Het publiek veracht de broer van Elon Musk, Kimbal, maar zijn zus Tosca is een ander verhaal

Inhoudsopgave:

Het publiek veracht de broer van Elon Musk, Kimbal, maar zijn zus Tosca is een ander verhaal
Het publiek veracht de broer van Elon Musk, Kimbal, maar zijn zus Tosca is een ander verhaal
Anonim

De Musk's zijn een familie van presteerders, van visionair Elon Musk tot zijn moeder Maye, die geschiedenis schreef als het oudste zwempakmodel van Sports Illustrated. Niet alle Musks zijn echter geliefd; Elon en zijn broer Kimbal worden in de media niet altijd als lievelingen afgeschilderd. Maar hun zus Tosca Musk is een ander verhaal.

Het publiek veracht haar broer Kimbal, maar waarom is dat? Hij heeft een 'superschurk'-reputatie gekregen omdat hij een beetje problematisch is. Van het naar verluidt afzetten van zijn werknemers tijdens de Covid-19-pandemie tot zijn vermeende connectie met Jeffrey Epstein, laten we de vermeende bron van Musk's rijkdom niet vergeten. Het publiek is echter vriendelijker voor Tosca, en de producent en regisseur maken tonnen romantieklezers en -auteurs enorm opgetogen.

Wie is Tosca Musk?

De Musks zijn een ondernemende familie, die het goed voor zichzelf hebben gedaan. De patriarch, Errol Musk, heeft naar verluidt een geschat vermogen van $ 2 miljoen. Naar verluidt was hij mede-eigenaar van een smaragdgroene mijn in Zuid-Afrika tijdens de apartheid, en dat is een van de redenen waarom velen de familie verafschuwen.

Ze hebben allemaal meerdere keren de krantenkoppen gehaald, waarvan sommige negatief waren, zoals de dochter van Elon die de banden met hem wilde verbreken. Niettemin zijn mensen in het geval van Tosca meer geïnteresseerd in haar carrière dan in haar privéleven.

De jongste van de Musk-broers en zussen is net zo gemotiveerd en ambitieus als haar broers en zussen. In een interview met Wired legde ze uit:

"Niemand heeft ooit gezegd dat mijn potentieel minder was dan dat van mijn broers, alleen omdat ik een vrouw ben." Ze is niet alleen medeoprichter van een streamingdienst, maar is ook Passionflix-producer en regisseur. Volgens haar IMDb-pagina heeft ze 54 producentencredits, 16 regisseurscredits en vier schrijverscredits. Tosca studeerde film aan de University of British Columbia en heeft daar goed gebruik van gemaakt.

De service van $ 5,99 per maand, streamt films variërend van hartverwarmend tot verzengend heet, en heeft categorieën afhankelijk van waar je zin in hebt. Ze hebben originele films en tv-series, maar hebben ook een aantal gelicentieerde traditionele romantiekfilms in de aanbieding. Passionflix domineert het genre, hoewel het soms wordt vergeleken met Hallmark. Dat is niet verwonderlijk, aangezien Tosca eerder als producer werkte bij Lifetime en Hallmark.

Is Elon een investeerder in Passionflix?

Kimbal Musk was in 2017 mede-oprichter van Passionflix, samen met schrijver Joany Kane en producer Jina Panebianco. Naar verluidt was Kimbal Musk een van de eerste investeerders in de streamingdienst. Er is echter geen melding gemaakt van Elon die in Tosca's bedrijf investeert. Hoe het ook zij, ze is erover stil gebleven.

Op de vraag of haar miljardairbroer een belang heeft in Passionflix, accepteerde of ontkende Tosca niets. Ze vertelde The New York Times: "Het is moeilijk voor mij om die vraag te beantwoorden, als ik zeg dat hij een investeerder is, dan zegt iedereen: 'Oh, ze heeft haar broer er net voor laten betalen.' En als ik zeg dat hij niet heeft geïnvesteerd, dan zeggen jullie allemaal: 'Hij steunt haar niet.'"

In 2001 schreef en produceerde Tosca een film genaamd Puzzled, de film werd ondersteund door Elon. Misschien heeft de mogul nog een handje geholpen?

Terwijl Tosca en Passionflix een schare trouwe fans en supporters hebben, zijn er mensen die niet verder kunnen dan haar achternaam en de vermeende bron van rijkdom van de familie. Sommige opmerkingen over het artikel in de New York Times geven aan dat, ongeacht hoe hard ze werkt, sommige mensen altijd zullen aannemen dat ze een gratis ritje heeft gekregen.

"Hoe kan iemand zich in vredesnaam voorstellen dat de naam Musk, en alle geïmpliceerde connecties, niet van invloed zijn op haar succes? Zo naïef zijn we toch niet?"

"Moeten we echt meer rijke en beroemde mensen vieren die al rijk waren om mee te beginnen? Alsjeblieft. Vier iemand die zichzelf echt uit de boot heeft gehaald."

Ze verandert de perceptie van mensen over het romantische genre

Het v alt niet te ontkennen dat sommige mensen een lage mening hebben over het romangenre. In feite is het niet ongebruikelijk dat er op romantische lezers wordt neergekeken. Er zijn talloze particuliere sociale-mediagroepen geweest, die in de loop der jaren explosief zijn gegroeid, waar romanlezers zonder oordeel boeken kunnen bespreken en aanbevelen. Meer romantische lezers delen hun leesvoorkeuren ook openlijk op andere sociale-mediaplatforms.

Passionflix brengt niet alleen enkele van de meest geliefde boekpersonages tot leven, de site heeft ook vrij onbekende acteurs in dienst. Het eerste project van de streamingdienst was het verfilmen van het boek Hollywood Dirt van Alessandra Torre. Tot nu toe hebben tal van auteurs ook samengewerkt met de site. Een van de meest populaire bewerkingen van de site is de auteur, de serie The Gabriel Inferno van Sylvain Reynard.

Passionflix is momenteel bezig met het filmen van de langverwachte verfilming van de roman van Jodie Ellen Malpas, This Man. Ze hebben ook twee films in postproductie, namelijk Resisting Roots en Torn: A Wicked Trilogy.

In een interview met The New York Times zei ze: "Meestal kijken mensen neer op romantiek. Er is blijkbaar iets radicaals in het hebben van vrouwelijk verlangen als hoofdthema - en ze denken niet dat romantiek is intellectueel genoeg. Ik denk dat dat verkeerd is. Romantiek gaat over het valideren van emoties. Het gaat over het wegnemen van schaamte over seksualiteit. Het gaat over opbeurende verhalen."

Tosca vertraagt niet, het merk Passionflix is uitgebreid en verkoopt ook merchandise op de site, en het lijkt erop dat er genoeg gewillige klanten zijn.

Aanbevolen: