Als het een hit is, zal niemand een oogje dichtknijpen. Als het echter mislukt, ziet dat prijskaartje van $ 1,4 miljoen er niet zo goed uit.

Aanbevolen: