Lil Nas X slaat de dubbele standaard terwijl fans enthousiast zijn over de met bloed doordrenkte skateboards van Tony Hawk

Inhoudsopgave:

Lil Nas X slaat de dubbele standaard terwijl fans enthousiast zijn over de met bloed doordrenkte skateboards van Tony Hawk
Lil Nas X slaat de dubbele standaard terwijl fans enthousiast zijn over de met bloed doordrenkte skateboards van Tony Hawk
Anonim

Hij spreekt zich uit over de dubbele moraal nadat sociale media zijn Satan Shoes, die een druppel menselijk bloed bevatte, dichtsloeg, maar op de een of andere manier werd Tony Hawks release van skateboards die bloed bevatten goed ontvangen.

Lil Nas X, een openlijk homoseksuele zwarte man, wil dat het publiek uitlegt waarom hij op sociale media werd gesleept voor deze schoenen met bloeddruppels, terwijl Tony Hawk, een heteroseksuele blanke man, zijn eigen bloed in skateboard kon injecteren verf en ontvang weinig tot geen pushback.

Er is in wezen geen verschil tussen de twee verdomde producten die werden verkocht.

Lil Nas X wil dat fans daar pauzeren en dat laten bezinken.

Lil Nas X schijnt een licht op discriminatie

Toen Lil Nas X zijn Satan Shoes uitbracht, waren ze vrijwel onmiddellijk uitverkocht. De schoenen bevatten een druppel menselijk bloed, wat bijdroeg aan de intrige, en de marketingcampagne bleek een enorm succes.

Dit kwam echter niet zonder een serieus slechte pers.

Lil Nas X werd op sociale media gesleept en bekritiseerd vanwege zijn gebruik van menselijk bloed in dit product. Het schelden was te wreed om te herhalen, en veel mensen waren in de war over de controversiële bloederige functie die het unieke element aan deze schoenen verleende.

Hij voelde absoluut de hitte, terwijl de tegenreactie vanuit elke hoek op hem afkwam, en veel critici kwamen naar de oppervlakte om het gebruik van bloed en de satanische verwijzingen aan te vallen. Haters haatten absoluut luid.

Toch, toen Tony Hawk een video plaatste van een bloedflacon die uit zijn arm werd gehaald en in zijn skateboardverf werd gemengd, leken fans enthousiast over het concept en er was geen media-razernij om te suggereren dat iemand op enigerlei wijze werd afgeschrikt.

Lil Nas X roept de feiten op

Lil Nas X zal niet werkeloos toekijken terwijl deze dubbele standaard zich blijft ontvouwen. Hij heeft het onderwerp op sociale media opgeblazen door een subtiele prik te plaatsen in de echte, onderliggende kwestie die tot op heden onuitgesproken is gebleven.

Nadat hij Tony Hawk een op bloed gebaseerd product had zien positioneren en zich realiseerde dat hij ongeschonden bleef van terugslag en trashtalk, heeft Lil Nas X het echte probleem vastgesteld dat zijn critici dwarszat, en hij roept ze eruit.

Door te suggereren dat zijn haters "om een andere reden boos" waren, vestigt Lil Nas X de aandacht op het feit dat hij werd uitgekozen vanwege zijn seksuele geaardheid en op basis van zijn huidskleur.

De positie die hij heeft ingenomen, heeft fans echt op de hoogte gebracht en dwingt hen om hun standpunt onder de loep te nemen.

Als een hetero blanke man een met bloed doordrenkt skateboard kan vrijgeven dat goed wordt ontvangen, blijft de vraag…. waarom was het zo'n groot probleem met de homoseksuele zwarte man die de bloeddruppelsneakers uitbracht?

Aanbevolen: