Wat is er veranderd sinds je de echte huisvrouwen van Atlanta voor het laatst hebt gezien?

Inhoudsopgave:

Wat is er veranderd sinds je de echte huisvrouwen van Atlanta voor het laatst hebt gezien?
Wat is er veranderd sinds je de echte huisvrouwen van Atlanta voor het laatst hebt gezien?
Anonim

The Real Housewives Franchise gaat sterk sinds 2006. Beginnend met de weelderige grappen van de dames van Orange County, was het publiek niet tevreden met het simpelweg volgen van de huisvrouwen van SoCal en De grote appel. Enter The Real Housewives of Atlanta . RHOA is ongetwijfeld een van de meest populaire van de Real Housewives-serie in de franchise. Met een levendige cast van personages, en hoe zit het met de vetes? Oh boy, er zijn vetes in overvloed (hier is een lijst van de grootste volgens fans.) Met seizoen 14 dat afgelopen mei debuteerde, wat is er veranderd sinds we de lieve dames van Atlanta voor het laatst zagen?

8 Wat zijn de echte huisvrouwen van Atlanta?

The Real Housewives of Atlanta ging in première in de herfst van 2008. Voortbordurend op de traditie van het documenteren van het vurige humeur en de luxueuze levensstijl van zijn twee voorgangers, bracht RHOA de stijl van het zuiden en de excentriciteiten van zijn cast volledig tentoon. Consequent een van de top vijf shows in de franchise, gaf RHOA kijkers een voorproefje van het vuile zuiden terwijl ze een nieuwe reeks reality-sterren aanbood. De show was niet alleen een hit, maar heeft ook geleid tot een grote lijst van reality-spin-offs, zoals de op competitie gebaseerde The Kandi Factory en de documentaire I Dream of NeNe: The Wedding om er maar twee te noemen.

7 Enkele van de grootste sterren van de franchise hebben een hoofdrol gespeeld in Atlanta

Als je een fan bent van de franchise, ben je waarschijnlijk bekend met de uitblinkers van de serie, zoals Bethenny Frankel (die niet langer bij RHONY is en ontkent dat haar vertrek over geld ging) en Teresa Giudice van RHONJ. Atlanta heeft de opkomst gezien van enkele van de meest populaire castleden van de serie. De serie liet fans kennismaken met de meer dan levensgrote persoonlijkheid van NeNe Leakes , Kandi Burruss en Porsha Williams. Alleen de tijd zal leren of de nieuwste huisvrouwen uit Atlanta net zo populair zullen worden als hun voorgangers.

6 Sanya Richards-Ross is een van de nieuwste huisvrouwen

Het nieuwste lid van de cast is atletiekster en Olympisch bronzen medaillewinnaar Sanya Richards-Ross. Richards-Ross verwierf bekendheid door 6 keer Amerikaans nationaal kampioen te worden en werd de tweede Amerikaanse vrouw die de 400 meter won op de Olympische Spelen. Ze is ook opmerkelijk omdat ze de eerste Amerikaanse vrouw is die meerdere wereldwijde titels op de 400 meter heeft behaald. Richard-Ross zet haar atletische verleden opzij en stapt (of sprint) voor de camera's om als de nieuwste huisvrouw te verschijnen.

5 Shereé Whitfield is terug in de hoofdrol

Hoewel sommige castleden zoals Cynthia Bailey ervoor hebben gekozen om niet terug te keren, is Shereé Whitfield, een van de oorspronkelijke leden van de cast en gast in de voorgaande seizoenen, teruggekeerd naar de hoofdcast. Whitfield verliet de show na seizoen 4 en keerde kort terug in seizoen 9 tot en met 10 om opnieuw te vertrekken. Geen woord over of Whitfield in de toekomst voor de lange termijn zal blijven.

4 NeNe is de afgelopen twee seizoenen afwezig geweest

NeNe Leakes is niet alleen het populairste lid van de Atlanta-cast, ze is ongetwijfeld een van de meest populaire huisvrouwen in de franchise. Leaks had wat mainstream succes met cameo's in shows als Glee, maar verliet de show na seizoen 12. Hoewel Leakes was gepland om terug te keren (hier is hoe de castleden daarover denken), en de geruchten en mogelijke tekenen van haar terugkeer beginnen naar de oppervlakte, de toekomst van haar aanwezigheid op de show v alt nog te bezien. Volgens usmagazine.com sprak Leakes over een mogelijke terugkeer en haar vertrek uit de show: "Ja, zeker. Ik kom terug op de show. Ik vind het oké om terug te keren naar de show, zolang we een paar dingen kunnen verwerken. Ik zou graag terugkeren naar de show.” Leakes zou verder toevoegen: "Ik heb de harde en zeer moeilijke beslissing genomen om geen deel uit te maken van seizoen 13 van Real Housewives of Atlanta. Het was geen gemakkelijke beslissing voor mij.”

3 DeShawn Snow en Lisa Wu zijn terug als gasten

Origineel castlid DeShawn Snow en Lisa Wu zijn na een aantal jaren als gasten teruggekeerd naar de show. Na de scheiding van haar man Eric Snow, werd DeShawn in 2012 kinderboekenschrijver, terwijl Lisa te zien was in de realityshow Hollywood Divas na haar periode in de show.

2 Monyetta Shaw-Carter is de nieuwste vriend van de show

Monyetta Shaw-Carter, voorheen verloofd met singer-songwriter Ne-Yo en auteur, maakt haar RHOA-debuut als vriend. Of Shaw-Carter zal worden gepromoveerd tot de hoofdcast is een gok. Voorlopig zal Shaw-Carter moeten deelnemen en getuige zijn van de shenanigans aan de rand.

1 Marlo Hampton is gepromoveerd tot de hoofdcast

Marlo Hampton is een bekend gezicht in de wereld van RHOA en was in voorgaande seizoenen te zien als gast en vriend. De voormalige flirt van Mr. Ted Turner is een volwaardig lid van de cast geworden. Terwijl Hampton en Kenya Moore doorgaan in een woordenstrijd op sociale media, zal de echte oorlog zeker worden gevoerd in de komende afleveringen.

Aanbevolen: