Een 'echte huisvrouwen'-persoonlijkheid loopt voor kantoor tegen Caitlyn Jenner

Inhoudsopgave:

Een 'echte huisvrouwen'-persoonlijkheid loopt voor kantoor tegen Caitlyn Jenner
Een 'echte huisvrouwen'-persoonlijkheid loopt voor kantoor tegen Caitlyn Jenner
Anonim

Caitlyn Jenner heeft gezelschap.

Terwijl haar campagne voor Governer of California in volle gang is, wordt Caitlyns positie in de race van alle kanten onder vuur genomen. Ze krijgt veel kritiek omdat ze meer om merch geeft dan om beleid. Haar mede-Republikeinse (plus Independent) kandidaten werken er hard aan om de eerste plaats in de peilingen te claimen. Nu is ze niet eens de enige reality-tv-aangrenzende persoonlijkheid in de running!

Een van de meest impopulaire mensen uit ' Real Housewives of Orange County' wordt ook in de race geïnvesteerd. Lees verder om erachter te komen welke kandidaat een nauwe band heeft met de serie en wat dit kan betekenen voor Caitlyn Jenners eigen kiezers en fans.

Het is de verloofde van Vicki Gunvalson

Zoals gepromoot op de socials van Vicki Gunvalson, alum van 'RHOC', heeft haar veelbesproken levenspartner officieel deelgenomen aan de race voor de gouverneur van Californië.

Je herinnert je Steve Chavez Lodge misschien als Vicki's oude vriend die momenteel zijn eigen bedrijf runt en voorheen werkte als rechercheur moordzaken. Hij was altijd verlegen om voor Bravo's camera's te verschijnen, maar Vicki en haar kinderen hebben veel over hem gesproken tijdens de serie en tijdens Andy Cohens interviewspecials.

Op een 'Real Housewives of Orange County: After Show' hoorde de wereld hoe Steve Vicki's lunches voor haar inpakt. Op een 'Watch What Happens Live' vertelde Vicki over Steve op een manier die alleen Vicki kon. Nadat ze had verklaard "mijn liefdestank is leeg" toen haar huwelijk met Brooks Ayers stukliep, vroeg Andy Vicki hoe het met haar liefdestank met Steve ging.

"Het is alsof God hem [aan mij] heeft gegeven. Ik denk dat mijn moeder hem naar beneden heeft gestuurd. Hij is ongelooflijk. Hij is ongelooflijk. Mijn tank is vol."

'Real Housewives'-fans zijn ongelovig

Reacties op het nieuws van Steve (en Vicki) zijn gemengd onder de enorme fanbase van 'RHOC'. Terwijl sommigen het paar steunen, zijn anderen geschokt door het idee om geregeerd te worden door de volle liefdestank.

Zelfs Vicki's eigen zoon maakte zijn mening openbaar op IG-opmerkingen toen het gerucht ging dat Steve aan het rennen was: "hopelijk financiert mijn moeder deze ramp niet!!"

De kansen van geen van beide kandidaten zien er geweldig uit

Caitlyn en Steve zijn slechts twee van de zes kanshebbers voor het leiderschap van Californië op dit moment, en geen van beiden heeft veelbelovende prognoses in de vroege peilingen. Omdat ze allebei hopen de enige Republikeinse kandidaat te zijn, zullen ze de huidige Republikeinse favoriet Larry Elder moeten verslaan.

Larry heeft de hoogste peiling van alle Republikeinen die de Democraat Gavin Newsom proberen te vervangen bij een terugroepverkiezing. Dit is niet het beste nieuws voor degenen die geloven in klimaatverandering of de loonkloof tussen mannen en vrouwen, aangezien Larry het bestaan van beide publiekelijk ontkent. Caitlyn Jenner was eigenlijk de eerste Republikeinse kandidaat die Larry Elder op Twitter aan de kaak stelde:

We zullen moeten zien wat er gebeurt op de verkiezingsdag! (En als je in Californië bent, doe dan zoals Madonna en vergeet niet om op 14 september je stem uit te brengen!)

Aanbevolen: