De waarheid over de relatie van Todd Chrisley met zijn controversiële broer of zus

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Todd Chrisley met zijn controversiële broer of zus
De waarheid over de relatie van Todd Chrisley met zijn controversiële broer of zus
Anonim

In een ideale wereld zouden beroemdheden een persoonlijk leven kunnen leiden zonder dat de mensen van wie ze het meest houden, in de vaak veel te harde schijnwerpers komen te staan. Helaas, zoals iedereen weet, gaan de paparazzi vaak veel te ver, en soms worden mensen die niet voor roem hebben gekozen, meegesleept in het drama. Sinds haar geboorte is de relatie van Suri Cruise met haar beroemde vader bijvoorbeeld zwaar onder de loep genomen.

Als een gezin besluit om te schitteren in een 'reality'-show, verandert dat natuurlijk de dingen omdat ze zich hebben aangemeld om beoordeeld te worden door zowel critici als fans. Wanneer echter bijna elk gezinslid schittert in een 'reality'-show, wil de massa vaak meer weten over de mensen met wie ze verwant zijn en die geen deel uitmaken van de serie. Nadat The Osbournes bijvoorbeeld een enorme hit werd, wilde iedereen meer weten over de dochter van Sharon en Ozzy die besloot geen deel uit te maken van de show. Evenzo zijn veel fans van Chrisley Knows Best erg nieuwsgierig naar de ster van de show, Todd en zijn relatie met zijn controversiële en onzichtbare broer Randy.

Todds fascinerende relatie met zijn broer, Randy

Sinds Chrisley Knows Best in 2014 op televisie debuteerde, heeft de show fans een ongelooflijke kijk gegeven in het leven van de titulaire familie. Desondanks blijkt dat Chrisley Knows Best niet de enige manier is om veel over Todd en zijn familie te leren. Er lijkt tenslotte altijd wel iemand te willen praten over wat er achter de schermen gebeurt binnen de familie Chrisley. Bovendien zijn leden van de Chrisley-familie er ook in geslaagd om in de krantenkoppen te komen om redenen die niets met de show te maken hebben.

Helaas voor de hele Chrisley-familie stierf Todd Chrisley's broer Derrick toen hij nog maar 4 maanden oud was volgens een hele reeks websites. Dat betekent echter niet dat Todd opgroeide als enig kind, want hij heeft nog een broer genaamd Randy. Tijdens kerst 2019 plaatste Todd een afbeelding van zichzelf en Randy als kinderen die van hun cadeautjes genoten. Gezien dat feit alleen al, lijkt het erop dat Todd geen vijandigheid jegens Randy heeft. In plaats van over Randy te schrijven, ging de inscriptie die Todd bijvoegde echter helemaal over hun moeder.

“God zegene mijn moeder, ze werkte 60 uur per week in een textielfabriek om ervoor te zorgen dat we alles hadden wat we wilden en nodig hadden, ik vond deze foto (ik in het rood) en de kerstman bracht me een platenspeler en mijn broer drumt, het zijn de kleine dingen die me doen glimlachen nu ik ouder word. Ik hou van je mama."

Hoewel Todd Chrisley ongewoon de lippen op elkaar heeft gehouden als het om zijn broer Randy gaat, lijkt er één reden te zijn om aan te nemen dat hij nog steeds veel liefde heeft voor zijn broer of zus. Immers, toen een relatie waar Randy deel van uitmaakte verzuurde en het in Todds gezicht ontplofte, gooide hij zijn broer niet onder de baas. Als je bedenkt hoe ruig rivaliteit tussen broers en zussen kan zijn, is dat des te opmerkelijker.

Het gaat mis met Randy, Pamela en Todd's realityshow

Hoewel er geen bewijs is om het idee te ondersteunen dat Todd en Randy Chrisley een slechte relatie hebben, is het zeker niet willekeurig dat er heel weinig over hen als paar bekend is. Er is tenslotte een heel goede reden waarom Randy geen deel uitmaakt van het tv-imperium van de Chrisley-familie. Randy lijkt tenslotte controverse aan te trekken.

Met name, nadat Randy Chrisley en zijn ex-vrouw, Pamela hun eigen weg gingen, lijkt ze te hebben besloten dat het tijd was voor haar om de roem en het fortuin van Todd te verzilveren. Volgens een rapport uit 2016 ging Pamela naar Todd en dreigde ze "een verhaal aan de National Enquirer te verkopen dat de naam Chrisley zou schaden tenzij zwijggeld op haar bankrekening werd gestort". Op het moment van schrijven is er geen manier om te weten wat het verhaal was dat Pamela dreigde de roddelbladen te nemen, of dat ze het verzonnen had of dat het in werkelijkheid was gebaseerd. Het is echter overduidelijk dat het plan van Pamela mislukte.

Tegelijkertijd hoorde de pers over het vermeende plan van Pamela Chrisley, er werd ook onthuld dat ze als gevolg van haar inspanningen in aanraking was gekomen met de wet. Uiteindelijk werd Pamela gearresteerd op beschuldiging van "chantage en afpersing". Van zijn kant heeft Todd een verklaring afgelegd over de situatie die hem en Randy als slachtoffers afschilderde.

Mensen, vandaag is een trieste dag voor onze familie, als je merkt dat deze persoon onze achternaam deelt en getrouwd is met mijn broer Randy, is Pamela betrokken geweest bij een plan met andere personen in GA en SC om af te persen honderdduizenden dollars van onze familie omdat mijn broer de scheiding van haar aanvroeg.”

Helaas, hoewel Randy Chrisley niet verantwoordelijk was voor de gebeurtenissen die ertoe leidden dat zijn ex-vrouw werd gearresteerd, heeft hij zichzelf ook in de problemen gebracht met de wet. Immers, in 2016 onthulde Radar Online dat Randy was "gearresteerd wegens winkeldiefstal ter waarde van $ 22 aan snoep". Natuurlijk hebben veel mensen soortgelijke fouten gemaakt en er is geen manier om te weten of er een verhaal achter dat incident zit. Hoe de zaken ook verliepen, Todd hekelde zijn broer die tijd ook niet zoals veel andere sterren zouden doen. Met dat alles in gedachten, lijkt het erop dat Todd enige loyaliteit en waarschijnlijk veel liefde voor Randy voelt, zelfs als hij niet wil dat zijn broer een direct onderdeel van zijn merk wordt.

Aanbevolen: