Wakanda Forever: 5 dingen die zijn bevestigd en 5 geruchten waar fans enthousiast over zijn

Inhoudsopgave:

Wakanda Forever: 5 dingen die zijn bevestigd en 5 geruchten waar fans enthousiast over zijn
Wakanda Forever: 5 dingen die zijn bevestigd en 5 geruchten waar fans enthousiast over zijn
Anonim

Wakanda Forever zal in november in de bioscoop verschijnen en markeert het einde van fase 4 in de MCU. Helaas verloor de wereld Chadwick Boseman voordat het vervolg op de succesvolle Black Panther-productie begon, waardoor de aanstaande vervolgfilm zonder ster achterbleef. Wijlen Boseman, die een superster werd na staren als het titulaire personage (hier is een blik op het leven van de overleden acteur voordat hij de leider van Wakanda werd), zal door fans worden gemist en niet worden herschikt.

Ondanks het ongelukkige verlies is de MCU vooruitgegaan en is het verwachte vervolg nu nabij. De eerste trailer is verschenen en onthult veel smakelijke weetjes en beantwoordt een paar vragen die fans over de film hebben gesteld. Er zijn echter veel vragen die onbeantwoord blijven, waardoor verschillende geruchten over de film tot leven komen waarvan fans hopen dat ze waar zullen zijn. Laten we eens kijken naar wat Wakanda Forever ons tot nu toe heeft verteld, en welke wilde speculatie van fans uiteindelijk juist zou kunnen zijn.

10 Het debuut van Namor (bevestigd)

Namor McKenzie A. K. A. De Sub-Mariner is een personage waar fans al geruime tijd naar uitkijken. Het gerucht ging dat Marvel's eerste superheld en eerste mutant (in print, niet in het universum) zijn langverwachte debuut zou maken in het vervolg op Black Panther. Dit is natuurlijk waar gebleken, aangezien de koning van Atlantis zeer prominent in de trailer te zien was. Namor (gespeeld door Tenoch Huerta) brengt de Atlantische mutant in november tot leven.

9 Het debuut van Namora (bevestigd)

Namor debuteert niet alleen. De Sub-Mariner wordt gevolgd door de Atlantiërs van de MCU. Onder hen zal Namors nicht Namora ook haar debuut maken. De half-Atlantische-half-mutant wordt tot filmisch leven gebracht door Mabel Cadena. Fans krijgen dus een dubbele dosis van de Namor-stamboom.

8 Het debuut van Riri Williams (bevestigd)

Riri Williams A. K. A. Iron Heart maakt haar heroïsche debuut in Wakanda Forever. In de strips is Williams een 15-jarig MIT-technisch wonderkind dat Iron Man's pantser heeft ontworpen. Williams wordt dan een soort beschermeling van Tony Stark's vooruitgang. Hoewel Stark dood is in de MCU, is het de moeite waard om erop te wijzen dat hij ook dood was tijdens de introductie van Riri, als de AI van William's pantser.

7 Er komt een nieuwe Black Panther (bevestigd)

Met het overlijden van Chadwick Boseman en Disney die ervoor kozen om niet te herschikken, is de rol van Black Panther een mysterie. We weten echter zeker dat er een nieuwe Black Panther debuteert in de komende film. De trailer van de film heeft een scène onthuld waarin een schijnbaar vrouwelijk personage het beroemde vibraniumpantser heeft aangetrokken en hoewel Lego per ongeluk heeft onthuld dat Letitia Wright de nieuwe Black Panther is, is daar tot nu toe geen bevestiging van. Als Wright inderdaad de nieuwe Black Panther is, zou het stripboek accuraat zijn, aangezien Shuri kort de functie van BP overneemt. Dit is misschien geen verstandige zet, omdat veel fans willen dat de actrice wordt vervangen in het licht van haar anti-vax standpunten.

6 Wakanda Forever zal een Namor spin-off film opzetten (bevestigd)

Fans van Namor hebben de komende jaren veel om naar uit te kijken, aangezien de superheld in de toekomst in de MCU te zien zal zijn. In de film zullen fans het eerder genoemde debuut van de koning van Atlantis te zien krijgen. Verder zal het vervolg een solo Namor-uitje opzetten op een tijdstip TBD. Er is nog steeds geen woord over of een Disney+ een op Atlantis gebaseerde streamingshow zal toevoegen om de onderwaterwereld verder uit te werken.

5 Namor is de belangrijkste schurk (gerucht)

Wakanda Forever markeert niet alleen het einde van de huidige fase van de MCU, het zal ook, volgens het gerucht, Namor als de grote slechterik van de film bevatten. Dit is niet zo vergezocht als het lijkt, aangezien Namor vaak als schurk of antiheld in de strips te zien is geweest en in het verleden onder meer tegen The Fantastic Four vocht.

4 Het debuut van Kraven The Hunter

Aaron Taylor-Johnson zal de manen van de leeuw aantrekken als Kraven the Hunter. Dit zal natuurlijk plaatsvinden in een op zichzelf staande film uit 2023. Er gaan echter geruchten dat de Spider-Man-schurk in feite zijn debuut maakt in Wakanda Forever. Nog vreemder, de Kraven waarvan wordt beweerd dat hij in de film verschijnt, kan een geheel andere Wakandan-versie van het personage zijn.

3 Shuri zal de heerser van Wakanda worden (gerucht)

Zoals eerder vermeld, zijn er geruchten dat Shuri (Wright) de nieuwe Black Panther wordt. Als het echter waar blijkt te zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat het personage Wakanda zou regeren. Fans hebben daarentegen gespeculeerd dat als Shuri de nieuwe BP is, de troon daarmee gepaard zal gaan. Tijdens een interview met MTV News, toen hem werd gevraagd naar haar rol in de aankomende film, zei de Black Mirror-ster: Ik weet niet waar je het over hebt, maar op 11 november krijg je je ticket.”

2 Het debuut van Doctor Doom (Rumor)

Doctor Doom is een van de meest iconische schurken in het Marvel-universum en fans wachten al een tijdje op zijn komst in het MCU-landschap. Hoewel de meesten verwachten dat Doom zijn debuut zal maken in de aankomende Fantastic Four-film, gaan er geruchten dat de koning van Latveria in Wakanda Forever zou kunnen verschijnen. In de strips werd de oorlog tussen Wakanda en Atlantis georkestreerd door Doom, dus het ligt voor de hand dat hij verantwoordelijk zou kunnen zijn in de film.

1 Het debuut van Storm (gerucht)

De mutant die de elementen beheerst, zou haar debuut maken in de film. Als het waar is, zou Storm ook de eerste X-man zijn die debuteert in de MCU. De witharige mutant, die volgens geruchten gespeeld zou kunnen worden door Michaela Coel, is toevallig ook de ex-vrouw van Black Panther in de strips, wat haar een Wakandan-connectie geeft.

Aanbevolen: