Hier is waarom Elizabeth Olsen niet terugkeert naar WandaVision

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Elizabeth Olsen niet terugkeert naar WandaVision
Hier is waarom Elizabeth Olsen niet terugkeert naar WandaVision
Anonim

Elizabeth Olsen beleeft enkele van de grootste successen in de entertainmentindustrie, voornamelijk dankzij haar rol in het Marvel Cinematic Universe.

Olsen, die ooit haar echte achternaam wilde laten vallen, is zeker blij dat ze dat niet deed nadat ze een van de meest prominente namen in Hollywood was geworden. Nadat ze in de aftiteling van Captain America: The Winter Soldier was verschenen, nam Elizabeth in 2015 de rol van Scarlet Witch in Age Of Ultron op zich.

De actrice heeft haar rol uitgebreid naar de Disney+-serie, WandaVision, die een behoorlijke hit is geworden onder MCU-fans. Ondanks het succes lijkt het erop dat Olsen haar rol niet voor een tweede seizoen zal herhalen, en dit is waarom!

WandaVision Niet meer?

Fans maakten in 2014 voor het eerst kennis met Elizabeth Olsen in de MCU toen ze in de aftiteling van Captain America verscheen. Gelukkig voor de kijkers keerde Olsen terug voor Avengers in 2015, waar Wanda Mixomoff en Scarlet Witch tot leven kwamen op het scherm.

Elizabeth speelt de rol sindsdien en verscheen in een handvol Marvel-films, waaronder Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Endgame.

Na haar succes op het grote scherm werd Olsen gecast als Maximoff in de Disney+-serie WandaVision, waarin ze samen met Vision, gespeeld door Paul Bettany, verschijnt. Nou, na een zeer succesvol seizoen, lijkt het alsof Elizabeth Olsen niet terugkeert voor een tweede seizoen.

In een interview met Kaley Cuoco via Variety's special, Actors On Actors, informeerde Kaley of Elizabeth de rol van Wanda/Scarlet op zich nam voor het tweede seizoen van de show, wat Olsen ertoe bracht nogal droevig nieuws te brengen.

"Denk je dat je een tweede seizoen van WandaVision gaat maken?" vroeg Kaley. "Nee!" Elisabeth reageerde zonder aarzelen. De actrice bevestigde toen op dat moment dat ze niet alleen niet terugkeert, maar de show zelf ook niet!

"Oh nee. Ben je klaar?" vroeg Kaley. "Ja, het is zeker een beperkte serie," legde Elizabeth uit, waardoor het leek alsof het plan was voor een enkel seizoen, maar dat is het geval voor veel shows die een tijdje duren.

Kaley lachte het weg nadat hij had gezegd dat de Big Bang Theory ook bedoeld was als een "beperkte serie", maar de show duurde maar liefst 12 seizoenen!

"Nou, dat zeiden wij [Big Bang Theory cast] ook!" merkte Kaley op. Terwijl Elizabeth duidelijk maakte dat de show niet vooruitgaat, zei ze ook dat je nooit weet als het om Marvel gaat.

"Met Marvel kun je nooit nee zeggen!" Olsen zei, en ze is niet verkeerd! Hoewel dit misschien het einde is van WandaVision zoals we het kennen, zal het zeker niet het laatste zijn dat we van Elizabeth Olsen zullen zien.

De actrice zal verschijnen in de aankomende MCU-film, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, waar veel fans naar uitkijken na de dubbele push-back. Hoewel Covid-19 de productie mogelijk heeft stopgezet, zal de film in 2022 uitkomen en deel uitmaken van de vierde fase van MCU.

Aanbevolen: