Zal de langverwachte bruiloft van Teresa Giudice worden gefilmd voor echte huisvrouwen?

Inhoudsopgave:

Zal de langverwachte bruiloft van Teresa Giudice worden gefilmd voor echte huisvrouwen?
Zal de langverwachte bruiloft van Teresa Giudice worden gefilmd voor echte huisvrouwen?
Anonim

Teresa Giudice is al jaren een belangrijke figuur in de wereld van huisvrouwen. Ze heeft altijd het meeste drama gebracht en was ook zo'n lief persoon om naar te kijken in The Real Housewives of New Jersey. Fans hebben haar echt door enkele van haar slechtste en beste tijden in de show zien gaan. Ze is momenteel op een prachtige plek en maakt zich klaar voor haar huwelijk met Luis! Een van de grootste vragen is of de bruiloft in de show te zien zal zijn of niet.

Teresa Giudice vond liefde na haar scheiding

Teresa Giudice stapte voor het eerst in de Bravo-wereld in 2009. Teresa is een OG-huisvrouw en blijft nog steeds op de show. Ze zit altijd naast Andy Cohen tijdens de RHONJ-reünies, waarvan fans weten dat een huisvrouw praktisch de ster van het huidige seizoen is. Een van de meest prominente en schokkende gebeurtenissen in de geschiedenis van huisvrouwen in New Jersey was toen Teresa en haar vaste echtgenoot, Joe Giudice, gingen scheiden. Het was hartverscheurend om het te zien gebeuren, maar fans wilden er eigenlijk alleen maar zeker van zijn dat ze uiteindelijk gelukkig was.

Fans zagen Teresa's vier dochters ook door de ups en downs van hun scheiding van hun ouders gaan en kwamen er uiteindelijk sterk uit. Ongeveer twee jaar geleden ontmoette Teresa eindelijk de man van haar dromen, Luis. De twee ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Jersey Beach. Ze hield de relatie grotendeels privé tijdens het seizoen dat ze voor het eerst met daten begonnen, maar hij voegde zich vervolgens bij de echtgenoten in de show tijdens diners en uitstapjes in het nieuwste seizoen, wat nogal wat drama veroorzaakte.

De belangrijkste reden voor het drama was dat Teresa haar relatie wilde beschermen omdat haar laatste relatie op televisie werd uitgezonden en bekritiseerd, iets wat fans heel goed begrepen. De twee gaan sterk en verloofden zich in 2021 en hebben deze zomer een bruiloft! Fans willen natuurlijk de bruiloft zien, maar het is niet precies bevestigd of er camera's zullen zijn.

Teresa Giudice's bruiloft staat centraal in RH Drama

Er is veel gebeurd sinds de aankondiging van de bruiloft. Een van de grootste dingen was toen Teresa onthulde dat haar schoonzus, Melissa Gorga, geen deel zou uitmaken van haar bruidsfeest. Een detail dat ze onthulde op Watch What Happens Live with Andy Cohen. Toen kwam Melissa er echt achter. Cohen was geschokt, maar toen Melissa ernaar werd gevraagd, zei ze: "Ik begrijp het voor iedereen." Maar op de laatste reünie leek Melissa het niet goed te vinden.

De twee waren niet vriendelijk op de reünie en Teresa verdedigde haar beslissing om Melissa niet op te nemen in haar bruidsfeest. Ze zei: "Ik ben niet haar beste vriendin, zij is niet mijn beste vriendin. We zijn familie." Op zijn zachtst gezegd, de cast, fans en uitvoerend producent van de show, Andy Cohen, waren allemaal geschokt toen ze hoorden dat de twee niet meer met elkaar overweg konden. Melissa en Joe zullen nog steeds de bruiloft bijwonen en wensen Teresa niets dan het beste.

Nog een drama? Toen de New Yorkse huisvrouw Ramona Singer 'per ongeluk' de uitnodiging lekte met de locatie, tijd en andere privédetails over het feest. Fans dachten dat dit een groot probleem zou zijn, maar Teresa onthulde hoe ze erover dacht. Ze zei: "Ik denk niet dat ze iets verkeerd heeft gedaan."

Sindsdien heeft Teresa nieuwe uitnodigingen verstuurd. Ze postte op haar Instagram hoe ze zich voelde over de nieuwe uitnodigingen: "Ik ben dol op mijn nieuwe huwelijksuitnodigingen. Ze zijn zo mooi."

Zullen fans van echte huisvrouwen Teresa's bruiloft in de show zien?

Er zijn recentelijk wat dingen naar buiten gekomen over de bruiloft, waaronder Dina Manzo, de voormalige huisvrouw van New Jersey en familievriend van Teresa, die de bruiloft niet zal bijwonen. Maar nogmaals, voor Teresa is dit geen big deal. Ze zei dat ze er "geen probleem" mee heeft en dat ze nog steeds goede vrienden zijn.

Dus de grote vraag: zullen fans de bruiloft kunnen zien? Welnu, Teresa onthulde enkele details over die vraag, maar gaf geen volledig antwoord. De bruiloft is gepland op 6 augustus van dit jaar. Ze zei dat de bruiloft zeker niet op de show zal zijn, maar ze volgde met een schokkende onthulling. Ze liet het open en zei: "Ik weet het niet. We zullen zien." toen hem werd gevraagd of het in plaats daarvan een Bravo-special zou zijn.

Fans willen het zeker zien en samen met Teresa vieren op elke mogelijke manier. Maar ze weten het niet zeker. Zelfs als het niet op televisie is, zullen er daarna zeker genoeg foto's van het evenement zijn.

Aanbevolen: