Is Zac Efron echt close met zijn broer en zus?

Inhoudsopgave:

Is Zac Efron echt close met zijn broer en zus?
Is Zac Efron echt close met zijn broer en zus?
Anonim

Door de jaren heen is het televisielandschap gedomineerd door sitcoms die zich richten op families die veel van elkaar houden, ook al vinden ze elke week nieuwe manieren om te vechten. Helaas zijn de dingen in het echte leven vaak niet zo eenvoudig. Veel gezinnen hebben immers een dynamiek die zo giftig is dat ze om de een of andere reden alle communicatie afbreken. Er zijn zelfs veel beroemdheden geweest die hun eigen familieleden voor de rechter hebben gedaagd sinds de zaken zo in de war waren voor hen.

Van buitenaf lijkt het alsof het leven van Zac Efron vrijwel perfect is. Efron is tenslotte rijk, beroemd, geliefd en hij werd geboren met een ongelooflijk goed uiterlijk. Natuurlijk, alleen omdat het lijkt alsof alles Efrons kant op gaat, wil nog niet zeggen dat dat de realiteit is. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat Efron een ruwe relatie heeft met de mensen in zijn familie. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: heeft Zac Efron een goede band met zijn broer en zus?

Een verrassingszus

Sinds Zac Efron halverwege de jaren 2000 beroemd werd, heeft de getalenteerde acteur op zijn zachtst gezegd een uiterst toegewijde fan. Omdat er zoveel mensen waren die het persoonlijke leven en de carrière van Zac Efron op de voet volgden, is het niet verwonderlijk dat velen van hen dachten dat ze alles over de man wisten. Toen, medio 2021, schokte de toen 33-jarige Efron zijn fans door op sociale media te onthullen dat hij een zusje heeft.

Toen Zac Efron voor het eerst een foto van zichzelf met zijn zusje deelde via Instagram, ging de afbeelding vergezeld van een lief bijschrift. 'Mijn zus Olivia, kleine hartenbreker. Aangezien Olivia nog een peuter is, kan haar relatie met haar grote broer Zac niet al te ingewikkeld zijn. Dat gezegd hebbende, kijkend naar de foto van Zac en Olivia samen, lijkt het er zeker op dat de broers en zussen met een enorm leeftijdsverschil een liefdevolle relatie hebben.

The Efron Brothers

Als de meeste mensen kinderen zijn, brengen ze bijna al hun tijd door met hun broers en zussen, vooral als ze in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Wanneer echter veel broers en zussen opgroeien, gaan ze hun eigen weg. Met dat in gedachten zou het waarschijnlijk niemand hebben geschokt als Zac en Dylan Efron niet zo close waren nu ze allebei volwassen zijn. Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het er echter op dat Zac en Dylan Efron erg close zijn.

Tijdens de verjaardag van Dylan Efron in 2019, ging zijn grote broer Zac naar Instagram om zijn jongere broer of zus een gelukkige verjaardag te wensen. In plaats van alleen maar een afbeelding van zichzelf naast zijn broer te poseren met de typische verjaardagswensen, maakte Zac heel duidelijk hoeveel zijn kleine broertje voor hem betekent."Gefeliciteerd @dylanefron! Eerlijk gezegd, ik had nooit in mijn stoutste dromen gedacht dat de kleine terreur, duivel, monster dat mijn kleine broertje was, zou veranderen in mijn allerbeste vriend. Ik ben zo trots op de man die je bent vandaag. Laten we samen de wereld redden - één waterval per keer. Hou van je kleine broertje!"

Natuurlijk weet iedereen dat daden veel meer zeggen dan woorden. Met dat in gedachten kunnen sommige mensen zich afvragen of Zac Efrons verjaardagshulde aan zijn kleine broertje veel adieu was om niets. Veel mensen willen immers dat het lijkt alsof hun leven perfect is op sociale media, ook al heeft iedereen zijn eigen problemen. Gelukkig voor Zac en Dylan Efron wijst alles op het idee dat de broers extreem close zijn. Toen bijvoorbeeld de reisshow Down to Earth met Zac Efron in productie ging, werkte Dylan als producer aan de serie van zijn grote broer.

Hoewel het veel zegt dat Zac Efron zijn kleine broertje Dylan een opmerkelijke baan bezorgde in zijn tv-programma, is dat lang niet de enige indicatie dat de broers en zussen close zijn. Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live! onthulde Zac immers dat hij en Dylan samenwonen. Aangezien de broers tegen die tijd allebei volwassen waren, was het behoorlijk verrassend om te horen dat de broers en zussen samenwoonden, vooral omdat Zac rijk genoeg is om alleen een prachtige plek te betalen. Natuurlijk hebben veel mensen aangenomen dat de gebroeders Efron maar heel kort samenwoonden. Het blijkt echter dat dat zeker niet het geval was. Immers, enkele maanden nadat hij voor het eerst had gesproken over samenwonen met Dylan in een talkshow, onthulde Zac dat hij nog steeds een huis deelde met zijn broer tijdens een andere Jimmy Kimmel Live! uiterlijk.

Aanbevolen: